PanagiotisPC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα όπως το λέω και στον τίτλο: Δεν μου αναγνωρίζει το pc τα βίντεο. Εχω ενα ταμπλετ slice II Turbo-x (απο το καλοκαίρι το έχω πάρει καιτα βίντεο μερικές φορές δεν μου τα βρίσκει (αυτα που εχω τραβηξει με την καμερα). Το εχω αποσυνδέσει πολλες φορες και το εχω ξανασυνδεσει αλλα τιποτα! Τα βιντεο τα θελω να τα περασω στο pc. Τι να κανω δεν μου τα αναγνωριζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν τα βρίσκεις στον αποθηκευτικό χώρο του τάμπλετ μέσα απο το πισι, ή βλέπεις τα αρχεία αλλά δεν έχεις τους κατάλληλους κωδικοποιητές για αναπαραγωγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν τα βρίσκεις στον αποθηκευτικό χώρο του τάμπλετ μέσα απο το πισι, ή βλέπεις τα αρχεία αλλά δεν έχεις τους κατάλληλους κωδικοποιητές για αναπαραγωγή; Δεν τα βλέπω απο τον αποθηκευτικό χώρο του τάμπλετ απο pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: στο φάκελο DCIM δεν υπάρχει ο υποφάκελος ''Camera''! Στο ταμπλετ μπορώ να τα δω τα βίντεο. Το pc δεν τα αναγνωρίζει! Τι έχει συμβεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πολύ πιθανό να μην γράφονται σε αυτό τελικά το φάκελο, τι άλλους φακέλους έχεις διαθέσιμους; τους έχεις ανοίξει όλους; Αντέγραψε τα πολυμέσα που θέλεις από το tablet στον υπολογιστή και δοκίμασε να τα ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το VLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αντέγραψε τα πολυμέσα που θέλεις από το tablet στον υπολογιστή και δοκίμασε να τα ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το VLCτους έχεις ανοίξει όλους; Όλα εντάξει. Ενεργοποίησα μια ρύθμιση και όλα οκ. Πήγαινε όμως να την βρω πριν αλλα δεν υπήρχε. Μου έχει γίνει πολλές φορές και κάθε φορά που θέλω να τα βάλω στο pc που βγαίνει το λάδι...Τους είχα ανοίξει όλους τους φακέλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα