Daemonos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 έκανα μια αναζήτηση παίδες και βρήκα αυτά τα 2!! Αν δουλεύουν ακόμα και ψήνεστε μπορούμε να οργανωθούμε να παίζουμε με Skype κτλ http://gmc.yoyogames.com/?showtopic=77669 http://members.quicknet.nl/lm.broers/hquest.htm Δεν Ξέρω ποιο είναι πιο καλό, δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Τα δοκίμασα... εμ... όχι κάτι το ιδιαίτερο.. οκ, είναι σε beta
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Στο πλαίσιο του κύματος χορήγησης αδειών για δημιουργία-μεταφορά τίτλων από τον κόσμο του Warhammer και του Warhammer 40K, η Games Workshop έδωσε άδεια στη Chilled Mouse να μεταφέρει αρχικά το Warhammer Quest στο iOS και πρόσφατα στο PC. Αμφιλεγόμενος τίτλος, κυρίως γιατί διατήρησε τις προαιρετικές αγορές χρυσού (in game purchases τις λέγαμε στο χωριό μου) και παράλληλα τα events στις πόλεις όπου σε ταράζουν τα κλεφτρόνια και σου αλαφρώνουν το πουγκί, γεγονός που στην πράξη σημαίνει ότι μπορεί να αγοράσει κάποιος χρυσό με πραγματικά χρήματα και το παιχνίδι κυριολεκτικά να τον κλέψει. Κατά τα άλλα οι μηχανισμοί είναι πιστοί, η μεταφορά του board game καλή από το λίγο που είδα, η μάστιγα των DLC συνεχίζεται και δυστυχώς απουσιάζει το multiplayer. Με λίγη δουλειά θα μπορούσε να είναι αστεράκι. Απλά το αναφέρω με αφορμή τις παραπομπές του Daemonos. 3
Daemonos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ναί το είχα δεί και το WHQ αλλα δεν ήξερα για το n game purchase που είναι τέρμα ελεεινό! Παρόλα αυτά έψαχνα κατα καιρούς για board games που έγινε μεταφορά στο PC εκτός monopoly φυσικά. Απο ότι είδα τα heroquest δέν είναι κάτι το ιδιαίτερο, φιλότιμη προσπάθεια αλλα δεν αρκεί. οπότε αν κάποιος έχει κάτι κατα νού ας προτείνει. edit: νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα kickstarter παρόμοιο αλλα μου διαφεύγει το όνομα
tsioudiver Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Επειδή γίνεται λόγος για Board games απλά να αναφέρω την ύπαρξη του Site: Brettspielwelt . Κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας τον client σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις αρκετά επιτραπέζια εναντίον άλλων online παιχτών.
Daemonos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχεις και πολλές επιλογές όμως...
zeniath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παίδες υπάρχουν και μέρη για να παίξεις επιτραπέζια, δε χρειάζεται τα πάντα να τα κάνουμε μέσω pc. Δεν είναι λίγες οι καφετέριες που έχουν ανοίξει και προσφέρουν αυτό ακριβώς. Επίσης υπάρχουν και communities που μπορεί κάποιος να βρει κόσμο αν δεν έχει, όπως στο Boardgamegeek Greek Guild. On the point πάντως, έπαιξα το beta του The Witcher Board Game για pc και με ξενέρωσε εντελώς. Άλλο να είσαι με παρέα, άλλο στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα