aimarito21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα!Θελω να αγορασω ενα πικαπ κυριως για να ακουω μουσικη αλλά να μπορω να πειραματιστω και λιγο πανω του(να σκρατσαρω)!Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 250ευρω.Γενικα το θεμα δεν το κατεχω και πολυ γι αυτο ζηταω γνωμες και ιδεες περιπου που να κινηθω και τι να κοιταξω.Απο γνωστο εμαθα γενικα οτι ιδανικη περιπτωση ειναι να βρω κανενα μεταχειρισμενο ΜΚ2 τα οποια θεωρουνται αθανατα μεχρι και σημερα.Ευχαριστω,καθε υποδειξη,γνωμη και γνωση ευπροσδεκτη!!
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα φιλε μου! καταρχην , απο τι αποτελειτε το υπολοιπο ηχοσυστημα σου? θελω να πω εχει μικτη?προενισχυτη για το pickup?καποιον ενισχυτη(ηχειων)? αν ναι δωσε μια πληρη περιγραφη για το μοντελο σου.. μετα , ναι..ενα μεταχειρισμενο mk2 ειναι οτι καλυτερο..ειναι απλα κορυφη ακομα και σημερα.. γι αυτο η technics ξανα εβγαλε στο εμποριο τα mk2.(panasonic) μπορεις να βρεις μετα απο αρκετο ψαξιμο , στα 300-350.. παραπανω να μην δωσεις (εκτος αν ειναι με ζελατινες το mk2) βαρος να ριξεις και στην βελονα στην οποια θα παρεις..(η σε τι κατασταση θα ειναι η μεταχειρισμενη) +sleepmat..εκει παιζονται πολλα! αλλιως κοιτασ σε https://www.skroutz.gr/s/400321/Stanton-T-92-USB.html https://www.skroutz.gr/s/399712/Reloop-RP-4000-M3D.html https://www.skroutz.gr/s/400816/Audio-Technica-AT-LP120-USB.html 2
Geosim79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ότι είπε και ο discoboyminimal.... το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως τα ΜΚ2 σε βάθος χρόνου θα βγάλουν τα λεφτά τους, ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει σε deck είναι αυτά. Τα δικά μου αισίως κλείσανε 20 χρόνια και η μόνη επέμβαση που έκανα όλο αυτό τον καιρό ήταν η αλλαγή των RCA καλωδίων και της γείωσης. Εφόσον λες πως δεν σε ενδιαφέρει μόνο το καθαρό audio κομμάτι αλλά θέλεις και scratch θα σου έλεγα να μαζέψεις χρήματα και να πάρεις αυτά.
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το θες για hi-fi η για DJ? Πχ τα standon - reloop ειναι πιο πολύ για DJ. Το ΜΚ2 ειναι ενα πολυ αξιόπιστο πικάπ αλλα ακριβό για αυτο που ειναι ηχητικά. Και αυτο αλλωστε ως DJ πικαπ το γνωρίσαμε - ζήσαμε. Αν θες κατι με hi-fi καταβολές το οποιο θα το χρησιμοποιείς με ευλάβεια δες και το Pro-Ject Essential το οποίο εχει αξιοπρεπή ποιότητα ηχητικά.
papaspahis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 να κανω και εγω τη χαζη μου ερωτηση.εχω βρει απο γνωστο γνωστου τα mk2 , το θεμα μου ειναι τι αλλο χρειζομαι για να παιξουν ? οπως προειπε ο συμφορουμιτης παραπανω προενισχυτες , ενισχυτες κλπ? και ειναι απαραιτητα γα τη χρηση αυτα? η μπορω να τα συνδεσω στα ηχεια μου και να κανω τη δουλεια μου ετσι απλα? ασχετος φουλ .... ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τα πικαπ σημερα βγαινουν και σε line εξοδο.δηλαδη μπορεις να τα συνδεσεις στα ηχεία του pc και να παίξουν.Τα συγκεκριμένα technics sl1200 mk2 εχουν εξοδο phono.Που σημαίνει οτι θες ενα προενισχυτη για να φερεις την έξοδο phono σε επιπεδο εξόδου line.Και μετα μπορείς να τα συνδεσεις στα ηχεια του υπολογιστη σου. πολυ μου την 'σπαει' που ξεκιναει ενα θεμα καποιος και δεν απανταει. μπαινουμε στον κοπο , χανωντας πολυτιμο χρονο μας. γραφουμε κατεβατα και ο topic starter απλα κανει μια αναγνωση της απαντησεις μας και δεν απανταει ποτε. περνει αυτο που θελει αυτος ομως.. αλλα εκτος απο το λιγοτερο που ειναι , να απαντησει εδω διχνοντας τουλαχιστον οτι ενδιαφερεται για αυτους που μπηκαν στον κοπο και του απαντησαν και βοηθησαν και οτι δεν μας χρησιμοποιησε ετσι απλα, δεν βοηθαει ουτε τους νεος χρηστες που θα μπουνε και θα εχουνε την ιδια ερωτηση , δημιουργωντας εναν φαυλο κυκλο που αναλωνει και κουραζει τα ατομα που θελουν να προσφερουν μια μικρη βοηθεια εδω μεσα! με αφορμη για ολα αυτα, τον topic starter (που ισως να του ετυχε και κατι και να μην μπηκε να απαντησει..αν και δυσκολο τοσες μερες..) ομως υπαρχουν συχνα τετοιες ενεργεις απο χρηστες που ειναι 'partακιδες' και χωρις φιλοτιμο. ..απλα ηθελα να το πω εδω..και δεν περνει μονο το συγκεκριμενο θεμα η μπαλα.. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από discoboyminimal
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αμφιβαλλω αν βρει το παλιο mkii το οποιο θεωρειτε συλλεκτικο σε αυτα τα χρηματα εκτος και αν ειναι σε μετρια κατασταση. Εγω που το εχω (Το ασημι), μου το ζητησανε 2 χιλιαρικα και δεν το εδωσα.
omega5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Και καλά έκανες . Πιστεύω προσωπικά πως η αξία είναι μεγαλύτερη .Μην βιάζεσαι αν θέλεις πραγματικά να το πουλήσεις .
papaspahis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 τα πικαπ σημερα βγαινουν και σε line εξοδο. δηλαδη μπορεις να τα συνδεσεις στα ηχεία του pc και να παίξουν. Τα συγκεκριμένα technics sl1200 mk2 εχουν εξοδο phono. Που σημαίνει οτι θες ενα προενισχυτη για να φερεις την έξοδο phono σε επιπεδο εξόδου line. Και μετα μπορείς να τα συνδεσεις στα ηχεια του υπολογιστη σου. πολυ μου την 'σπαει' που ξεκιναει ενα θεμα καποιος και δεν απανταει. μπαινουμε στον κοπο , χανωντας πολυτιμο χρονο μας. γραφουμε κατεβατα και ο topic starter απλα κανει μια αναγνωση της απαντησεις μας και δεν απανταει ποτε. περνει αυτο που θελει αυτος ομως.. αλλα εκτος απο το λιγοτερο που ειναι , να απαντησει εδω διχνοντας τουλαχιστον οτι ενδιαφερεται για αυτους που μπηκαν στον κοπο και του απαντησαν και βοηθησαν και οτι δεν μας χρησιμοποιησε ετσι απλα, δεν βοηθαει ουτε τους νεος χρηστες που θα μπουνε και θα εχουνε την ιδια ερωτηση , δημιουργωντας εναν φαυλο κυκλο που αναλωνει και κουραζει τα ατομα που θελουν να προσφερουν μια μικρη βοηθεια εδω μεσα! με αφορμη για ολα αυτα, τον topic starter (που ισως να του ετυχε και κατι και να μην μπηκε να απαντησει..αν και δυσκολο τοσες μερες..) ομως υπαρχουν συχνα τετοιες ενεργεις απο χρηστες που ειναι 'partακιδες' και χωρις φιλοτιμο. ..απλα ηθελα να το πω εδω..και δεν περνει μονο το συγκεκριμενο θεμα η μπαλα.. η αληθεια αδερφε ειναι πως τωρα το διαβασα το μνμ σου . σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και για την αμεση απαντηση . καλο βραδυ και ελπιζω να μην αποθαρρυνθηκες.
rockman84 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Site: Elementalμε OM 5E Ortofon (red/black) - Project Audio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα