Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω καποια μικρη πηρα οσο αναφορα στις γλωσσες προγραμματισμου C/C++

αλλα οταν ξεκινησα μερικα μαθηματα VB Δεν ξερω μου κοινησε το ενδιαφερον σαν γλωσσα..

Ηθελα να σας ρωτησω σαν γνωστες προγραμματισμου αξιζει καποιος να την μαθει? σαν γλωσσα

εχει ζητηση εξω για να βρεις δουλεια ειναι μια δυνατη γλωσσα? και τι ειδους εφαρμογες μπορεις

να κανεις για windows ας πουμε τα παντα oπως και με την C#?

θελω απαντησεις σοβαρες γιατι το σκεφτομαι σοβαρα..σας ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλυτερα για windows apps μαθε c#, πιο συγχρονη με περισσοτερα resources ωστε να σε βοηθησουν.

Απο εκει και περα αμα θελεις να μαθεις για να βρεις δουλεια δυσκολακι το βλεπω. 

Θα τα παρατησεις συντομα, και μην νομιζεις οτι με το να διαβασεις δυο βιβλια και να κανεις δυο τρια βρες το αθροισμα προγραμματα θα σε προσλαβει κανενας.

Θελει να αφοσιωθεις και να δωσεις πολυ περισσοτερα αποτι εχεις δωσει μεχρι τωρα σε οτιδηποτε. 

Καλη αρχη.

Δημοσ.

κοιτα εχω ριχνω πολυ χρονο στον προγραμματισμο και ειδικα στα βιντεο youtube δεν ειμαι τοσο πολυ πισω οσο νομιζεις!!! καθε μερα διαβαζω  μονος μου!! ειμαι σε καλο δρομο εχω λυσει και εργασιες φοιτητων σε java που καν δεν το εχω σπουδασει καπου τον προγραμματισμου σε καμια σχολη οτι κανω μονος μου απο το μηδεν. οχι ασκησεις τυπου αθροισμα εμφανισε ποιο περιπλοκα με  πινακες 2d ,αντικειμενα

Δημοσ.

δεν θα ξαναγινει τελος οτι εκανα εκανα δεν ειστε σοβαρο site να σηζητηση κανενας πραγματικα σοβαρα δεν βοηθατε κανεναν..το πολυ να ειναι ενας δυο να παρεις καποιες καλες απαντησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...