Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε γιαννηςΣΜ ηρεμα! εχεις σπουδασει εχεις κανει εχεις ρανει και γω δεν ξερω τι αλλα ΤΟ ΛΕΕΙ το παιδια οτι εχει κουραστει απο τα λαγκς και καθεσαι και λες ολα αυτα ωραια βοηθεια! ξεφευγουμε ωρες ωρες!ωστοσο εχεις δικαιο αλλα..

φιλε VBprogrammer εμενα ενας φιλος που εχεις το G2 mini ειναι απολυτα ικανοποιημενος! εγω θα σου προτεινω αν δεν το χεις κανει να απενεργοποιησεις ολες τις εφαρμογες google kαι της εφαρμογες της LG που δεν χρησιμοποιεις!

το χεις κανει αυτο?

Δημοσ.

Άλλο το λαγκ αδερφέ, και άλλο να βγάζει μια συσκευή ελαττωματική. Με όσα πληρώνεις το λαγκ είναι φυσιολογικό. Το να βγάζεις όμως σκάρτη μια ολόκληρη σειρά επειδή έτυχε να δει 4 τηλέφωνα με πρόβλημα ε δεν στέκει. Με είπε άσχετο, ε να τον άσχετο.

Δημοσ.

ρε παιδια εδω μου κολλαει εμενα με λειτουργικο 4.4.2 kitkat μου βγαζει προβλημα system android καικινητό χω κανει hard reset τι μου λετε τωρα και συνεχιζει τα ιδια ειναι δυνατον? μακρια απο lg τα μονα κινητα που αξιζουν ειναι απο lg g2 και πανω πραγματικα

Το έχω από αρχές Δεκέμβρη και πέρα από 1-2 αδιάφορα bugs το κινητό τρέχει άψογα χωρίς κολλήματα το ίδιο και σε έκανα φίλο μου που έχουνε το ίδιο κινητο

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια να κανουμε μια συμφωνια. Συνεχιζετε τη συζητηση σε νορμαλ επιπεδο χωρις να κανετε επιθεσεις στους συνομιλητες σας.

Δεν εχει ερωτηματικο η προταση.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορίνα μου έχω σπουδάσει ηλεκτρονική είμαι MCSE, CCNA, HP proliant certified IP telephony σε Avaya & Elastix με 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας σαν μηχανικός. Τώρα κάτσε κάνα μισάωρο να δεις τι είναι όλα αυτά.

Για να θεωρηθεί προβληματική μια συσκευή πρέπει να ξεπερνά αυτό το 3% της παραγωγής που παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.Αν στις 100.000 παρουσιάσουν πρόβλημα οι 100, θεωρείται μια σπουδαία φουρνιά.

δεν εχει να κανει το που σπουδασες...μπροστα  μου δεν πιανεις μια και απο την στιγμη που δινεις καλα λεφτα απετεις να εχεις καλο κινητο και κατα δευτερον ξερω πολλα περισσοτερα απο σενα κυριως software και hardware το μονο πραγμα που εμαθες στις σπουδες σου αν εμαθες και κατι ειναι να εισαι επιδειξιας τιποτα περισσοτερο δεν ασχολουμε με σενα αλλο πραγματικα απαντα οσες φορες θελεις...

Άλλο το λαγκ αδερφέ, και άλλο να βγάζει μια συσκευή ελαττωματική. Με όσα πληρώνεις το λαγκ είναι φυσιολογικό. Το να βγάζεις όμως σκάρτη μια ολόκληρη σειρά επειδή έτυχε να δει 4 τηλέφωνα με πρόβλημα ε δεν στέκει. Με είπε άσχετο, ε να τον άσχετο.

το να λαγκαρει καθε μερα ειναι φυσιολογικο ?οχι ασχετος...πανασχετος  εισαι  κανε αλλου τυην φιγουρα σου!! αντε καλο βραδυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...