VBprogrammer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 παιδια εχω το lg g2 mini και σκεφτομαι να το δωσω και να παρω το nokia lumia 630? εσεις τι λετε? παιδια τελικα το lg g2 mini δεν λεει και τοσα πολλα επισης και το lg g3 mini ιδιο hardware μονο που αλλαζει το gui
Tragic! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Άμα είσαι τολμηρός και θες να δοκιμάσεις τη Μικρομαλακή και τι προσφέρει δοκίμασε το.
shooterg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οχι ανωτερο το g2 mini το εχει ενας φιλος μου το 630 μαπα ειναι
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Οχι ανωτερο το g2 mini το εχει ενας φιλος μου το 630 μαπα ειναι Τι μάπα έχει δλδ?
shooterg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καμερα και οθονη δεν με συγκινει τοσο αα και μ ειπε οτι σε μερικες εφαρμογες κολαει
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καμερα και οθονη δεν με συγκινει τοσο αα και μ ειπε οτι σε μερικες εφαρμογες κολαει Τιμή δεν είδες έτσι;; Και όχι δεν κολλάει. Κάμερα μέτρια οπως και οθονη. Ανάλογη των χρημάτων που απαιτούνται δηλαδή για την απόκτηση του. Τον προσδιορισμό του "μάπα" θλω να ακούσω. 1
VBprogrammer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια εδω μου κολλαει εμενα με λειτουργικο 4.4.2 kitkat μου βγαζει προβλημα system android και του εχω κανει hard reset τι μου λετε τωρα και συνεχιζει τα ιδια ειναι δυνατον? μακρια απο lg τα μονα κινητα που αξιζουν ειναι απο lg g2 και πανω πραγματικα
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν το δείγμα είσαι μόνο εσύ τότε στατιστικά δεν υπάρχεις και δεν μπορείς να γενικεύεις.
VBprogrammer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν το δείγμα είσαι μόνο εσύ τότε στατιστικά δεν υπάρχεις και δεν μπορείς να γενικεύεις. και σε αλλους υπαρχει οχι μονο στο δικο μου..δεν μιλαω τυχαια
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 και σε αλλους υπαρχει οχι μονο στο δικο μου..δεν μιλαω τυχαια Πηγή; κάποιο στατιστικό; 1
VBprogrammer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Πηγή; κάποιο στατιστικό; δεν εχει νοημα αυτο που λες ? να πηγαινω σε καθε κοσμο ασχετο και να ρωταω συγνωμη το lg g2 μινι σας εχει βγει καλο? 4 παιδια το αγορασαν και κολλαει αφανταστα... 1
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δεν εχει νοημα αυτο που λες ? να πηγαινω σε καθε κοσμο ασχετο και να ρωταω συγνωμη το lg g2 μινι σας εχει βγει καλο? 4 παιδια το αγορασαν και κολλαει αφανταστα... Τα 4 πάλι στατιστικά είναι μηδέν. Θέλω να δω ένα τεχνολογικό φόρουμ σαν αυτό πχ, κάτι που θα φαίνεται πως έχει όντως τόσα προβλήματα. Πχ στην apple to bendgate έγινε χαμός για 9 συσκευές...Πρακτικά είναι ο λόγος σου απέναντι στον λόγο κάποιου που διαφωνεί, άρα δεν είναι και τεκμηριωμένη άποψη...κοινώς άμα δεν ξέρεις γιατί μιλάς να μην μιλάς καθόλου 1
VBprogrammer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τα 4 πάλι στατιστικά είναι μηδέν. Θέλω να δω ένα τεχνολογικό φόρουμ σαν αυτό πχ, κάτι που θα φαίνεται πως έχει όντως τόσα προβλήματα. Πχ στην apple to bendgate έγινε χαμός για 9 συσκευές...Πρακτικά είναι ο λόγος σου απέναντι στον λόγο κάποιου που διαφωνεί, άρα δεν είναι και τεκμηριωμένη άποψη...κοινώς άμα δεν ξέρεις γιατί μιλάς να μην μιλάς καθόλου δλδ μου λες οτι εχει αμα δεν βγει σε καποιο forum η δεν μαζευτει καποιο ποσοστο απο τα κινητα δεν σημενει οτι ειναι προβληματικα νομιζω οτι αλλα νταλον μου λες και να σκεφτεσε κατι πριν απαντησης...δεν ξερεις καν απο κινητα και ουτε εχεις ασχοληθη απο αυτα που λες..
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δλδ μου λες οτι εχει αμα δεν βγει σε καποιο forum η δεν μαζευτει καποιο ποσοστο απο τα κινητα δεν σημενει οτι ειναι προβληματικα νομιζω οτι αλλα νταλον μου λες και να σκεφτεσε κατι πριν απαντησης...δεν ξερεις καν απο κινητα και ουτε εχεις ασχοληθη απο αυτα που λες.. Αγορίνα μου έχω σπουδάσει ηλεκτρονική είμαι MCSE, CCNA, HP proliant certified IP telephony σε Avaya & Elastix με 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας σαν μηχανικός. Τώρα κάτσε κάνα μισάωρο να δεις τι είναι όλα αυτά. Για να θεωρηθεί προβληματική μια συσκευή πρέπει να ξεπερνά αυτό το 3% της παραγωγής που παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.Αν στις 100.000 παρουσιάσουν πρόβλημα οι 100, θεωρείται μια σπουδαία φουρνιά.
Tragic! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δλδ μου λες οτι εχει αμα δεν βγει σε καποιο forum η δεν μαζευτει καποιο ποσοστο απο τα κινητα δεν σημενει οτι ειναι προβληματικα νομιζω οτι αλλα νταλον μου λες και να σκεφτεσε κατι πριν απαντησης...δεν ξερεις καν απο κινητα και ουτε εχεις ασχοληθη απο αυτα που λες.. Εντελώς ο,τι ναναι όμως. Κρίμα στο "programmer" και στην έννοια αυτού που κατακρεούργησες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις