Προς το περιεχόμενο

Πολλα cd σε dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρκετα cd με ιδιο θεμα οπως ιατρικα cd.Υπαρχει τροπος να φτιαξω ενα dvd με μενου που να τα περιεχει ολα μεσα και να επιλεγω ποιο θελω να εγκατασταθει ή να εκετελεστει??? Καποια cd χρειαζοντε για να δουλεψει το προγραμμα που αναφεροντε....

Χλωμο μαλλον αλλα λεω ...μηπως!!!!Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα Γιάννη ψάχνεις για autorun προγράμματα.

Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το autorun generator (σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα καλύτερα).

Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις όλα τα menu σου σε *.htm/*.html μορφή (με τη λογική της ιστοσελίδας δηλ.) & να τα ξεκινήσεις με το autorun html (free) που θα βρεις στην υπογραφή μου (freewebs).

Τώρα για τα προγράμματα που χρειάζονται το cd τους για να τρέξουν, θεωρητικά θα δουλέψουν, αλλά κάνε μια δοκιμή σε ένα dvd-rw για καλό και για κακό πρώτα.

sc

Δημοσ.

mporeis na doulepseis kai ta commercial programmata opws encore dvd apo adobe k.a.

sou dinoun dinatotita na kaneis menus apo etoima alla na ftia3eis kai ta dika sou apo photoshop kai alla autou tou eidous progammata

elpizw na voithisa

filika

Δημοσ.

μην τα παρατάς ετσι...δοκίμασε 2 προγραμματάκια, το compact disk autorun, μπορεις να το βρεις στο αντίστοιχο autorun section του http://www.doom9.org η το Quick Menu Builder. είναι πολύ μικρά freeware και εμένα τουλάχιστον με έχουν καλυψει παντού. άσε που είναι ευκολότατα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...