Προς το περιεχόμενο

Απίστευτη ταλαιπωρία για μια ADSL σύνδεση από την Otenet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν χτες έβαλα και εγώ ADSL. Πάω σήμερα το πρωί να κάνω την σύνδεση με Otenet και συνέβη το εξής τραγελαφικό πρώτο ότι όταν έχεις σύνδεση με Otenet δεν γλιτώνεις τίποτα από τη σύνδεση με ADSL όποτε κάνω καινούργια σύνδεση (σιγά μην τους την χαρίσω) έλα μου ντε που δεν μπορούσανε να με βάλουν σαν νέο χρήστη γιατί είχα μια σύνδεση ISDN αλλά μόνο σαν παλιό με 2 σύνδεσης, τους λέω ωραία κάνετε το έτσι που θέλετε. Ο υπάλληλος ξαφνικά μου ζητά ένα κωδικό συνθηματικό ε του λέω τι είναι αυτό μου λέει αυτός σας το έχουμε δώσει εγώ του λέω ότι δεν το έχω. Ο Γολγοθάς μόλις άρχιζε ο υπάλληλος μην ξέροντας τη θα κάνει παίρνει τηλέφωνο Αθήνα μου λένε στείλε fax με ταυτότητα και υπογραφή να στο αλλάξουμε. Στέλνω και εγώ ταυτότητα και ζητάω αλλαγή το κωδικό από τότε αφού με διαβεβαίωσαν ότι μέσα σε 10 λεπτά θα είναι εντάξει έχει περάσει μια ώρα και τίποτα παίρνω τηλεφωνά και μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει. Άρε OTE ξεφτίλα εγώ σας συνιστώ αν έχετε ήδη σύνδεση OTE μην κάνετε δεύτερη θα στοίχιση και σε χρήμα και σε στην ψυχοσωματική σας υγειά. ΑΙΣΧΟΣ αυτό έχω να πω μόνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα κάνει σύνδεση Otenet το 1997 και ακόμη κι αν μου είχαν δώσει κάτι τέτοιο (που δε νομίζω), αποκλείεται να γνωρίζω που βρίσκεται σήμερα. Γιά DSL πάντως, προτίμησα την Tellas (ευτυχώς) και όχι τη μετατροπή της υπάρχουσας Otenet PSTN σε DSL.

όλοι , εκτός από ΟΤΕΝΕΤ , μια χαρά είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθείται να ρίχνετε νερό στον μύλο των κρατικών-παρασιτικών μονοπωλίων τύπου ΟΤΕΝΕΤ.

Paidia Diavazw apo olous ta post sas ktlp...

KSEKOLATE Apton OTE ....

PAntou Sthn ellada einai etsi OLO to dhmosio...

P.X emena DSL otenet 1024... Thn evala , 3 prwtes meres OLA JET!!!

Meta arxisa na xw problems me to ping... k thn speed... (afto gia ola ta dsl oxi mono otenet)

Phra thlefwno k allaksa 2-3 noumera kateliksa se

OTE Grammh vlavwn

OTE ADSL support

Adsl Otenet Support

Apotelema:

Mesa se mish wra me phre pisw tel o OTE adsl support k mou eksigise oti yparxei problem = fortos ston komvo N.SMyrnhs.

O ote Grammh Vlavwn me katexwrise sa vlavh pros elenxo k next day.

H otenet tsekare ta ping k ola htan mia xara k mou pe oti to thema einai tou ote...

Ksanaphra tel thn ote ADSL support k tous eksigisa... k mesa se 2 meres anavathmisan to kentro tou ote (Bandwith).

Since then Ola einai mia xara pali.

Mh ta parousiazoume ola opws theloume...

A! ksexasa na pw oti prwta apo olous epesa se enan *****a tou ote pou thn eixe dei... k mou lege apanthsh... O ote den sas eggyate taxythta me to dsl...

Telos Ta ping ths OTENET me dsl einai apsoga...

Peite mou poios allos isp exei ping 76 me uk?

Mesa sta games POTE den exw ping anw tou 100 ... enw oi rest pou mpainoun me allous isp... exoun anw tou 100... ektos apo tellas pou nai sta 95-110...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...