Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Θέλω να κάνω ένα gaming pc το οποίο να είναι itx. Έχω ένα μπάτζετ 700€. Τι θα μου προτείνατε; Με λινκ αν γίνεται:) ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 700€

Χρήση υπολογιστή :gaming και λίγο video editing

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι αν και για το editing χρησιμοποιώ premier pro και φυσικά τα παιχνίδια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι και έχω την lg 22mp65hq-p και σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ναι θέλω καλό ποντίκι και ένα απλό πληκτρολόγιο

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος):καβάλα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν με ενδιαφέρει αλλά προτιμώ eshop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω μόνος

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: οχι

Ακούω προτάσεις και γνώμες:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

vzcZut8.pngΣτο μέλλον +4gb ram (ή εξ'αρχής μια 8άρα κι άλλη μία αν το θεωρήσεις απαραίτητο) +1/2tb hdd (που θα χρειαστείς σίγουρα) + μια all-in-one watercooler 120mm.

Δεν συμφέρει να πέσεις στα 700€, και θα το καταφέρεις μόνο αν πέσεις σε cpu & mobo (no overclock), ssd (μην το κάνεις,έβαλα ssd και πλέον δεν γυρνάω πίσω) ή να πέσεις σε gpu (όπου η 280 είναι από τις καλύτερες vfm κάρτες).

Δημοσ.

vzcZut8.pngΣτο μέλλον +4gb ram (ή εξ'αρχής μια 8άρα κι άλλη μία αν το θεωρήσεις απαραίτητο) +1/2tb hdd (που θα χρειαστείς σίγουρα) + μια all-in-one watercooler 120mm.

Δεν συμφέρει να πέσεις στα 700€, και θα το καταφέρεις μόνο αν πέσεις σε cpu & mobo (no overclock), ssd (μην το κάνεις,έβαλα ssd και πλέον δεν γυρνάω πίσω) ή να πέσεις σε gpu (όπου η 280 είναι από τις καλύτερες vfm κάρτες).

Σοβαρα τωρα 100ευρω ακριβοτερο το συστημα και δεν εχει καν σκληρο δισκο,4μολις gb ram??? Μονο τα Windows και  2 καινουργια παιχνιδια θα του φανε ολο τον Ssd ποιο σκληρο δισκο στο μελλον εσυ λες??Τον i5 4690k γιατι τον προτεινες σου ειπε ο ενδιαφερομενος οτι τον ενδιαφερει το oc???Και αν ναι γιατι δεν εχεις προτεινει και ψυκτρα??

Προφανως και συμφερει και πρεπει να πεσει σε χρηματα βαζοντας τον i5 4460 και μητρικη μια H97.Ετσι γλυτωνει χρηματα για αγορα σκληρου δισκου και ram.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα τωρα 100ευρω ακριβοτερο το συστημα και δεν εχει καν σκληρο δισκο,4μολις gb ram??? Μονο τα Windows και  2 καινουργια παιχνιδια θα του φανε ολο τον Ssd ποιο σκληρο δισκο στο μελλον εσυ λες??Τον i5 4690k γιατι τον προτεινες σου ειπε ο ενδιαφερομενος οτι τον ενδιαφερει το oc???Και αν ναι γιατι δεν εχεις προτεινει και ψυκτρα??

Προφανως και συμφερει και πρεπει να πεσει σε χρηματα βαζοντας τον i5 4460 και μητρικη μια H97.Ετσι γλυτωνει χρηματα για αγορα σκληρου δισκου και ram.

κι αυτό είναι μια σωστή άποψη και η τελική απόφαση εξαρτάται από το αν θέλει oc ή όχι.

για ψύκτρα ανέφερα, να αγοράσει μια 120mm aio watercooler (μόνη επιλογή για αυτό το κουτί)

Δημοσ.

eFBmXH2.jpgμε ssd και 1tb hdd , και γενικως ποιοτικα κομματια...τωρα μπορεις να παρεις την καρτα και απο το skroutz για να σου βγει 700 ,γιατι εμενα μου βγηκε 730..

• Like 1
Δημοσ.

eFBmXH2.jpgμε ssd και 1tb hdd , και γενικως ποιοτικα κομματια...τωρα μπορεις να παρεις την καρτα και απο το skroutz για να σου βγει 700 ,γιατι εμενα μου βγηκε 730..

1 μεγάλο πρόβλημα : ζήτησε pc ITX (μητρική ITX + κουτί ITX κάτι το οποίο δεν υποστηρίζεται από am3)

• Like 1
Δημοσ.

1 μεγάλο πρόβλημα : ζήτησε pc ITX (μητρική ITX + κουτί ITX κάτι το οποίο δεν υποστηρίζεται από am3)
Συγγνώμη μολις ειδα τον τίτλο κοιταξα μονο την φορμα και δεν το ειδα :-P ..οποτε ακυρο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...