Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

ψαχνω ενα κινητο για gaming,serfarisma internet,μουσικη,viber και μεγαλη αυτονομια μπαταριας...

τιμη γυρω στα 300 ευρω....

ειχα δει και ειμουν στο τσακ να αγορασω το lg g2 32gb.

μια ημερα πριν το παραγγειλω ειδα δυο γνωστους μου που το ειχαν παρει και παρτιδα 411 (νοεμβριος του 2014) και ειχαν πολλα προβληματα με το κυριοτερο να μην εχει καλο σημα και τα εδιναν και οι δυο μεταχειρισμενα...

ακομα και το samsung ace gt-s5830 εχει καλο σημα παντου που εχει το ενα τριτο της τιμης του.

1)δεν εχει καλο σημα (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)

2)δεν πιανει καθολου καλα το gps

3)κιτρινιζει η οθονη λογικα απο την θερμανση οταν παιζεις games..

4)δεν εχει καλο ηχο το ηχειο του (δεν το θεωρω τοσο τραγικο)

διορθωνονται τα προβληματα 1 και 2 και 3?????

ολοι εσεις που το προτεινετε δεν εχετε αυτα τα προβληματα????

το προβλημα με το σημα ειναι πολυ σημαντικο για εμενα λογω της δουλειας μου.

μου ειπαν μερικοι απο αλλα φορουμ τι πειραζει που δεν εχει καλο σημα?????

το αγοραζουμε για κινητο....

το θελω για κινητο και οχι να κανει την δουλεια του ταμπλετ το κινητο γιατι αν δεν εχει καλο σημα για τηλεφωνο τι να το κανω?

για να σερφαρω στο ιντερνετ και να παιζω παιχνιδια?

300 ευρω ειναι κατι παραπανω απο το 50% του σημερινου μισθου και να εχει τοσα προβληματα?

μου προτειναν το Ζ2 που δεν εχει προβλημα στο σημα,

δεν εχει προβλημα στο gps,

δεν εχει προβλημα η οθονη,

δυνατο ηχο για το ηχειο...

οι κατοχοι των δυο κινητων Ζ2 ΚΑΙ g2 τι εχουν να πουν ισχυουν αυτα που μου ειπαν?????

γενικα μονο προβληματα για το g2 διαβασα και εμαθα ενω για το Ζ2 δεν εχω διαβασει ουτε εχω ακουσει καποιο προβλημα...

ή καποιο κινητο αλλο εκτος κινας εχετε να μου προτεινετε?

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος G2 δεν έχω αντιμετώπιση εδώ και ένα μήνα κανένα πρόβλημα από αυτά αν και δεν χρησιμοποιώ το GPS αλλά όσες φορές το άνοιξα δεν είχα πρόβλημα το ηχείο είναι όντως ένα πρόβλημα αν είσαι gamer γιατί θα το κλείνεις άθελάσου με το χερι(κκακό όμως δεν ειναι) η οθόνη είναι φοβερή δεν μου έχει κιτρινηση ακόμα και με πάνω από δύο ώρες Gaming online κιόλας, τέλος σήμα έχω καλό και αν και είμαι από χωριό έχω και 4g κάλυψη.... Κλήση δεν έχω χάσει καμία...

Δημοσ.

Πάντως για το g2 μην περιμένεις να πιάνεις τρελό σήμα. Εκεί που πιάνει με το ζόρι ένα απλό 520 πιάνει δύο παυλες.

Από τα δύο που αναφέρεις το z2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Πήρα το G2 την παρασκευή καινούργιο. Είχα πριν ένα HTC mozart 7 μοντέλο του 2012, και ειχα δωσει τοτε 450€.

Σήμερα λοιπον αφού το ειχα σεταρει το ΣΚ και ειχα κατεβάσει καμια 30 αρια εφαρμογές, σήμερα το πρωι το πηρα στην δουλεια μου όπου το χρησιμοποιώ πολύ.

Η μπαταρια το πρωί ήταν στο 25% και το έβαλα για φορτιση πριν φυγω για καμια ώρα, το έβγαλα στο 94%.

Μετα απο αρκετές κλήσεις (παντα με το bluetooth) ~30 κλήσεις, ανοιχτό το data για να σερφαρω για 10 λεπτα περιπου, επίσης άνοιξα το GPS για να το δοκιμάσω , έχω να σου πω τα εξής.

1. Για το σήμα , οδηγώντας σε σημεια που το σήμα ήταν χαμηλό και μου κοβόταν με το παλιο htc με το G2 κανενα πρόβλημα.

όσο αναφορα τον ήχο πολύ καλός.

2. Για την μπαταρία εδώ έπαθα πλάκα , τώρα βρίσκεται στο 78% μετα απο όλα αυτά που ανέφερα επάνω.

3. Επισης εδω και με το GPS επαθα πλακα, με την εφαρμογή Sygic έπιασε σήμα (κλειδωσε με δορυφορο) σε 2 δευτερόλεπτα, το δοκίμασα σήμερα αρκετές φορές.

Θα μεινεις ευχαριστημενος 100% εαν παρεις το G2, εγώ το πηρα απο media markt στα 299 με 2 χρόνια εγγύηση (και εχω το κεφάλι μου ήσυχο) και με 12 ατοκες δώσεις.

Και το Ζ2 ειναι πολύ καλό κινητό, το καλοκαιρι που το ειχα στα χερια μου για ενα συντομο διαστημα , αντιμετώπησα ενα προβληματακι με τον ήχο την στιγμή που με καλούσε κάποιος , για 2-3 sec στην αρχή που απαντούσα δεν ειχα ήχο.

Μπορει να ειχε προβλημα το συγκεκριμενο κινητό.

Anyway η επιλογή ειναι δικη σου.

• Like 1
Δημοσ.

μεγα προβλημα για εμενα οι κιτρινες οθονες που γεμιζουν σε πολλα φορουμς.....

και επισης το κακο σημα...

τωρα ο ηχος στο ηχειο δεν πολυπειραζει καποιον αλλα πιστευω το σημα και οι κιτρινες οθονες ειναι μεγα προβληματα...

παντα πριν κανω αγορα ψαχνω τα προβληματα και σε πολλα φορουμ σαν κεντρικο προβλημα εχουν ολοι τις κιτρινιλες στις οθονες με την παροδο του χρονου και ολοι εχουν βγαλει συμπερασμα και ενας ακομα τεχνικος πως ζεσταινονται οι οθονες και κανουν κιτρινιλες..αν την αλλαξεις ολα οκ μετα.εκει πασχει σαν σημαντικο προβλημα αυτη η συσκευη και το παλικαρι ειναι τεχνικος στον γερμανο....τι να πω μακαρι παιδια σας ευχομαι απο την καρδια μου να το λιωσετε,να το βαρεθειτε και να ειναι απροβληματιστο παντα αλλα ρωταω να δω

καποιος που το εχει πανω απο εξαμηνο και ειδικα αν εχει περασει ενα καλοκαιρι το κινητο αν εχουν προβληματα με τις οθονες οπως ακουγεται σε ελλαδα και εξωτερικο σε φορουμς...(για το καλοκαιρι λεω λογω της ζεστης εκει φαινεται το μεγα προβλημα μου ειπε ο τεχνικος φιλος μου....

Δημοσ.

Με αυτή την λογική δεν θα πάρεις κινητό εύκολα, γιατί όλα τα κινητά μπορεί μελλοντικά να σου βγάλουν πρόβλημα ή να έχουν κάποιο θέμα με κάτι. Δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει ή να μην είχε ζητήματα, ακόμα και τα iPhone. Το ζήτημα είναι να διαλέξεις Μια σοβαρη εταιρεία όπως είναι η Sony Ή η LG που διορθώνουν τα λάθη τους. Το Z2 για παράδειγμα που είχα εγώ το καλοκαίρι είχε θέμα με το ηχείο το οποίο πήγε για σέρβις και μετά κομπλέ. Για αυτο και εγώ δεν έμπλεξα με σκρουτζ και πήρα το δικό μου από media. Αν πάθει κάτι, για 2 χρόνια το πας εκεί και δεν τρέχεις εσύ να βρεις αντιπροσωπείες κτλπ, τρέχουν αυτοί.

• Like 2
Δημοσ.

μεγα προβλημα για εμενα οι κιτρινες οθονες που γεμιζουν σε πολλα φορουμς.....

και επισης το κακο σημα...

τωρα ο ηχος στο ηχειο δεν πολυπειραζει καποιον αλλα πιστευω το σημα και οι κιτρινες οθονες ειναι μεγα προβληματα...

παντα πριν κανω αγορα ψαχνω τα προβληματα και σε πολλα φορουμ σαν κεντρικο προβλημα εχουν ολοι τις κιτρινιλες στις οθονες με την παροδο του χρονου και ολοι εχουν βγαλει συμπερασμα και ενας ακομα τεχνικος πως ζεσταινονται οι οθονες και κανουν κιτρινιλες..αν την αλλαξεις ολα οκ μετα.εκει πασχει σαν σημαντικο προβλημα αυτη η συσκευη και το παλικαρι ειναι τεχνικος στον γερμανο....τι να πω μακαρι παιδια σας ευχομαι απο την καρδια μου να το λιωσετε,να το βαρεθειτε και να ειναι απροβληματιστο παντα αλλα ρωταω να δω

καποιος που το εχει πανω απο εξαμηνο και ειδικα αν εχει περασει ενα καλοκαιρι το κινητο αν εχουν προβληματα με τις οθονες οπως ακουγεται σε ελλαδα και εξωτερικο σε φορουμς...(για το καλοκαιρι λεω λογω της ζεστης εκει φαινεται το μεγα προβλημα μου ειπε ο τεχνικος φιλος μου....

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σήμα,το είχα 9 μήνες και φυσικά δεν υπήρχε και κανένα πρόβλημα με κιτρινίλες στην οθόνη και ήταν παρτίδα 310,για το ηχείο ναι,δεν ήταν ποιοτικό αλλά για τα υπόλοιπα δεν ξέρω που τα διαβάζεις,μεχρι πριν 3 μήνες που το είχα και διάβαζα στο myphone πρόβλημα με το σήμα δεν είχα διαβάσει  

Με αυτή την λογική δεν θα πάρεις κινητό εύκολα, γιατί όλα τα κινητά μπορεί μελλοντικά να σου βγάλουν πρόβλημα ή να έχουν κάποιο θέμα με κάτι. Δεν υπάρχει κινητό που να μην έχει ή να μην είχε ζητήματα, ακόμα και τα iPhone. Το ζήτημα είναι να διαλέξεις Μια σοβαρη εταιρεία όπως είναι η Sony Ή η LG που διορθώνουν τα λάθη τους. Το Z2 για παράδειγμα που είχα εγώ το καλοκαίρι είχε θέμα με το ηχείο το οποίο πήγε για σέρβις και μετά κομπλέ. Για αυτο και εγώ δεν έμπλεξα με σκρουτζ και πήρα το δικό μου από media. Αν πάθει κάτι, για 2 χρόνια το πας εκεί και δεν τρέχεις εσύ να βρεις αντιπροσωπείες κτλπ, τρέχουν αυτοί.

μπορεί η Sony να είναι σοβαρή εταιρία αλλά η arvato που συνεργάζεται για το service δεν είναι και δεν έχει σημασία από που το αγοράζεις για το service όλα πάνε arvato 

Δημοσ.

μέχρι πρότινος είχα το G2(τωρα το έχει η γυναίκα μου) και τώρα έχω Z2. έχουμε και λέμε:

Δεν είχα κανένα θέμα με το GPS και το σήμα της συσκευής. Δεν κυκλοφορώ με 2 κινητά για να μπορώ να συγκρίνω αμεσα επιδόσεις της κεραίας, αλλα σε γενικές γραμμές δεν είδα κάτι που να με ανησυχεί. Και τώρα με το Ζ2 στα ίδια σημεία έχω σήμα, στα ίδια σημεία δεν έχω.

Κιτρινίλα στην οθόνη μου εμφάνισε και εμένα. Καμια βδομάδα αφότου το πήρα(ήταν και 7 μηνων μεταχειρισμένο). Το έστειλα Service και μου την άλλαξαν χωρις καμία διαφωνία. Το ίδιο έπαθε και ένα G2 ολοκαίνουργιο που έφερε απ'εξω ο πεθερός μου(κίτρινες σκιές στις άκρες που φαίνονται πολύ έντονα σε άσπρο bg και όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο έντονες). Είναι υπαρκτό πρόβλημα, αλλα σε καλύπτει πλήρως η LG οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό.

Το Ζ2 είναι αρκετά πιο σβέλτο απο το G2(χωρίς να μπορείς να πεις το G2 αργό σε καμία περίπτωση) αλλα είναι ΠΟΛΥ πιο μεγάλο απο το G2. To Ζ2 είναι στα μέτρα 5.5" συσκευής και όχι 5", επίσης το τζάμι πίσω είναι κομματάκι επικίνδυνο να σπάσει ακόμα και με "μικρές" πτώσεις.

Οι κάμερες και των 2 με καλύπτουν απόλυτα, δεν είμαι ειδικός ούτε κάνω ιδιαίτερη χρήση. Ο ήχος είναι καλύτερος στο Z2, οπως και η μπαταρία(στην περίπτωση μου τουλάχιστον).

Την Arvato δεν την έχω χρειαστεί ποτέ, αλλα με αυτά που διαβάζω ελπίζω να μη χρειαστεί κιολας, απο την άλλη το Service της LG είναι κα-τα-πλη-κτι-κο. Όσες φορές χρειάστηκε, ακόμα και οταν δε με εξυπηρέτησαν αφου η συσκευή ηταν εκτός εγγύησης(G2 32GB) ήταν φιλικότατοι, άμεσοι και χωρίς να σου βγάζουν το λάδι.

Αυτά. Οτι αλλη σύγκριση θες να τους κάνω πες μου

• Like 2
Δημοσ.

μέχρι πρότινος είχα το G2(τωρα το έχει η γυναίκα μου) και τώρα έχω Z2. έχουμε και λέμε:

Δεν είχα κανένα θέμα με το GPS και το σήμα της συσκευής. Δεν κυκλοφορώ με 2 κινητά για να μπορώ να συγκρίνω αμεσα επιδόσεις της κεραίας, αλλα σε γενικές γραμμές δεν είδα κάτι που να με ανησυχεί. Και τώρα με το Ζ2 στα ίδια σημεία έχω σήμα, στα ίδια σημεία δεν έχω.

Κιτρινίλα στην οθόνη μου εμφάνισε και εμένα. Καμια βδομάδα αφότου το πήρα(ήταν και 7 μηνων μεταχειρισμένο). Το έστειλα Service και μου την άλλαξαν χωρις καμία διαφωνία. Το ίδιο έπαθε και ένα G2 ολοκαίνουργιο που έφερε απ'εξω ο πεθερός μου(κίτρινες σκιές στις άκρες που φαίνονται πολύ έντονα σε άσπρο bg και όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο έντονες). Είναι υπαρκτό πρόβλημα, αλλα σε καλύπτει πλήρως η LG οπότε δεν είναι τόσο σοβαρό.

Το Ζ2 είναι αρκετά πιο σβέλτο απο το G2(χωρίς να μπορείς να πεις το G2 αργό σε καμία περίπτωση) αλλα είναι ΠΟΛΥ πιο μεγάλο απο το G2. To Ζ2 είναι στα μέτρα 5.5" συσκευής και όχι 5", επίσης το τζάμι πίσω είναι κομματάκι επικίνδυνο να σπάσει ακόμα και με "μικρές" πτώσεις.

Οι κάμερες και των 2 με καλύπτουν απόλυτα, δεν είμαι ειδικός ούτε κάνω ιδιαίτερη χρήση. Ο ήχος είναι καλύτερος στο Z2, οπως και η μπαταρία(στην περίπτωση μου τουλάχιστον).

Την Arvato δεν την έχω χρειαστεί ποτέ, αλλα με αυτά που διαβάζω ελπίζω να μη χρειαστεί κιολας, απο την άλλη το Service της LG είναι κα-τα-πλη-κτι-κο. Όσες φορές χρειάστηκε, ακόμα και οταν δε με εξυπηρέτησαν αφου η συσκευή ηταν εκτός εγγύησης(G2 32GB) ήταν φιλικότατοι, άμεσοι και χωρίς να σου βγάζουν το λάδι.

Αυτά. Οτι αλλη σύγκριση θες να τους κάνω πες μου

αν ειναι δυνατον αυτο με τις κιτρινιλες ! δεν ειναι απλα προβλημα ειναι Προβληματαρα και το εχουν αρκετα οχι ολα φυσικα αλλα τι πραγμα ελεινο ειναι αυτο δηλαδη? θα παρω κινητο με 260 ευρω και μπορει ναι μπορει οχι να μου εμφανισει κιτρινιλες στην οθονη και να τρεχω στα κ@λο service να το φτιαξω? ναι οκ ολα τα κινητα εχουν καποιο θεματακι αλλα αυτο ειναι ΒΑΣΙΚΟ ειναι στην οθονη δηλαδη τραγικο πραγματικα! ολο και πιο πολυ φευγω απο την ιδεα να το αγορασω! 

• Like 1
Δημοσ.

φιλε papp0us τη παρτιδα ειναι το g2 και απο ποια χωρα?????

ευχαριστω πολυ για τις κατατοπισεις σας αλλα ειμαι της ιδιας αποψης με τον dieccast που γραφει πιο πανω...μην τα ισοπεδωνουμε ολα οταν δουλευω για 500 ευρω τον μηνα οπως εχει παει ο σημερινος μισθος να σκασω 260-290 ευρω να παρω ενα κινητο βλεπε lg g2 και να μου χαλασει η οθονη (γιατι χαλαει σε πολλους) και να τρεχω για service????? η να μην εχει καλο σημα? η να μην πιανει καλα το gps? και ενα κινητο των 100 ευρω που εχω το samsung ace να πιανει το gps και δεν χανει ουτε μισο μετρο...!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ?????

στο g3 εφτιαξαν την οθονη η και εκει τα ιδια ειναι?αλλη χαζομαρα να το πω το g2 εχει καλυτερη μπαταρια απο το g3....

3gb ram to z2 κολαει πουθενα?

κλεινω προς το Ζ2 γιατι δεν εχω δει σοβαρα προβληματα με οθονες και σημα που ειναι σοβαρα για εμενα προβληματα...

θα δειξει το ψαχνω ακομα...

• Like 1
Δημοσ.

Το g2 της αδερφής μου πάντως δεν έχει θέμα με την οθόνη, είναι μια χαρά (αγορασμένο το καλοκαίρι) και του κάνει αρκετή χρήση

Δημοσ.

φιλε papp0us τη παρτιδα ειναι το g2 και απο ποια χωρα?????

ευχαριστω πολυ για τις κατατοπισεις σας αλλα ειμαι της ιδιας αποψης με τον dieccast που γραφει πιο πανω...μην τα ισοπεδωνουμε ολα οταν δουλευω για 500 ευρω τον μηνα οπως εχει παει ο σημερινος μισθος να σκασω 260-290 ευρω να παρω ενα κινητο βλεπε lg g2 και να μου χαλασει η οθονη (γιατι χαλαει σε πολλους) και να τρεχω για service????? η να μην εχει καλο σημα? η να μην πιανει καλα το gps? και ενα κινητο των 100 ευρω που εχω το samsung ace να πιανει το gps και δεν χανει ουτε μισο μετρο...!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ?????

στο g3 εφτιαξαν την οθονη η και εκει τα ιδια ειναι?αλλη χαζομαρα να το πω το g2 εχει καλυτερη μπαταρια απο το g3....

3gb ram to z2 κολαει πουθενα?

κλεινω προς το Ζ2 γιατι δεν εχω δει σοβαρα προβληματα με οθονες και σημα που ειναι σοβαρα για εμενα προβληματα...

θα δειξει το ψαχνω ακομα...

Δύσκολα μου βάζεις, Ελληνικό είναι σίγουρα, παρτίδα θα σου πω το απόγευμα.

Τι να σου πω, το να μείνεις μια εβδομάδα χωρίς συσκευή σε περίπτωση που η οθόνη παρουσιάσει πρόβλημα , δεν το θεωρώ κακό. Ναι δεν είναι οτι καλύτερο, αλλα δεν είναι λόγος για να αποφύγεις το κινητό. Σήμα και GPS δεν είχα κανένα θέμα, και οι επιδόσεις τις συσκευές είναι εξαιρετικές, ενώ το μέγεθος του, για την οθόνη του είναι πραγματικά ένα θαύμα.

Το Z2 για την ώρα δε μου έχει βγάλει τίποτα. Ένα γνωστό πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση κατα την εγγραφή 4K video που αυτόματα σημαίνει και διακοπή εγγραφής. Επίσης επαναλαμβάνω είναι μεγάλο(πήγαινε δες το απο κοντά πριν αποφασίσεις) ενώ φαίνεται μεν πιο premium αλλα απαιτεί και περισσότερη προσοχή απο εσένα για να μην το γεμίσεις χαρακιές-σπασίματα. 

Σαν επιδόσεις και τα 2 μπάλα πάνε, με το Ζ2 να πηγαίνει μπαλα-μπαλα, αφού και καλύτερο επεξεργαστή έχει και περισσότερη ραμ και λιγότερο φορτωμένο UI, ενώ οπως σου λέω και παραπάνω η μπαταρία είναι καλύτερη στο Z2(και στα 2 πάντως η αυτονομία είναι εξαιρετική).

Τέλος αν σε ενδιαφέρουν Root και Custom ROMs το G2 έχει μεγαλύτερη υποστήριξη.

Γενικά πάρε το Z2 γιατι με τόσα που έχεις διαβάσει και καλά να πιάνει σήμα το G2 εσένα θα σου κακοφαίνεται(τα έχω πάθει και εγώ, με τη φωτογραφική του N4 :P ) οπότε μην μπείς στον κόπο. Ούτως η άλλως το Z2 συγκρίνεται με το G3 και όχι το G2, αν λοιπόν σε παίρνει οικονομικά και σε βολεύει το μέγεθος πάρε Z2

Δημοσ.

ειμαι ακομα μπερδεμενος αλλα τεινω μεχρι στιγμης προς το Ζ2...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ papp0us αλλα και ολους σας...

φοβαμαι τα πρβληματα ειμαι αντικειμενικος αν μου δουλευει καλα δεν το αλλαζω...

θα δω μαλλον απο κοντα..

Δημοσ.

To Z2 είναι καλύτερο από το G2, ο αντίπαλος του Ζ είναι το G3. Είναι όμως συζήτηση που κάναμε άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ δες υπέρ και κατά κάθε συσκευής και αποφασίζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...