360kias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ενασ φιλοσ μου εμφανησε μεσα απο τισ ριθμησεις κατι για developer εκει λοιπον πειραξε κατι που ελεγε μειωση γραφικων απο 1.0χ σε 0.5χ πειραξε 3 τετοιες ρυθμησεις εκανα επαννεκινιση και απο τοτε το τηλεφωνο ειναι νεκρο δεν ανοιγει ουτε με hard reset τι κανουμε τωρα???ουτρε δειχνει οτι φωρτιζει ουτε με το pc συνδεετε
dovahkiin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ενασ φιλοσ μου εμφανησε μεσα απο τισ ριθμησεις κατι για developer εκει λοιπον πειραξε κατι που ελεγε μειωση γραφικων απο 1.0χ σε 0.5χ πειραξε 3 τετοιες ρυθμησεις εκανα επαννεκινιση και απο τοτε το τηλεφωνο ειναι νεκρο δεν ανοιγει ουτε με hard reset τι κανουμε τωρα???ουτρε δειχνει οτι φωρτιζει ουτε με το pc συνδεετε Αποκλειεται να πειραξε μονο κατι απο εκει μεσα και να πεθανε η συσκευη ετσι
360kias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το παρζνω βιντεο δεν υσχυει στην πετιπτωση μου
iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Aυτά που λες αν τα πείραξε (και μόνο αυτά) δεν κάνουν ζημιά στο τηλέφωνο. Μήπως πήγε να κάνει root?
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 δοκιμασε να μπεις σε safe mode ! μια φορα ειχα πειραξει και εγω κατι τετοιο και δεν μπορουσα να μπω! http://samsungrumors.net/enter-exit-safe-mode-galaxy-note-4/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα