Ονειρολογίτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιος που να κάνει μαθήματα προγραμματισμού στη Θεσσαλονίκη ? Αμα υπάρχει κάποιος και ενδιαφέρεται ας μου γράψει ειτε σε μύνημα ειτε σε comment απο κάτω. Ευχαριστώ πολύ !
leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφέρεσαι για κάποια συγκεκριμένη γλώσσα; Sent from my iPhone using Insomnia
Ονειρολογίτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφέρεσαι για κάποια συγκεκριμένη γλώσσα; Sent from my iPhone using Insomnia Καλησπερα !! Δεν εχω διαλεξει ακομα τομεα στο προγραμματισμο ακριβως για να πω γλωσσα. μου αρεσουν ολοι οι τομεις και δεν εχω προβλημα με οποιον και να ασχοληθω.Νομιζω οτι για αρχη ειναι καλη η C/C++ οποτε ισως απο κει. ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση. εχω επαφες με το προγραμματισμο, δεν ειναι οτι θα αρχισω τωρα χωρις να ξερω τι ειναι. Μεσω skype θες; Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα, οχι αλλα οπως εγραψα και ποιο πανω ειμαι λιγο αναποφασιστος οσο αναφορα ποιον τομεα να διαλεξω για να αρχισω και την αναλογη γλωσσα οποτε θα πρεπει να μηλισω με αυτον που θα με αναλαβει λιγο. Επισης ασχετα αποστασης, μαθαινω πρακτικα. δηλαδη θα πρεπει να δουλευω αυτα τα οποια μαθαινω αρκετα και πρακτικα για να τα κρατησω, διαφορετικα εχω προβλημα. π.χ αμα ειναι να μαθω της C θα πρεπει ταυτοχρονα να την δουλευω σε μικρα προγραμματακια σιγα σιγα γιατι διαφορετικα θα την ξεχασω.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω οτι η καλητερη γλωσσα για να ξεκηνισω ειναι η C. Το βλεπω ως την καλητερη αρχη. Υπαρχει καποιος που να διδασκει την C ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα