κουξκουκ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα LG G2 εδώ και ένα μήνα περίπου και σκέφτομαι για κάτι μικρότερο και για το Galaxy alpha τι έχετε να πείτε για το κινητό αυτό παρακαλώ όχι αόριστα και αν θα αξίζει να δώσω λίγα χρήματα για αυτό;
GianniSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά σε διαστάσεις, δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο...
κουξκουκ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τα λεφτά είναι πολύ ποιο πάνω το γκαλαξι τώρα από τι μια θα χάσω πολλά πράγματα πχ αυτονομία μπαταρίας, οθόνη, που πιάνει κορυφή το G2 και λεφτά για να κερδίσω καλύτερη κάμερα μάλλον, μεταλλική κατασκευή....
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τα λεφτά είναι πολύ ποιο πάνω το γκαλαξι τώρα από τι μια θα χάσω πολλά πράγματα πχ αυτονομία μπαταρίας, οθόνη, που πιάνει κορυφή το G2 και λεφτά για να κερδίσω καλύτερη κάμερα μάλλον, μεταλλική κατασκευή.... Απάντησες μόνος σου...δεν αξίζει τον κόπο...εμένα το μέταλο μου θυμίζει τις χάντρες που έδιναν στους ινδιάνους. Ένα τηλέφωνο το κρίνω σαν τηλέφωνο όχι σαν κόσμημα και το wow factor ποσώς με απασχολεί. Είναι εργαλείο για να κάνω την δουλειά μου, έτσι αντιμετωπίζω σχεδόν όλες τις αγορές μου...
papp0us Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δες τα Sony z2/Z3 compact. Μικρά. Μεταλλικά με καλές κάμερες και μπαταρια 1
κουξκουκ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Απάντησες μόνος σου...δεν αξίζει τον κόπο...εμένα το μέταλο μου θυμίζει τις χάντρες που έδιναν στους ινδιάνους. Ένα τηλέφωνο το κρίνω σαν τηλέφωνο όχι σαν κόσμημα και το wow factor ποσώς με απασχολεί. Είναι εργαλείο για να κάνω την δουλειά μου, έτσι αντιμετωπίζω σχεδόν όλες τις αγορές μου... Αν όντως λες αλήθεια σε αυτό μαγκιά σου, εγώ έχω μάλλον καταναλωτικό σύνδρομο γιατί πήρα κινητήρα και σκέφτομαι να την αλλάξω χωρίς ακόμα να κλείσω δύο γεματους μήνες... Δες τα Sony z2/Z3 compact. Μικρά. Μεταλλικά με καλές κάμερες και μπαταρια Φίλε μου έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου μακριά από σονι από τότε που είχα αγοράσει μια μιντ συσκευή στο μήνα πάνω που πρώτο κυκλοφόρησε και κατέληξε στους δύο μήνες να κάνει κάτω από 100... Για να μην μιλήσω για κολλήματα και άλλα πράγματα.
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν όντως λες αλήθεια σε αυτό μαγκιά σου, εγώ έχω μάλλον καταναλωτικό σύνδρομο γιατί πήρα κινητήρα και σκέφτομαι να την αλλάξω χωρίς ακόμα να κλείσω δύο γεματους μήνες... Φίλε μου έχω υποσχεθεί στο εαυτό μου μακριά από σονι από τότε που είχα αγοράσει μια μιντ συσκευή στο μήνα πάνω που πρώτο κυκλοφόρησε και κατέληξε στους δύο μήνες να κάνει κάτω από 100... Για να μην μιλήσω για κολλήματα και άλλα πράγματα. Δεκτόν, αλλά αν θες να καταναλώσεις να πας σε κάτι καλύτερο όχι χειρότερο, αλλιώς δεν θα σαι απλά καταναλωτής, θα είσαι χαζός καταναλωτής... Όσο για την Sony συμφωνώ, δεν την πάω ΚΑΘΟΛΟΥ σε ΚΑΝΕΝΑΝ τομέα... 1
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Την ουσία της αντικατάστασης προσπαθώ να κατανοήσω αλλα άκρη δε βρίσκω.. Δηλαδή για ποιο λόγο.. Εννοώ με ποια λογική δηλαδή δεν.. Δεν το καταλαβαίνω. Οχι. 2
StigmaX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το μοναδικό μικρό που θα ήταν αναβάθμιση στο g2 σου είναι το z3 compact. Αλλά από τι στιγμή που δεν θες να ακούσεις για Sony, κάτσε με το g2. Ενημερωτικά απλά μπες gsmarena, η όπου αλλού θες να δεις τι λένε για τι συγκεκριμένη συσκευή. 2
κουξκουκ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έχετε δίκαιο παιδιά δεν αξίζει να το κάνω αυτό με το άλφα όσο Φίλε για το μίνι τις σονι το γνωρίζω ότι είναι καλή συσκευή έχω δει hands on και το έχω ψάξει και μου αρέσουν οι σσυσκευές που έβγαλε τώρα αλλά δεν θα πάω σε αυτήν την εταιρία για πολλούς ακόμα λόγους πιστεύω πως τους αγοραστές τις τους θεωρεί κορόιδα με τις πολύ αργές αναβαθμίσεις και αν γίνουν... (και ας λέει θα πάνε σε Lollipop όλοι η σειρά Z)
dovahkiin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μεινε εκει που εισαι δεν αξιζει να πας στο alpha 2
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έχετε δίκαιο παιδιά δεν αξίζει να το κάνω αυτό με το άλφα όσο Φίλε για το μίνι τις σονι το γνωρίζω ότι είναι καλή συσκευή έχω δει hands on και το έχω ψάξει και μου αρέσουν οι σσυσκευές που έβγαλε τώρα αλλά δεν θα πάω σε αυτήν την εταιρία για πολλούς ακόμα λόγους πιστεύω πως τους αγοραστές τις τους θεωρεί κορόιδα με τις πολύ αργές αναβαθμίσεις και αν γίνουν... (και ας λέει θα πάνε σε Lollipop όλοι η σειρά Z) Α δε σου κάθεται το ονομα SONY. Και ήμουν έτοιμος να προτείνω καμια xiaomi να 'ουμ. 2
κουξκουκ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Α δε σου κάθεται το ονομα SONY. Και ήμουν έτοιμος να προτείνω καμια xiaomi να 'ουμ. καλά κινητά τούμπανο αλλά, γιατί είμαι από τους τυχερούς όταν αγοράζω λέω να παρω κάτι που θα έχει εύκολη αντικατάσταση στην εγγύηση
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 καλά κινητά τούμπανο αλλά, γιατί είμαι από τους τυχερούς όταν αγοράζω λέω να παρω κάτι που θα έχει εύκολη αντικατάσταση στην εγγύηση Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα