Προς το περιεχόμενο

επισκευή μηχανής sony και αντικατάσταση μπαταρίας


beetlebum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello hello! έχω την sony cybershot DSC-N1 (την είχα χρυσοπληρώσει πριν κάποια χρόνια), και το τελευταίο διάστημα μου εμφάνισε ένα πρόβλημα στη σειρά με την οποία δείχνει τις φωτογραφίες (δλδ μια φωτο που την είχα τραβήξει πιο πρόσφατα, μου την μπέρδευε μέσα σε άλλες παλίότερες)..Πριν κανενα μήνα πήγα να την ανοίξω αλλά ενω μου άνοιγε τον φακό δεν εμπαινε στο μενού και έκλεινε απο μόνη της...πήρα στη sony και μου είπε για ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα στο χαλανδρι.έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πιο κοντά (νοτια προαστεια και κέντρο) που να εξειδικεύεται? επίσης με ενδιαφέρει να αλλάξω και την μπαταρία της γιατι πλέον κραταει λίγο. έχω βρει αυτη εδω

 http://www.cosmodata.gr/product/92491/bataria-fotografikis-sony-cyber-shot-dsc-h7-b-950mah

 

ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να ήτανε αρκετά καλή για την εποχή της! Αλλά τώρα δεν αξίζει ουτε 10 ευρο να δόσεις για να την φτιάξεις ποσο μαλον να της βάλεις καινούργια μπαταριά.

Ο πατερας μου ειχε μια παρόμοια SONY με οθόνη αφής. Ήτανε επιεικώς απαίσια. Πρέπει να ειχε δώσει 300-400 ευρο τοτε... και περιττό να σου πω οτι τα κλαίει μεχρι και σήμερα! Αφου του την έδωσε τοσο άσχημα και πήγε και πήρε μια nikon d60 και την εχει μέχρι σημερα!

 

Αν θες μπορω να σου προτείνω καμιά καινούργια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η nikon που λες είναι άλλου είδους μηχανή προφανώς..αλλά ακόμα και σήμερα αυτή η sony είναι πολύ καύτερη απο πολλές άλλες στην κατηγορια της...δεν είχα κανένα θέμα τοσα χρονια με αυτην και επειδη όντως είχα δωσει αρκετα χρηματα τοτε για compact μηχανή, δε θέλω να την παρατησω χωρις να κανω μια προσπαθεια να δω ποια ακριβως είναι η ζημια και να παρως μια δυο γνωμες για το πόσο θα κοστίσει...σε αυτο βασικά το πλαίσιο εκανα και την ερωτηση...ωστόσο αν δεν καταφερω να βγάλω άκρη οποιαδήποτε προταση για κάποια άλλη μηχανη είναι ευπρόσδεκτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ήρθε φλασια!!! Το οτι σου μπερδεύει τις φωτογραφίες μαλών ειναι θεμα ρύθμισης. Ψαξε στα μενου για κατι που εχει να κάνει με την σειρά των αρχείων (file no. sequence το λέει η Nikon) θα ειναι καπου στης επιλογές για την αποθήκευση λογικά.

 

Πάλι επιμένω οτι δεν αξίζει ουτε μπαταριά να της αλλάξεις... Αν ήτανε καμία Laica τοτε το συζητάγαμε :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοεις μαλλον leica :P ...τελικά ρώτησα στη sony, ρώτησα και εναν φίλο μου και θα πάω να δω αν φτιάχνεται και πόσο θα κοστίσει...για να πω οτι θα πάρω μια καινουργια μηχανη και να είμαι ευχαριστημένη θα πρέπει να δώσω πάνω από 200-250 ευρω, πράγμα που προς το παρόν λέω να αποφύγω...ευχαριστώ πάντως :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοεις μαλλον leica

ναι απλος προφέρετε λαϊκα στα γερμανικά και το σκότωσα στην ορθογραφία όπως κανω συνήθως :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...