Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες :D αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Pc ... Όλα άρχισαν με restarts και δεν έκανε ποστ και με τον καιρό κατάλαβα ότι φταίει το 24Pin , έχουν μαυρίσει τα 2 +12  στην mobo ενώ στο psu φαίνονται σαν μέταλλο με άλατα ενώ όλα τα υπολοιπα γυαλίζουν , επίσης ήταν λίγο πιο ανοιγμένα τα 2 μεταλλακια από τα άλλα . Το psu είναι xfx black edition 850w και η mobo η p6t , έχω εγγύηση στο psu αλλά το skroutzomagazo λέει να το στείλει εξωτερικό και δεν μπορώ να μείνω 15 εργάσιμες χωρίς pc .. μπορώ να κάνω κάτι να το στρώσω λίγο η άμα είναι δυνατό να το επισκευάσω ? Παίζει να φταίει το overclock στα 4ghz τον 920 2 χρόνια τώρα σχεδόν 24/7 ? Είναι σχετικά safe να το δουλέψω μέχρι να βρω μια 1366 mobo φθηνά η παίζει να τα κάψω όλα ? Τι ειναι πιο πιθανο να φταει psu η mobo ? 

ΥΓ1 : Τώρα bootarei αλλα μονο με προσπάθεια βαλε-βγαλε το 24πιν καμια 10αρια φορες αλλα μένει ανοιχτό 

ΥΓ2 : Έκλεισα λίγο τις επαφές στο 24πιν του psu αλλα μολις το ακουμπησα εσπασε λιγακι το πλαστικο γτ ειχε ξεραθει για καποιο λογο ...

Επεξ/σία από ChrisAttart
Δημοσ.

έτσι όπως το περιγράφεις δε ξέρω αν εχεις και εγγυηση, μονο φωτιά δεν έπιασε ακόμη.
το πλαστικό έσπασε απο το psu ή απο την mb;
όπως και να έχει καλό είναι αν έχεις εγγύηση να την χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20150119_001719_1.jpg20150119_001822.jpgTo πλαστικο εσπασε απο psu αλλα δεν ειναι θεμα αν το psu δουλευει κανονικα , δεν ακουμπαει πουθενα αυτο και στην τελικη αλλαζω ολο το καλωδιο η τον connector  . Aπλα μου φαινεται περιεργο να ειναι απο psu το προβλημα ... 4 μηνες το εχω και υποτιθεται ειναι και αρκετα ποιοτικο . Μην φανταστεις να φαινεται τρελη ζημια οταν λεω μαυριλες , δεν λιωσανε τα connectors ( ειδα και κατι τετοια με ενα google search ) . Ψαχνομαι να βρω καμμια λυση διοτι δεν υπαρχει σαλιο προς το παρον και δεν μπορω να μεινω και χωρις pc , θα φρικαρω χωρις ταινιες-σειρες-ανιμε και σπιτι λογω αφραγκιας :P

Επεξ/σία από ChrisAttart
Δημοσ.

τι να σου πω, η καλυτερη λυση θα ήταν να δανειζόσουν απο πουθενα κανένα αλλο και να το έστελνες για εγγύηση.
Τώρα αν κάνεις καμια πατέντα και γίνει καμια στραβή και τα κάψεις όλα, μετά;
Αν τα κόλπα βέβαια τα κάνει η μητρική εκεί είναι αλλη υπόθεση(γιατί και αυτό παίζει, να μην φταίει το τροφοδοτικό).

Δημοσ.

με πολύμετρο μπορείς να δεις αν βγάζει τις σωστές τάσεις.
δε ξέρω, είναι περίεργο το θέμα σου.
ίσως κάποιος πιο έμπειρος να μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα από μένα

Δημοσ.

Απλα μου περναει η ιδεα οτι μπορεί να ειχα κάνει εγω μαλακια και να μην κουμπωνε καλα λογο οτι τραβιέται πολυ το καλώδιο επειδη το περναω απο πισω απο το κουτι (haf 932) και να μην εκανε καλη επαφη ... εχεις δικιο ειναι οντως περιεργο ... αλλα δυστυχως μονο τετοια μου τυχαινουν :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...