Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να μεταβώ από iphone 4S σε 6, δίνοντας το 4αρι στην οικογένεια.

Πώς κάνω την μεταφορά όλων των δεδομένων (επαφών, φωτο, εφαρμογών, σημειώσεων, ημερολόγιο κτλ) στο 6; Στο iTunes χρησιμοποιώ το local backup (computer), πρέπει να το γυρίσω σε cloud; Άλλα το cloud κάνει πλήρες backup;

Επίσης, το παλιό 4αρι να το κάνω factory reset για να το γίνει καθαρό; Και μετά με family share να βάλει όποιες από τις εφαρμογές μου θέλει;

ευχαριστώ  :)

Δημοσ.

Αφού κάνεις backup σε υπολογιστή (iTunes), θα συνδέσεις απλώς το νέο κινητό στο iTunes, θα επιλέξεις restore from backup και θα διαλέξεις το πιο πρόσφατο backup του παλιού.

Μετά, αλλά ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ είναι jailbreak, μπορείς να πας στο παλιό στο Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Επαναφορά -> Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις και να διαγράψεις τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να ΜΗΝ κάνεις απλά backup και να το περάσεις όπως είναι στο καινούριο τηλέφωνο γιατί θα περαστούν και "σκουπίδια" μαζί (αρχεία και κατάλοιπα από το προηγούμενο τηλέφωνο). Πάρε backup στο icloud τις επαφές κλπ, τράβα τις φωτό μέσω usb στον υπολογιστή, και κάνε και transfer purchases στο itunes όλες τις εφαρμογές και πέρνα τα καθαρά στο καινούριο τηλέφωνο για να μην έχεις ένα σκασμό ΟΤΗΕR και τρώνε τσάμπα χώρο. Και το 4άρι το κάνεις restore/SETUP AS NEW και το δίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να ΜΗΝ κάνεις απλά backup και να το περάσεις όπως είναι στο καινούριο τηλέφωνο γιατί θα περαστούν και "σκουπίδια" μαζί (αρχεία και κατάλοιπα από το προηγούμενο τηλέφωνο). Πάρε backup στο icloud τις επαφές κλπ, τράβα τις φωτό μέσω usb στον υπολογιστή, και κάνε και transfer purchases στο itunes όλες τις εφαρμογές και πέρνα τα καθαρά στο καινούριο τηλέφωνο για να μην έχεις ένα σκασμό ΟΤΗΕR και τρώνε τσάμπα χώρο. Και το 4άρι το κάνεις restore/SETUP AS NEW και το δίνεις.

σωστό και αυτό, άλλα τις διάφορες ρυθμίσεις που έχω στο κινητό σε settings κτλ θα τις χάσω, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

όταν λετε "πάρε αντίγραφο" εννοείτε να ενεργοποιήσω το "εφεδρικό αντίγραφο" στις επιλογές του icloud; (τα υπόλοιπα τα έχω τσεκάρει)

επίσης, στο εξής όταν κουμπώνω το κινητό στο pc, δεν θα έχω τοπικό αντίγραφο, μόνο στο icloud;

Δημοσ.

Αν ενεργοποιήσεις το backup στο iCloud(*), απενεργοποιούνται τα αυτόματα backup στο iTunes όταν κουμπώνεις το κινητό στο PC. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να πας στο iTunes και να κάνεις χειροκίνητα backup στο PC.

post-40534-0-90414900-1422008479_thumb.png

Το iCloud backup είναι χρήσιμο για παν ενδεχόμενο. Όμως κάνει περισσότερη ώρα για την επαναφορά, μιας και πρέπει να κατεβάσει τα πάντα από το Internet.

Εκτός αυτού, μιας και η Apple δίνει δωρεάν μόνο 5GB χώρο, αν έχεις πολλές φωτό/video στο iPhone, ή δε θα μπορείς να πάρεις backup ή θα πρέπει να του πεις να μην κάνει backup το camera roll. Ή να πληρώσεις για παραπάνω χώρο.

Στην περίπτωση σου, καλύτερα κάνε ένα χειροκίνητο backup στον υπολογιστή για να το επαναφέρεις μετά πιο γρήγορα.

(*) Τα αντίγραφα στο iCloud γίνονται εφόσον το iPhone είναι σε φορτιστή ΚΑΙ σε WiFi.

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει, κομπλέ η μεταφορά, την έκανα πρώτα με τοπικό αντίγραφο και μετά ενεργοποίησα το cloud backup. Εφαρμογές κτλ ως τώρα όλα καλά (είχα ios 8 και στο 4αρι)

ευχαριστώ wink.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως μπορούν με τον τρόπο αυτό να μεταφερθούν επαφές και φωτογραφίες-βίιντεο?

Δημοσ.

Πως μπορούν με τον τρόπο αυτό να μεταφερθούν επαφές και φωτογραφίες-βίιντεο?

Επαφές τις συγχρονίζεις με το icloud ή με μια εφαρμογή τύπου mycontacts backup τις βάζεις από το email σου. Τις φωτογραφίες με χειροκίνητο συγχρονισμό από το itunes (στο μενού φωτογραφίες διαλέγεις τον φάκελο που θέλεις)

Δημοσ.

Επαφές τις συγχρονίζεις με το icloud ή με μια εφαρμογή τύπου mycontacts backup τις βάζεις από το email σου. Τις φωτογραφίες με χειροκίνητο συγχρονισμό από το itunes (στο μενού φωτογραφίες διαλέγεις τον φάκελο που θέλεις)

Η μεταφορά από το itunes πως γίνεται ώστε να μεταφέρω φωτός και βίντεο στο άλμπουμ που υπάρχει στο τηλέφωνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...