Προς το περιεχόμενο

Η HTC θα ανακοινώσει το One M9 μαζί με smartwatch τον Μάρτιο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως έγινε γνωστό, η HTC ετοιμάζει στα πλαίσια του Mobile World Congress 2015 (1η Μαρτίου) μία εκδήλωση για να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, αναμένεται πέρα από την ναυαρχίδα της να παρουσιάσει και το πρώτο της smartwatch.Η ναυαρχίδα της HTC για το 2015 έχει την κωδική ονομασία M9 και θα ενσωματώνει σύμφωνα με πληροφορίες κύρια κάμερα με αισθητήρα 20 Megapixels καθώς εμπρόσθια κάμερα UltraPixel. Το κινητό θα μοιάζει αρκετά με το τωρινό μοντέλο (HTC One M8) τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχεδιασμό και η μεταλλική unibody κατασκευή του θα διαθέτει γκρι, ασημένιο ή χρυσαφί φινίρισμα.

Θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC και θα υποστηρίζει κατά πάσα πιθανότητα την τεχνολογία Dolby Digital Plus 5.1. Το λογισμικό θα βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop καθώς και στο τελευταίο περιβάλλον χρήσης της εταιρείας Sense 7 UI.

Μαζί με το κινητό, η HTC θα παρουσιάσει και το πρώτο της smartwatch, το οποίο αναμένεται να ενσωματώνει την υπηρεσία φυσικής κατάστασης της Under Armour.

Σημείωση: Στην φωτογραφία βλέπετε ένα concept.

Link.png Site: Bloomberg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είχα το Μ7 πήγα σε G2 , τώρα G3 και όπως το βλέπω αν έχει καλή τιμή σε κανένα χρόνο Μ9...

Κολλημένος με τις εταιρίες δεν είμαι αλλά αυτά που είδα στην HTC δεν τα έχω δει αλλού!

• Like 1

Γιατι δεν βγάζει κέρδος αυτή η εταιρία ; Βγάζει κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα smartphones της αγοράς αλλά ο κόσμος δεν την προτιμάει και ιδιαίτερα... Όταν λέω τα καλύτερα δεν εννοώ σε specs αλλά σε overall εμπειρία χρήσης. Με το καλό να παρουσιαστεί και το καλοκαίρι θα το τιμήσω!!!

• Like 3

Γιατι δεν βγάζει κέρδος αυτή η εταιρία ; Βγάζει κατά τη γνώμη μου τα καλύτερα smartphones της αγοράς αλλά ο κόσμος δεν την προτιμάει και ιδιαίτερα... Όταν λέω τα καλύτερα δεν εννοώ σε specs αλλά σε overall εμπειρία χρήσης. Με το καλό να παρουσιαστεί και το καλοκαίρι θα το τιμήσω!!!

Γιατι οταν σου δινει τετοια μπεζελ και καμερα που δεν μπορεις να κροπαρεις ουτε κλικ, τοτε λογικο ειναι να μην πουλαει, και μαλιστα οταν δεν καταδεχεται να ριξει την τιμη της..

Αν σκεφτεις οτι την HTC την εχουν ολοι ως μια κορυφαια στο μυαλο τους, μεγαλο πλεονεκτημα στο μαρκετινγκ, και καταφερνει να μην πουλαει τοτε κανουν κατι στραβο..

Αντιθετα η σονυ που με τα απανωτα λαθη τυπωθηκε στο μυαλο του κοσμου σαν αναξιοπιστη,μετρια κτλ, ενω εχει βγαλει κινηταρες φετος (Ζ2,Ζ3 και τα αντιστοιχα compact) δε μπορει να πουλησει...

Αν τα κινητα αυτα τα ελεγαν HTC θα πηγαιναν ορθιια..και ειδικα με τις τιμες που εχει η σονυ..

• Like 1

Μετά από δύο χρόνια με 800/801 οι "ναυαρχίδες" έχουν επιτέλους διαφορετικό soc. Ακόμα και έτσι, πλεον τα smartphone έχουν φτάσει ένα επίπεδο ωριμότητας όσο και αν οι φανταχτερές παρουσιάσεις προσπαθούν να πείσουν ότι βγαίνει κάτι το επαναστατικό.

Για μένα μικρό το ενδιαφέρον για όλες τις ναυαρχίδες μέχρι να δούμε x5 αύξηση σε υπολογιστική ισχύ σε σχέση με σήμερα, αναδιπλούμενες οθόνες και άλλες καινοτομίες.

• Like 1

Γιατι οταν σου δινει τετοια μπεζελ και καμερα που δεν μπορεις να κροπαρεις ουτε κλικ, τοτε λογικο ειναι να μην πουλαει, και μαλιστα οταν δεν καταδεχεται να ριξει την τιμη της..

Αν σκεφτεις οτι την HTC την εχουν ολοι ως μια κορυφαια στο μυαλο τους, μεγαλο πλεονεκτημα στο μαρκετινγκ, και καταφερνει να μην πουλαει τοτε κανουν κατι στραβο..

Αντιθετα η σονυ που με τα απανωτα λαθη τυπωθηκε στο μυαλο του κοσμου σαν αναξιοπιστη,μετρια κτλ, ενω εχει βγαλει κινηταρες φετος (Ζ2,Ζ3 και τα αντιστοιχα compact) δε μπορει να πουλησει...

Αν τα κινητα αυτα τα ελεγαν HTC θα πηγαιναν ορθιια..και ειδικα με τις τιμες που εχει η σονυ..

μονο η τιμη ειναι το προβλημα . τα υπολοιπα που λες ειναι περιτα

• Like 1

παιδια εγω θα ρωτησω κατι ασχετο lg g3 ή htc m8 εγω θεωρω οτι το g3 ειναι καλυτερο και οτι απλα η htc εχει υπερεκτιμηθει τι λετε;

Κοιτά, είναι και τα δύο υπέροχα. Προσωπική γνώμη, άντε δες τα και κράτησε τα και τα δύο και οποίο σου κάτσει καλύτερα στο μάτι, ή στο χέρι. Είναι ασήμαντες οι διάφορες πλιν της κάμερας. Ακόμα και την οθόνη την θεωρώ αμελητέα μιας και το 2k δεν έχει νόημα στα smartphones.
  • Like 1

To sense είναι μακράν το καλυτερο ui. Και πανέμορφο και ελαφρύτατο. Μεγάλο ατού της εταιρίας. Και η LG είναι οκ, δεν έχει όμως τη δική της ταυτότητα σχεδιαστικα στο ui.Κατάτι βαρύτερο κιόλας απο το sense,κάτι που το κάνει πιο αργό (σε video reviews που έχω παρακολουθήσει με συγκριτικά τεστ ταχυτητας αναμεσα σε HTC One M8 & LG G3, το HTC, με 1 γιγα λιγότερη Ραμ σημειωτέον,υπερφαλαγγιζε το G3.)

παιδια εγω θα ρωτησω κατι ασχετο lg g3 ή htc m8 εγω θεωρω οτι το g3 ειναι καλυτερο και οτι απλα η htc εχει υπερεκτιμηθει τι λετε;

Κάτοχος και των 2..Απλά καμία σχέση,το m8 είναι πολλα σκαλιά πάνω και το καταλαβαίνεις απο το πρωτο λεπτό..Sense 4tw!Το μόνο ψεγάδι του m8 ειναι η κάμερα του στις μακρινές αποστάσεις γιατί σε κοντινά και νυχτερινή λήψη είναι αρκετα καλό..

εγω θεωρω οτι η htc θα πρεπει να μειωσει τις τιμες ενω η lg ειναι αξιοπρεπεστατη για τις τιμες της και εχει κ μεγαλυτερες οθονες τωρα δεν ξερω

Ναι ας μειώσει τις τιμές για ένα τηλέφωνο πρότυπο που είναι 90% μέταλλο και έχει τα καλύτερα ηχεία σε smartphone. Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν η HTC πρέπει να χαμηλώσει τιμές, ή Samsung πρέπει να τα δίνει Τσάμπα τα πλαστικά της ( εκτός note)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...