Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και καλη χρονια σε ολους ! Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. εχω ubuntu 14.04 και ξαφνηκα εννω ολα πηγαιναν μια χαρα δεν μπορω να ανοιξω βιντεο ουτε στο youtube ουτε πουθενα. Ειναι ενα μεγαλο προβλημα μιας και βλεπω πολλα tutorials στους υπολογιστες για διαφορα θεματα. Και γενικοτερα παρατηρω μια αργοπορια και στο διαδυκτιο οταν ειναι ο υπολογιστης. παρατηρισα οτι η αλλαγη σαν να εγινε οταν εκτελεσα ενα αρχειο .exe(για windows)στο ubuntu μεσω wine. ηταν ενα προγραμμα απο το cnet(ξερω επικυνδινο). το αντιικο δεν εκανε τιποτα ουτε το εβγαλε σαν ιο. υπαρχει επριπτωση να προσβληθηκε ο υπολογιστης παρολου που ειναι inux παο ενα αρχειο windows. και αν ναι πως μπορω να του λυσω αυτο μιας και το anti virus που εχω(COMODO anti virus) δεν βρισκει καποιον ιο ? ευχαριστω πολυ για το χρονο σας !

Δημοσ.

Για τρέξε σε terminal

wine uninstaller

και στο παράθυρο που θα ανοίξει βρες το πρόγραμμα και κάντο unistall. Μετά πήγαινε στο κέντρο λογισμικού του ubuntu βρες τον flash player και κάντον unistall και μετά ξανά install.

Δημοσ.

Για τρέξε σε terminal

wine uninstaller

και στο παράθυρο που θα ανοίξει βρες το πρόγραμμα και κάντο unistall. Μετά πήγαινε στο κέντρο λογισμικού του ubuntu βρες τον flash player και κάντον unistall και μετά ξανά install.

Οχι δεν υπαρχει τιποτα εγκατεστημενο εκει. μονο το lightshot και το web unity player που τα εβαλα εγω καθως και το προγραμμα Wine gecko που μαλλον ειναι το προγραμμα wine. παρολαυτα να βγαλω-βαλω το flash player ?

Δημοσ.

Για δοκίμασε γιατί είναι τελείως τρελό να μην παίζει έτσι στα καλά καθούμενα. Με ποιον broswer είσαι? Εχεις δοκιμάσει και κάποιον άλλον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...