Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε ψυκτρες για τη 290 από την οικονομικότερη μέχρι τις πιο τσιμπιμενες που φαντάζομαι είναι η accelero.

Δημοσ.

Οπως και να το κανεις,ειναι πολυ καλες υλοποιησεις.Ενας φιλος μου εχει μια ακρη και φερνει απ' εξω καρτες,μεχρι τωρα εχει δωσει 25 TriX(μια πηρα εγω) και μονο μια γυρισε πισω με υποτιθεμενο προβλημα.Τελικα ειχε θεμα η μητρικη στην οποια ειχε μπει η καρτα.Μεχρι στιγμης 0% failure.Γενικα πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους κατασκευαστες.

• Like 2
Δημοσ.

Η sapphire 290 tri x είναι φοβερή υλοποίηση, η ποιοτικότερη, ψυχρότερη και ομορφότερη 290 που έχω δει ποτέ. Η πιο όμορφη κάρτα γενικότερα δεν λέω ότι είναι, καθώς η zotac με τις amp υλοποιήσεις της πράσινης εταιρείας με έχει κερδίσει 100% εμφανισιακά (οι 970 και 980 amp θυμίζουν pagani zonda πάνω σε κάρτα γραφικών). Απορώ πως μερικοί πάνε και αγοράζουν asus r9 290 που είναι αρκετά υποδεέστερη τόσο ποιοτικά αλλά τόσο και σε επιδόσεις και θερμοκρασίες από την tri x. Η asus έχει προβλήματα θερμοκρασίας ειδικά στις r9 290/290x και κάθονται και αρκετά ελαττωματικά κομμάτια (γενικώς η asus τώρα τελευταία το έχει παρακάνει με τα ελαττωματικά, τόσο σε amd αλλά τόσο και σε nvidia κάρτες).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...