aravager Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα αγόρασα εναν εξωτερικό σκληρό ο οποίος αναγνωρίζεται και δουλέυει κανονικά στις μπροστινές Usb θύρες του desktop. Επειδή τον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερίνα για να μην τον έχω στο μπροστινό μέρος του pc και τον κλωτσάω συνέχεια σκέφτηκα να βάλω μια επέκταση usb καλωδίου και να τον συνδέσω στις πίσω θύρες. Και εδώ υπάρχει το πρόβλημα. Τον συνδέω στην επέκταση καλωδίου, ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος (που ακούμε οταν συνδέουμε κάποια συσκευή usb) αλλά ο σκληρός δεν εμφανίζεται πουθενά.Να σημειώσω εδώ οτι τον δοκίμασα σε όλες τις πίσω θύρες, σε όλες ακούω τον ήχο αλλά πουθενά ο σκληρός. Επίσης σε όλες αυτές τις θύρες υπάρχουν άλλες συνδεδεμένες συσκευές ( camera, εκτυπωτής κτλ) οι οποίες λειτουργούν κανονικά. Εννοείτε οτι οτι οι θύρες δουλεύουν, το τσεκαρα αλλάζοντας θέση στις υπόλοιπες usb συσκευές. Η μητρική μου είναι αυτή: http://www.asus.com/Motherboards/P7P55D/και ο σκληρός αυτός: http://www.skroutz.gr/s/3444627/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB.html Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
drkar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 μαλλον η επέκταση usb καλωδίου. συνδεσε τον χωρις αυτην και πες μας
aravager Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 brb να δω τι θα γινει..... Δεν το πιστεύω οτι έφταιγε αυτό.... δουλεύει χωρίς την επέκταση.... το θέμα έιναι οτι κάθε φορά πρέπει να τραβάω το κουτί για να τον συνδέω. Να υποθέσω οτι εχω πτώση τάσης στο καλώδιο και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο σκληρός?
crazy_gamer21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 <p>brb να δω τι θα γινει.....</p> <p>Δεν το πιστεύω οτι έφταιγε αυτό.... δουλεύει χωρίς την επέκταση.... το θέμα έιναι οτι κάθε φορά πρέπει να τραβάω το κουτί για να τον συνδέω. Να υποθέσω οτι εχω πτώση τάσης στο καλώδιο και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο σκληρός?</p> Ναι μάλλον ειδικά αν είναι φτηνή η επέκταση και μεγάλη σε μήκος (πχ5-10 μέτρα) Sent from my iPhone using Insomnia
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 brb να δω τι θα γινει..... Δεν το πιστεύω οτι έφταιγε αυτό.... δουλεύει χωρίς την επέκταση.... το θέμα έιναι οτι κάθε φορά πρέπει να τραβάω το κουτί για να τον συνδέω. Να υποθέσω οτι εχω πτώση τάσης στο καλώδιο και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο σκληρός? Πάρε ένα hub με εξωτερική τροφοδοσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα