papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα θεμα με τα παιχνιδια. Ενω παιζω κανονικα ολα τα παιχνιδια χωρις θεμα σε ultra,ξαφνικα ανα 30 δευτερολεπτα περιπου,κολλαει για ενα δευτερολεπτο το παιχνιδι και ξανασυνεχιζει. Οταν λεω οτι κολλαει δηλαδη σαν να πεφτουν ξαφνικα τα fps,τετοιου τυπου. Αυτο γινεται σε ολα τα παιχνιδια (ακομη και στο pro) με αποτελεσμα να με ξενερωνει και να παταω alt+f4 και ριχνω κι ενα καντηλι. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει Μηπως εχει να κανει με τον fx 8350?
k0nan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Από θερμοκρασίες ο CPU και η GPU πώς πάνε το τέσταρες?Ρίξε και ένα scan για malware/trojan blabla.
Sakiz105 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει ενα θεμα με το stuttering στις 970 αλλα οχι κολλημα που λες εσυ να σε αναγκασει να βγεις απτο game.(δηλαδη θα πεσουν τυχαια τα fps απο ας πουμε 60 στα 50). Θεμα driver ειναι αποτι λενε επειδη με τους τελευταιους driver ακομα και οι παλιοτερες καρτες ξεκινησαν να το κανουν πχ δες πχ στο 6ο λεπτο Παντως ουτε στο Dragon age inquisition εχω fps drop ουτε στο far cry 4 ειχα μετα το 1,5 patch (εκτος οταν οδηγουσα αλλα αυτο ειναι του παιχνιδιου) (και στο dai εχω και vsync αλλα το πολυ να πεσει 57 απο 60 fps) Αντιθετος στο crysis 3 ηταν ανελεητο .Απο 70-80 fps επεφτα στα 30
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παρομοιο ειναι και το δικο μου θεμα αλλα γινεται σε ολα τα games,λιγο πιο εντονα ομως(μ οπως και με την προηγουμενη καρτα γραφικων την hd 7970 γινοτανε αυτο. Μηπως ειναι θεμα CPU (FX 8350) Με τις θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα,δεν εχω θεμα (full load φτανει 59-60 βαθμους) Παρομοιο ειναι και το δικο μου θεμα αλλα γινεται σε ολα τα games,λιγο πιο εντονα ομως(μ οπως και με την προηγουμενη καρτα γραφικων την hd 7970 γινοτανε αυτο. Μηπως ειναι θεμα CPU (FX 8350) Με τις θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα,δεν εχω θεμα (full load φτανει 59-60 βαθμους) Τα frames ειναι σταθερα (εχω βαλει fraps) απλως κολλανε τα games για 1 δευτερο εντονα
Sakiz105 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν γινοταν και με την προηγουμενη κατι αλλο παιζει.Κοιτας για κατι που ειχαν κοινο και οι δυο.Βγαλε οτι drivers για gpu εχεις με το ddu ενω εισαι σε ασφαλη λειτουργια,ξαναπαιρνα το directx και ξαναπαιρνα και τους drivers της nvidia αλλα βαλε μονο τον driver και το physx.τιποτα αλλο
papajohnnnn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παιδια βρηκα ποιο ειναι το προβλημα. Ειναι θεμα μνημης ram. H μητρικη βαζει ως default timing 11-11-11-24 ενω οι corshair vengeance παιζουν στα 8-8-8-24 μαμα. Ενω το βαζω στα σωστα timing 8-8-8-24 το pc κολλαει (μπλε οθονη με φατσουλα στενοχωρημενη Δεν ξερω γιατι ρε γαμωτο,μηπως εκανα βλακεια και πηρα αυτες τις μνημες? Μηπως δεν ειναι συμβατες? Παιζω με αυτες και στα 8-9-8-24 τα games δεν κολλανε πουθενα(!!!) αλλα μετα απο λιγο με πεταει εξω απο game χωρις να κανει restart. Παιζω με αυτες τουλαχιστον μεσα να υπαρχει ενα 8 γιατι απο βλεπω δεν κολλανε τα game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα