fidolos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω αυτό το laptop και το μονο που έχω κάνει είναι οτι του έχω περάσει 8αρια και του έχω 6gb ram. Και σκέφτομαι να πάρω ssd δίσκο και να βάλω σαν 2ο αυτον που έχω (αντι για cdrom). Εχω δει αυτόν τον δίσκο ή αυτόν. ΑΛΛΑ... Κάποιος μου είπε οτι επειδή είναι παλιό το λάπτοπ, δεν θα δω καμία διαφορά. Θα είναι σαν να μην άλλαξα λαπτοπ. Τελικά τι ισχύει? (Ξέρω οτι δεν θα έχει καμια τεράστια διαφορά, δεν αλλάζω επεξεργαστή, αλλά θα έχει ορατή διαφορά???) Υ.Γ. Ξερει κανεις πως μπορώ να ψάξω ή να στείλει κανα λινκ για αυτες τις θήκες που βγάζεις το dvdr sto laptop και και βάζεις τον 2ο δίσκο?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 διαφορά θα δεις στις στιγμές που χρειάζεσαι πρόσβαση στον δίσκο,δηλάδη στο άνοιγμα των windows και στο άνοιγμα των εφαρμογών γενικότερα.
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Υ.Γ. Ξερει κανεις πως μπορώ να ψάξω ή να στείλει κανα λινκ για αυτες τις θήκες που βγάζεις το dvdr sto laptop και και βάζεις τον 2ο δίσκο? https://www.google.gr/search?q=laptop+dvd+to+hdd+caddy&oq=laptop+dvd+to+hdd+caddy&aqs=chrome..69i57.11419j0j4&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 Γενικά θα έχει διαφορά στην ανταπόκριση το σύστημα,αλλά από την άλλη είναι πολύ αργό laptop και αυτό δεν αλλάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα