Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής θέμα:

Έστησα ένα server οικιακό με σκοπό εκτός από το να διαμοιράζει τοπικά αρχεία media (plex, serviio), να λειτουργεί και σαν web server για το ownCloud και για το προσωπικό μου site (με χρήση dyndns). Στην αρχή δοκίμασα με το XAMPP ώστε να πάρω μια ιδέα για το πως στήνεται κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια προτίμησα τη λύση του IIS 7.5 αφενός μεν επειδή έχω σειριακό αριθμό για μια έκδοση Win7 Pro αφετέρου δε επειδή δεν έχω αυτή τη στιγμή χρόνο να ασχοληθώ με το Ubuntu server, κάτι που θα κάνω στο μέλλον.

Το πρόβλημα είναι το εξής: 1. έχοντας ενεργοποιήσει τα firewall των windows - router και αφού έχω αφήσει ανοικτές στο router τις θύρες 80 και 443 για το server δεν έχω πρόσβαση σε αυτές από το τοπικό δίκτυο. Στη συνέχεια δημιούργησα καταχώρηση για inbound στο firewall των windows και άνοιξε η θύρα 80 μόνο. Έχοντας απενεργοποιημένο το firewall των windows και του router άνοιξε η θύρα 80 μόνο.

Με την εντολή netstat -ano δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα την 443.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με αυτό το tool δες καταρχήν εαν είναι ανοιχτές οι πόρτες σου.

Εαν δεν ειναι ψάχνεις στο firewall. Εαν είναι κοιτάς στον IIS.

Δες και πες μας!

Δημοσ.

Επιβεβαίωσα με Wind ότι αυτοί δεσμεύουν τις θύρες 80, 8080 και 8081. Απενεργοποιώ firewall στο router και windows, σταματάω και τον server, ανοίγει η 80 αλλά όχι η 443...

Δημοσ.

Εσυ ομως την εχεις ανοίξει την πόρτα 443 και δεν φαίνεται σωστά; 

Τρέξε ενα netstat -a στο cmd και δες εαν εχει τις πόρτες που θές.

Επίσηςη την 443 την έχεις δηλώσει στον IIS ?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...