Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα τι γνωμη σας τι μηχανακι να παρω δεν εχω προβλημα αν θα ειναι σκοοτερ η παπι ακομα και μικρη μοτοσυκλετα αλλα μεχρι 125cc.Το κυριοτερο που θελω ειναι η ασφαλεια της σωματικης ακεραιοτητας μου.

μπατζετ μεχρι 1,500 ευρω... θα απεφευγα τα μεταχειρισμενα

Δημοσ.

η αποψη μου ειναι να μην παρεις παπι αλλα καλυτερα να πας σε μικρη μοτοσυκλετα (εχει ξανασυζητηθει το θεμα),

στο μπατζετ που βαζεις καινουριο μηχανακι παιρνεις αυτο:

http://www.gorgolis.gr/panther125.htm

το οποιο τα αξιζε0ι τα λεφτα του και με 1500ε δεν εχεις πολλες επιλογες για καινουργιο

σε μεταχειρισμενο αν θες να δεις κοιτα για yamaha ybr, honda cbf

Δημοσ.

Απο scooter δες Gillera Runner, το ποιο καλοστημενο και γρήγορο 125ρι. Βεβαια η τιμή του τσιμπάει αλλα μπορείς να βρείς κατι καλό και σε μεταχειρισμένο με λιγα χλμ.

Δημοσ.

125cc της προκοπής, ασφαλές και καινούριο στα 1500€ δύσκολα θα βρεις.

Σε μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις αρκετές καλές ευκαιρίες όπως το cbf που αναφέρθηκε, ή κάποιο XR - XT - Varadero 125 αν σου αρέσουν περισσότερο τα on-off.

Παπί και σκούτερ από άποψη πρακτικότητας είναι ότι καλύτερο, αλλά από άποψη ασφάλειας μακριά, δεν στρίβουν, δεν σταματάνε, δεν βλέπεις και δεν σε βλέπουν..

Χωρίς να ξέρω για τι χρήση προορίζεται, αν το επιτρέπει το δίπλωμά σου, καλύτερα κοίτα για κάποιο 250cc πάντως..

Δημοσ.

125cc της προκοπής, ασφαλές και καινούριο στα 1500€ δύσκολα θα βρεις.

Σε μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις αρκετές καλές ευκαιρίες όπως το cbf που αναφέρθηκε, ή κάποιο XR - XT - Varadero 125 αν σου αρέσουν περισσότερο τα on-off.

Παπί και σκούτερ από άποψη πρακτικότητας είναι ότι καλύτερο, αλλά από άποψη ασφάλειας μακριά, δεν στρίβουν, δεν σταματάνε, δεν βλέπεις και δεν σε βλέπουν..

Χωρίς να ξέρω για τι χρήση προορίζεται, αν το επιτρέπει το δίπλωμά σου, καλύτερα κοίτα για κάποιο 250cc πάντως..

Μπά το δικό μου το σκούτερ μια χαρά τα κάνει όλα αυτά που είπες. Και είναι κ 50ρι...

Δημοσ.

παρε ενα kawasaki zx130 ο καλυτερος παπιος αυτη τη στιγμη, μεταχειρισμενο το βρισκεις σε αψογη κατασταση σε αυτα τα λεφτα (ειναι καινουριο μηχανακι γενικα). Σε σκουτερ θα ελεγα κανενα beverly 250, τα agility πινουν πολυ και δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.

Επισης κοιτα και για το kaze-r 2014/2015 πολυ αξιοπιστο.

Δημοσ.

Εφόσον το βασικό που κοιτάς είναι η ασφάλεια, αφήνεις την άκρη scooter / παπιά. Πας σε μηχανή.

Επίσης, θα τολμήσω να προτείνω να ανέβεις στα 250cc. Η ασφάλεια του ενός με του άλλου δε συγκρίνεται. Ιδίως η ενεργητική. Στα 250cc οδηγείς όχημα, στα 125cc οδηγείς παιχνίδι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

MOTUL 300V LE MANS 10W-60W σε παπι

ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ,ΠΙΣΤΟΝΙ,ΡΟΥΛΕΜΑΝ,ΠΕΙΡΟΣ,ΕΛΑΤΗΡΙΑ,ΚΑΔΕΝΑ,ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ,ΜΠΟΥΖΙ,ΦΛΑΤΖΕΣ (προληπτικα και οχι οτι ειχε καποιο προβλημα )

22k χμ

πολυ περιεργα πραματα...

"ανταλλαγες με αυτοκινητο σκουτερ,μηχανη,παπι."  = ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!

"ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ" ξερω κι εγω κατι οικογενειαρχες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...