Προς το περιεχόμενο

Αγορά 27'' 1440p Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρ'το ρε φιλαράκι το μόνιτορ εαν σε καλύπτει στους υπόλοιπους τομείς να το χαρείς και μην αναλώνεσαι στην κάθε μαλακία του ίντερνετ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ LAG.Να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή δηλαδή.Πιστεύεις ότι θα σε ενοχλήσουν 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου μικτος χρόνος αντίδρασης;Μη φλερτάρουμε με τα όρια του παραλογισμού δηλαδή, ντάξ...

• Like 3
Δημοσ.

Προς τα εκεί κλίνω και εγώ, αλλά σε review βλέπω

ότι δεν προτείνεται για serious/competitive gaming

με ότι σημαίνει αυτό(?) λόγω response time.

Δηλαδή εγώ που λιώνω στο BF4 δεν μου κάνει?

Δώσε μου λίγο Info σε παρακαλώ.

Επίσης αυτό το monitor θέλω να το παντρευτώ.  

Μήπως πρέπει να αλλάξω budget για να το πετύχω

ή είναι αρκετά τα 500?

Το προηγουμενο Dell U2713 εγω απο οτι θυμαμαι το προτεινανε πολλοι λογω του συνολου,ποιοτητας εγγυησης και τιμης ακομα και για παιχνιδια.Αν σε ενδιαφερει το Competitive/serious gaming πας υποχρεωτικα στο παραπανω Asus μιας και εχεις Nvidia καρτα.Αλλωστε competitive gaming ειναι το gaming απο το οποιο αμοιβεσαι αρα ειναι λογικο να κοιτας και στο καλυτερο της αγορας,αν δεν προκειται πχ να ασχοληθεις με αυτο κακως καθεσαι και ασχολεισαι με τις μλκιες που γραφουν ορισμενοι στο Net. Αυτο γιατι εδω και καιρο το ακουω αυτο για Competitive gaming κλπ αλλα οι περισσοτεροι competitve gaming εννοουν μαλλον ranked silver ή Gold στο League of Legends.....

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή οι όροι αυτοί είναι ποιοτικοί (serious/competitive/pro) και

δεν ερμηνεύονται ποσοτικά, γι αυτό περιέγραψα τη χρήση

που κάνω  (Δηλαδή εγώ που λιώνω στο BF4 δεν μου κάνει?)

για να με βοηθήσετε να καταλάβω αν κατατάσσομαι εκεί ή όχι.

Μακάρι να έβγαζα λεφτά παίζοντας, δυστυχώς μόνο ξοδεύω:)

Αντί να κάνουμε λοιπόν εννοιολογικές και ετυμολογικές

αναλύσεις για τα διάφορα επίπεδα του gaming, προτείνετε

μου και κάνα άλλο μοντέλο (αν υπάρχει) για να μην διαβάσω 500 review.

Επίσης αν συνφωνούν και άλλοι ότι το tftcentral είναι αξιόπιστο

θα ήθελα να το ξέρω. It helps with the credibility που λεν και στο χωριό μου.

Δημοσ.

Φίλε μου ts τα πράγματα είναι απλά. Αν έχεις την ανάλογη κάρτα, ή πρόκειται να αναβαθμίσεις και φυσικά αν έχεις τα 800€ παίρνεις το G Sync της Asus και ευχαριστιέσαι παιχνίδι. Είναι TN panel οκ, υστερεί στα γνωστά, υπερέχει στα γνωστά.  "Απλώς"  θα αναβαθμίζεις κάρτα γραφικών πιό συχνά.

Στο σύστημά μου με τις 2 gtx 780ti προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.  Όταν θα δώ ζόρια, θα πουλήσω τις 780ti όσο πιάσουν και θα πάρω 2 gtx 980ti ή καμμιά Τιτάν :P

Προηγούμενο μόνιτορ που είχα ήταν η Dell  U2713HM. Πάρα πολύ καλή οθόνη , μετά υπέρ και τα κατά των ISP panels. Έπαιζα όλα τα παιχνίδια στο ultra και ούτε καν ασχολήθηκα με input lag  και τα τοιαύτα.  Μια χαρά. Η 2715 λογικά θα είναι βελτιωμένη , άρα αν είναι στα 500€ περίπου πάρτην και τελειώνεις.

Αν τώρα σκοπεύεις να βγάλεις λεφτά από το gaming , ε, δώσε τα 800€ να είσαι σούπερ καλυμμένος.

Αν τέλος με ρωτήσεις , εσύ,  γιατί αν και casual gamer πήρες την Asus, απαντώ γιατί δουλεύω,  μπορώ και γιατί  γούσταρα να έχω το καλύτερο για gaming. :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...