GianniSM Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να πω πως λαγκάρει απίστευτα και γενικά android phones αυτής της κατηγορίας είναι άθλια. 2πύρινος επεξεργαστή έχει, με 4 ίντζες οθόνη!
hardrocker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 απο που το καταλαβες γενικευοντας ποσα κινητα εχουν το συγκεκριμενο θεμα η ξεροντας επι της ουσιας?
GianniSM Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 απο που το καταλαβες γενικευοντας ποσα κινητα εχουν το συγκεκριμενο θεμα η ξεροντας επι της ουσιας? Γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου ανάλογα κινητά, και γενικά ειδικά της Sony Με τόσο παλιό android είναι ΧΑΛΙΑ. Το android έγινε optimized για 1G ram με το kit kat. Το 1ο τηλ που έδειξε πως όντως μπορεί να δουλέψει σούπερ με 1 ραμ ήταν το Moto G 1st gen.
hardrocker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και δεν παίρνει πατίνι καλύτερα; μέχρι να πάρει τηλέφωνο θα χει πάει στο σπίτι του άλλου... και οι διακοπες που κανει ειναι λιγες οταν καλεις καποιον.
sDGam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Οταν ψαχνεις φθηνο κινητο τοτε πρεπεις να προσεχεις αρκετα. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι value for money σε μικρο κοστος. Πολλα μπορει να εχουν καλα χαρακτηριστηκα αλλα τα δοκιμασμενα ειναι αυτα που οντως αξιζουν. Οπου και να ψαξεις για το καλυτερο low cost κινητο, θα σου βγαλει το motorola moto g 2nd gen.
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 απο που το καταλαβες γενικευοντας ποσα κινητα εχουν το συγκεκριμενο θεμα η ξεροντας επι της ουσιας? Να κάνω μια άλλη ερώτηση εγώ: γιατί Μ και όχι Μ2 που είναι πολύ ανώτερο;
hardrocker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σε μια συζητηση οπου το m sony xperia λενε οτι ειναι αθλιο δεν προκειται να συμμετασχω. οσο για σενα που ρωτας αυτο να μαθεις απο τον "ειδικο" που λεει οτι αυτο το κινητο ειναι αθλιο. οσο για το iphone 4 και ενα δωδεκαχρονο να ρωτησεις που δεν εχει πιασει κινητο στην ζωη του θα σου πει οτι ειναι χειροτερο απο το σονυ xperia m κοτσανες δεν θελω να ακουω για το M
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Η απορία μου είχε να κάνει γιατί το Μ και όχι το Μ2 απο τη στιγμή που είναι στο μαξιμουμ των χρημάτων (και αρκετα πιο κάτω για την ακρίβεια) που έχει θέσει ο TS. Συνήθως κοιτάμε σε τέτοια θέματα να προτείνουμε ότι πιο "δυνατό" αλλά ταυτόχρονα και vfm κυκλοφορεί κοντα σε αυτα τα χρήματα. Ξέρω απο πρώτο χέρι M, L, M2 της SONY. Τα 2 πρώτα δεν προτείνονται για κάποιον που μπορει να διαθέσει έως 200€, χωρις να λέω ότι δεν αξίζουν τα (λιγότερα) χρήματά τους.
hardrocker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 λογω της εξελιξης της τεχνολογιας πλεον θεωρειται ξεπερασμενο καπως το m αλλα και to l γιαυτο αξιζει πιθανον να αγοραστει το m2 που ειναι σαφως καλυτερο απο το προκατοχο του.απο το οποιο δανειζεται μερικα χαρακτηριστικα. το 2013 θεωρουνταν mid range καλο κινητο το M.
teopanta1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Έχω ακούσει ότι το δικαρτο έχει κάποια προβλήματα περιμένω άποψης από τους κατόχους. Επίσης για κάποιο κιτρινιασμα στης οθόνες που παρατηρήθηκε; περιμένω αποψης
hardrocker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Να κάνω μια άλλη ερώτηση εγώ: γιατί Μ και όχι Μ2 που είναι πολύ ανώτερο; ειναι και aqua barbie girl το m2 και δεν καλυπτει η εγγυηση αν βραχει το κινητο το m1 ασ πουμε.να ενα θετικο σημειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα