Manosz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου,δεν λειτουργεί η περιστροφή οθόνης.Προφανώς και είναι ενεργοποιημενη αλλά τίποτα.Έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το κινητό αλλά και πάλι τίποτα.Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω??
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου,δεν λειτουργεί η περιστροφή οθόνης.Προφανώς και είναι ενεργοποιημενη αλλά τίποτα.Έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το κινητό αλλά και πάλι τίποτα.Καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω?? Το είχα αντιμετωπίσει παλιά αυτό με ένα galaxy W, τελικά ήθελε calibration η οθόνη, δεν ξέρω όμως αν υπάρχει αυτή η επιλογή στο Ζ3. Πρακτικά είναι μια λειτουργία που σου λέει να βάλεις το τηλέφωνο σε μια επίπεδη επιφάνεια και να πατήσεις στα σημεία που σου δείχνει. Αν δεν υπάρχει κάτι ανάλογο να το πας στην Αρβάτο και κάνε και λίγες προσευχές 5-6 δοξολογίες μπας και βγάλεις άκρη μαζί τους
Manosz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω για το calibration αλλά δεν υπάρχει πουθενά.
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δοξολογίες και Arvato αλλα μην περιμένεις με λίγη προσευχή να σε γλυτώσει ο Θεός απτά χέρια της..
Manosz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά το ξανά έβαλα σε safe mode και έφτιαξε.Ευχαριστώ για το χρόνο σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα