Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Πολύ καλό ταμπλετάκι σε πολύ καλή τιμή. Αν είχε καλύτερο touch lag θα το χτυπούσα.

Responsiveness isn't great at all. With a touch response time of 93 ms and a latency of 33 ms (poor for IPS), the Xperia Tablet Compact is way off the Nexus 9 (19 ms) and iPad Mini 3 (43 ms). It's even lost ground compared with its predecessor, the Z2 Tablet (83 ms touch response time, 21 ms latency).

http://www.digitalversus.com/tablet/sony-xperia-z3-tablet-compact-p21451/test.html

Δημοσ.

Πολύ καλό ταμπλετάκι σε πολύ καλή τιμή. Αν είχε καλύτερο touch lag θα το χτυπούσα.

Responsiveness isn't great at all. With a touch response time of 93 ms and a latency of 33 ms (poor for IPS), the Xperia Tablet Compact is way off the Nexus 9 (19 ms) and iPad Mini 3 (43 ms). It's even lost ground compared with its predecessor, the Z2 Tablet (83 ms touch response time, 21 ms latency).

http://www.digitalversus.com/tablet/sony-xperia-z3-tablet-compact-p21451/test.html

Δεν  μπορώ να αμφισβητήσω τα -μετρήσιμα- στοιχεία που παραθέτεις αλλά μπορώ να αντιπαραθέσω την δικιά μου αλλά και εκατοντάδων άλλων χρηστών-κατόχων του εν λόγω tablet άποψη-εμπειρία που διαφωνεί κάθετα με αυτά.

Πίστεψέ με έχει από τις καλύτερες -αν όχι την κορυφαία- εμπειρία android απ'όλα τα σημερινά tablet.

Σε αυτή την τιμή κατά τη προσωπική μου άποψη αποτελεί το καλύτερο bargain-VFM της περιόδου που διανύουμε όσον αφοιρά φυσικά στα premium tablets...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω δύο συσκευές android (Nexus 7 2013, Nexus 5), των οποίων το touch lag έχει μετρηθεί από το συγκεκριμένο site και τυγχάνει να συμφωνώ απόλυτα μαζί τους, μάλλον θα πιστέψω τις μετρήσεις τους. Anyway, εσένα έχει αυτό το θεματάκι;

Δημοσ.

Επειδή έχω δύο συσκευές android (Nexus 7 2013, Nexus 5), των οποίων το touch lag έχει μετρηθεί από το συγκεκριμένο site και τυγχάνει να συμφωνώ απόλυτα μαζί τους, μάλλον θα πιστέψω τις μετρήσεις τους.

O.K. αλλά καλό θα ήταν να το δουλέψεις λίγο live σε κάποιο κατάστημα και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Anyway, εσένα έχει αυτό το θεματάκι;

Nope...

Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή για το κορυφαίο 8ιντσο android tablet της αγοράς.

Πριν ένα μήνα το χτύπησα στο γερμανικό Amazon στα 399 ευρώ.

Αυτονομια βράχος,οθονη για φίλημα,εξαιρετική κατασκευή,ίχνος lag ομαλότητα και σταθερότητα στο μέγιστο βαθμό.

Και εξαιρετικά λεπτό,βολικό και ελαφρύ

Δεν μασάει πουθενά.

Το μονο σε android που κατάφερε να με κερδίσει.

Sent from my iPad using Insomnia

<p>Πολύ καλό ταμπλετάκι σε πολύ καλή τιμή. Αν είχε καλύτερο touch lag θα το χτυπούσα.</p> <p> </p> <p><em><span style="color:rgb(44,44,44);font-family:Arial;font-size:15px;">Responsiveness isn't great at all. With a touch response time of 93 ms and a latency of 33 ms (poor for IPS), the Xperia Tablet Compact is way off the </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.digitalversus.com/tablet/google-nexus-9-p20917/test.html#overview'>Nexus 9</a><span style="color:rgb(44,44,44);font-family:Arial;font-size:15px;"> (19 ms) and </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.digitalversus.com/tablet/apple-ipad-mini-3-p22018/test.html#overview'>iPad Mini 3</a><span style="color:rgb(44,44,44);font-family:Arial;font-size:15px;"> (43 ms). It's even lost ground compared with its predecessor, the Z2 Tablet (83 ms touch response time, 21 ms latency).</span></em></p> <p> </p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.digitalversus.com/tablet/sony-xperia-z3-tablet-compact-p21451/test.html'>http://www.digitalversus.com/tablet/sony-xperia-z3-tablet-compact-p21451/test.html</a></p>

Ποιο nexus 9 με την χειρότερη αυτονομια,χειρότερη και πιο σκοτεινή οθονη,την έλλειψη micro sd,την μη υποςτηριξη MHL και την αδύνατη συνδεςη με οθόνες/tv και τα κατασκευαστικά θεματα.

Να το βράσω προσωπικά το response time με ολα αυτα τα θεματα που εχει.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν κάνουμε σύγκριση εδώ.

Το ποιο είναι καλύτερο και γιατί είναι μεγάλη ιστορία.

ΕΜΕΝΑ με ενοχλεί το touch lag, τρώω στη μάπα τα 150 ms του Nexus 7 2013 μου

εδώ και 1,5 χρόνο. Ποτέ ξανά, όταν υπάρχουν android tablets με < 50 ms...

Δημοσ.

Αδερφέ, το ίδιο το site που λες πως εμπιστεύεσαι του δίνει βαθμολογία 5/5!!

Εγώ άλλαζα σαν τα πουκάμισα τα τάμπλετ (είχαμε μιλήσει πάλι και στο νήμα του tab S 8.4) και τελικά κατέληξα σε αυτό και ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ μέχρι να βγει το Z4 τάμπλετ!

Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! Οθονάρα με τρομερό λευκό (με την ισορροπία λευκού το φέρνεις στα μέτρα σου), απίστευτα χρώματα, αυτονομία για φίλημα, πανέμορφο, δυνατό, καθόλου lag , καθόλου κιτρινίλα στην οθόνη και γενικά .... το καλύτερο τάμπλετ της αγοράς! (προσωπική γνώμη εννοείτε)
Πάνε όλα τόσο γρήγορα και απροβλημάτιστα που αυτό το lag που λες δεν φαίνεται στην χρήση! Αν δεν το έλεγες μάλιστα δεν θα το μάθαινα και ποτέ! :P (Μπορεί η συγκεκριμένη συσκευή που κάνανε review να είχε κάποιο θέμα! Στο λέω γιατί σε κανένα άλλο site αξιολογήσεων δεν το αναφέρουν αυτό! Ή δεν το πρόσεξα τέλος πάντων!)
Βέβαια ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ να σε πείσω για κάτι ή να σου αλλάξω γνώμη! Εννοείτε μείνε μακρυά του αφού σε προβληματίζει το lag αυτό!

Απλά λέω την δικιά μου εμπειρία με το μαραφέτι αυτό!

Φιλικά...

Δημοσ.

Αδερφέ, το ίδιο το site που λες πως εμπιστεύεσαι του δίνει βαθμολογία 5/5!!

Εγώ άλλαζα σαν τα πουκάμισα τα τάμπλετ (είχαμε μιλήσει πάλι και στο νήμα του tab S 8.4) και τελικά κατέληξα σε αυτό και ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ μέχρι να βγει το Z4 τάμπλετ!

Ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου! Οθονάρα με τρομερό λευκό (με την ισορροπία λευκού το φέρνεις στα μέτρα σου), απίστευτα χρώματα, αυτονομία για φίλημα, πανέμορφο, δυνατό, καθόλου lag , καθόλου κιτρινίλα στην οθόνη και γενικά .... το καλύτερο τάμπλετ της αγοράς!

Πάνε όλα τόσο γρήγορα και απροβλημάτιστα που αυτό το lag που λες δεν φαίνεται στην χρήση! Αν δεν το έλεγες μάλιστα δεν θα το μάθαινα και ποτέ! :P (Μπορεί η συγκεκριμένη συσκευή που κάνανε review να είχε κάποιο θέμα! Στο λέω γιατί σε κανένα άλλο site αξιολογήσεων δεν το αναφέρουν αυτό! Ή δεν το πρόσεξα τέλος πάντων!)

Βέβαια ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ να σε πείσω για κάτι ή να σου αλλάξω γνώμη! Εννοείτε μείνε μακρυά του αφού σε προβληματίζει το lag αυτό!

Απλά λέω την δικιά μου εμπειρία με το μαραφέτι αυτό!

Φιλικά...

μιας και έχεις και την εμπειρία του 8.4 ποιο θα επέλεγες για ταινίες? Το μαύρο που έχει το 8.4 δεν το έχω ξαναδεί σε τάμπλετ και μου αρέσει πολύ, και γενικά το κοντραστ που έχει η οθόνη. Το z3 πώς είναι συγκριτικά? νομίζω ότι το λευκό που λες δεν παίζει τόσο ρόλο στις ταινίες ή κάνω λάθος? πρόσεξε τί θα απαντήσεις, μή με βάλεις πάλι σε έξοδα :)

Δημοσ.

Το μαύρο που έχει το 8.4 ΔΕΝ το έχει κανένα άλλο στην αγορά! Οπότε αν δίνεις έμφαση σε αυτό ...  μένεις εκεί που είσαι!
Όχι ότι το μαύρο της Sony δεν είναι καλό, αλλά εννοείτε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της τεχνολογίας super AMOLED!

Εμένα πάλι σε αντίθεση με σένα, με έδιωξε η κιτρινίλα που την έβλεπα ακόμα και στις ταινίες ...

Γενικά την θέλω την οθόνη προς το άσπρο/μπλε! :P 
Μείνε εκεί που είσαι, δεν είναι καιρός για έξοδα! :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα διαφωνήσω και εγώ με αυτές τις μετρήσεις, αφού η εμπειρία μου αλλα λεει... επειδη εχω ασχοληθεί music workstations οπου εκει το input lag ειναι πολύ κρίσιμο, και ξέρω τι σημαίνει 2,10,20,50 msec input μπορώ να σου πώ με σιγουριά οτι τα νούμερα που αναφέρει το site ειναι λαθος. 

μπορείς να δεις και μόνος σου ποσο responsive ειναι το παραπάνω tablet. (θα ελεγα οτι εναι καπου στα 30-40msec το συνολικό lag, απο το touch μέχρι το sound output)

Επεξ/σία από necd
  • Like 2
Δημοσ.

Μπορεί. Ίσως με κάποια αναβάθμιση να βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Μπορείς να κάνεις ένα τεστ στον browser; Κάτι σαν αυτό;

Και με την ίδια ταχύτητα και λίγο πιο αργα και με μεγαλύτερες κινήσεις.

Thanks! (Θα βοηθήσεις πολύ καθώς είμαι στο τσακ να το παραγγείλω)

Δημοσ.

Μπορεί. Ίσως με κάποια αναβάθμιση να βελτιώθηκαν τα πράγματα.

Μπορείς να κάνεις ένα τεστ στον browser; Κάτι σαν αυτό;

Και με την ίδια ταχύτητα και λίγο πιο αργα και με μεγαλύτερες κινήσεις.

Thanks! (Θα βοηθήσεις πολύ καθώς είμαι στο τσακ να το παραγγείλω)

ευκολάκι! προσωπικά το βρίσκω πολύ responsive, στα επίπεδα το nexus 5 οπου βρίσκεται λιγο πιο δίπλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά! Και εμένα, κρίνοντας από το βίντεο, στα ίδια επίπεδα με το Nexus 5 μου φαίνεται.

Τελευταία ερώτηση: Πόσοι από εσάς που το έχετε παρατηρείτε το πρόβλημα που αναφέρω στο ποστ #5;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...