zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στην καρτέλα φωτογραφίες πατάς επιλογή φακέλου, διαλέγεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλεις και πατάς συγχρονισμός. Το ίδιο και με τα βίντεο. Τα βάζει σε άλλο φάκελο, όχι μαζί με αυτές που έχεις τραβήξει με το τηλέφωνο
gta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Στην καρτέλα φωτογραφίες πατάς επιλογή φακέλου, διαλέγεις τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλεις και πατάς συγχρονισμός. Το ίδιο και με τα βίντεο. Τα βάζει σε άλλο φάκελο, όχι μαζί με αυτές που έχεις τραβήξει με το τηλέφωνο Αυτή ήταν η απορία μου, γιατί όταν κάνεις την συγκερκιμένη διαδικασία τα μεταφέρει σε καινούργιο φάκελο και όχι σε αυτόν που υπάρχει.
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αυτή ήταν η απορία μου, γιατί όταν κάνεις την συγκερκιμένη διαδικασία τα μεταφέρει σε καινούργιο φάκελο και όχι σε αυτόν που υπάρχει. Γιατί είναι iPhone, ακολουθείς τη λογική του (πέρα από την πλάκα νομίζω είναι καλύτερα που τα βάζει σε άλλο φάκελο, δεν ξέρω αν γίνεται να τα πας στον ίδιο)
gta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί είναι iPhone, ακολουθείς τη λογική του (πέρα από την πλάκα νομίζω είναι καλύτερα που τα βάζει σε άλλο φάκελο, δεν ξέρω αν γίνεται να τα πας στον ίδio) Ναι αυτό δεν ξέρω και εγώ. Σε ευχαριστώ πάντως. 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν φτάνει που σας τα κατηγοριοποιεί εντελώς μόνο του χωρίς να κάνετε τίποτα, μιλάτε κι από πάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα