giannisk13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Σκέφτομαι να βάλω δεύτερο ssd σε ένα hp g62 στη θέση του dvd,τι ανταπτορας χρειάζεται; Θα χρειαστώ συγκεκριμένα εργαλεία ,είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία; Ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Για ποιο λόγο να βάλεις 2ον ssd ;; Το να βγει το οπτικό drive είναι εύκολο , μια βίδα στο κάτω μέρος του λαπτοπ είναι και βγαίνει 1
giannisk13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Για ποιο λόγο να βάλεις 2ον ssd ;; Το να βγει το οπτικό drive είναι εύκολο , μια βίδα στο κάτω μέρος του λαπτοπ είναι και βγαίνει Υποθέτω οτι με τον ssd θα αυξηθεί η ταχύτητα του...
terry308 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Όπως το γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις ήδη 1 και θέλεις 2ο και γι αυτό η απορία μου , θέλεις να κάνεις raid ;; Η' εννοείς ότι θες να βάλεις γενικά ssd ; (δηλαδή ότι έχεις μόνο μηχανικό )
Federacion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παρά πολύ και πολύ καλά τό σκέφτεσαι. Να το κάνεις. Θα δεις μεγάλη διάφορα σε όλα. Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω στη διαδικασία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
giannisk13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Όπως το γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις ήδη 1 και θέλεις 2ο και γι αυτό η απορία μου , θέλεις να κάνεις raid ;; Η' εννοείς ότι θες να βάλεις γενικά ssd ; (δηλαδή ότι έχεις μόνο μηχανικό ) Εχω ήδη μηχανικό και θέλω να βάλω επιπλέον ssd στην θέση του dvd,απλως δεν ξερω πως τοποθετείται και τι εξαρτήματα χρειάζομαι.
terry308 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 εεε γράψτο έτσι Ο ssd θα μπει στη θέση του μηχανικού και ο μηχανικός στη θέση του dvd , Aν και γνώμη μου είναι να πάρεις μια εξωτερική θήκη των 8-15€ και να βάλεις μέσα τον μηχανικό για να τον συνδέεις με Usb, για να μην "χάσεις" το dvd και να έχεις την ευελιξία του εξωτερικού-φορητού δίσκου
zacharis1955 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ... Σκέφτομαι να βάλω δεύτερο ssd σε ένα hp g62 στη θέση του dvd,τι ανταπτορας χρειάζεται; Θα χρειαστώ συγκεκριμένα εργαλεία ,είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία; ... http://www.ebay.co.uk/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Caddy-Bay-Adapter-for-Laptops-9-5mm-Optical-Hard-Drive-Screws-/390822753540 https://www.youtube.com/watch?v=eNCAnnJLH_0 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2015 από zacharis1955 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα