mpokwsths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλό. Πήγα και το τσέκαρα. Έχει ένα τικ περισσότερο touch lag από το Nexus 5 αλλά σε καμία περίπτωση δε γίνεται ενοχλητικό. Η οθόνη υπέροχη, λίγο υπερβολικό το white balance (προς το μπλε) αλλά ευτυχώς ρυθμίζεται από το μενού. Η παραγγελία έπεσε! (Με έχει καταστρέψει αυτό το site ) 1
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλό. Πήγα και το τσέκαρα. Έχει ένα τικ περισσότερο touch lag από το Nexus 5 αλλά σε καμία περίπτωση δε γίνεται ενοχλητικό. Η οθόνη υπέροχη, λίγο ενοχλητικό το white balance (προς το μπλε) αλλά ευτυχώς ρυθμίζεται από το μενού. Η παραγγελία έπεσε! (Με έχει καταστρέψει αυτό το site ) Είδες που στα έλεγα από την αρχή? Καλορίζικο and welcome to the club!
Zus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έβλεπα χθες ένα συγκριτικό ανάμεσα σε αυτό το Tab S και το Mini iPad 3. Νομίζω ότι έχανε μόνο σε οθόνη από το Tab S και πατούσε στα αυτιά τα άλλα δύο. Αν υπήρχε αυτή η προσφορά σε δυο βδομάδες που θα βγουν τα κουπόνια, θα το χτυπούσα, αλλά 350€ δεν τα φτάνω. Καλορίζικο σε όσους το πήραν.
necd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καλα, το ipad mini 3 εχει μεινει πολυ πισω στην οθονη. Η amoled του samsung νικάει, αλλα δεν ειναι τοσο τραγική η διαφορά.
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η παραγγελία έπεσε! Προχώρησε κανονικά ή σε πήραν και σου είπαν ότι εξαντλήθηκε? Γερμανός ή Cosmote?
mpokwsths Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Γερμανός. Προχώρησε κανονικά. Χρώμα μαύρο. Με πήραν τηλέφωνο ότι θα το έχουν στο μαγαζί για παραλαβή την Παρασκευή.
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 O.K. Μια χαρά. Σε γειτονικό forum πάντως που έγινε σήμερα παραγγελία ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι εξαντλήθηκε...
spacestar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 αυτή τη φορά κρατήθηκα και δεν ψώνισα. είμαι περήφανος 4
Stavmitsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πως θα μαθουμε που παιζει σε στοκ στην Πατρα; Θελω να το βαλω στον λογαριασμο
saxos55 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς; Να μπεις σε ένα κατάστημα, να πάρεις ένα και να του πεις: "Βάλτο στο λογαριασμό μου;" Ρίξε ένα τηλέφωνο και στα 4 μαγαζιά της Πάτρας και ρώτα 1
Stavmitsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 To πήρα απο Γερμανό τοις μετρητοίς, δεν μπορούσαν αυτοί να βάλουν δόσεις. Πρώτο μου ταμπλετ μάλιστα! Oh, i feel so happy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα