toavepa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Κατα τη διαρκεια του standby η τηλεοραση κανει ενα clicking noise και το λαμπακι σβηνει και μετα απο λιγο κανει ενα κλικ παλι και το λαμπακι αναβει και γυρνα στο κανονικο standby.Δεν εχω προβλημα στο ανοιγμα και στο κλεισιμο αρα δε νομιζω ειναι το click of death.Φυσιολογικο ή προβλημα?
graphist83 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχχα click of death..... Ωραια ορολογία... Κλικ κανει ενα ρελε στην τροφοδοσια για να ανοίξει το κύκλωμα προς τις mainboard, για χαμηλή κατανάλωση. Κανένα σφάλμα.
toavepa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ναι ρε συ , ομως γιατι στο ακυρο ενω ειναι κλειστη να κανει κλικ και να σβηνει το standby και μετα απο λιγο κλικ και γυρνα stanby
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Στο ακυρο δεν πρεπει να το κανει. Αρα εχει θεμα το ρελεδακι η το κυκλωμα πριν απο αυτο. Ειναι εντος εγγυησης?
toavepa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 4 μηνες δεν την εχω , αρα ειναι σιγουρα ζημια?Εντομεταξυ το αστειο ειναι πριν 2 μηνες ειχε click of death και μου το αλλαξαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα