Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζεται διπλωμα εαν εχω βαλει μηχανη 1.5 ιππο στο ποδηλατο μου;;;

Έαν η μηχανή είναι εσωτερικής καύσεως ναι. Για περισσότερες λεπτομέρειες πάρε στο υπουργείο συγκοινωνιών. Το πιθανότερο να χρειάζεσαι κ άδεια κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου. Έαν ο κινητήρα είναι ηλεκτρικός δεν έχεις κάποιο πρόβλημα...

Δημοσ.

Έαν ο κινητήρα είναι ηλεκτρικός δεν έχεις κάποιο πρόβλημα...

Μόνο στην περίπτωση που είναι έως 250w ισχύει αυτό...

Δημοσ.

Μόνο στην περίπτωση που είναι έως 250w ισχύει αυτό...

To 250w όμως δεν είναι ιπποδύναμη του κινητήρα, είναι η κατανάλωση του μοτερ... Ψάξε βρες...

Δημοσ.

To 250w όμως δεν είναι ιπποδύναμη του κινητήρα, είναι η κατανάλωση του μοτερ... Ψάξε βρες...

Η ιπποδύναμη του σίγουρα δεν είναι(αυτή μετριέται σε ίππους), πως όμως προκύπτει ότι τα watt μετράνε κατανάλωση? Τα 80kw της moto μου δλδ αναφέρονται σε κατανάλωση, και όχι σε ισχύ?

Κατά τα άλλα έχω και εγώ απορία πως θα μπορέσει ο τροχονόμος να εξακριβώσει αν το μοτέρ του ποδηλάτου είναι έως 250w. Μέχρι 250 ο νόμος δεν απαιτεί ούτε άδεια οδήγησης ούτε άδεια κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Τα watt είναι ισχύς. Η κατανάλωση δε μετριέται σε watt, αλλά σε watt / h. Τα 250 watt αντιστοιχούν σε 0,34 HP.

Ο τροχονόμος δε μπορεί να το εξακριβώσει, όπως ακριβώς δε μπορεί να εξακριβώσει κι αν έχεις υπερκυβίσει το 50άρι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα watt είναι ισχύς. Η κατανάλωση δε μετριέται σε watt, αλλά σε watt / h. Τα 250 watt αντιστοιχούν σε 0,34 HP.

Ο τροχονόμος δε μπορεί να το εξακριβώσει, όπως ακριβώς δε μπορεί να εξακριβώσει κι αν έχεις υπερκυβίσει το 50άρι.

burning-eyes.jpg

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...