Προς το περιεχόμενο

Reset σε Estar Beauty Hd QuadCore 7'' Mid 7188

Evoliasmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

hello i find the solution just tap the volume down button and the power button at the same time for five seconds and released them it will automaticaly go to recovery mode. Then use the volume button to go up or down. go to wipe factory reset. Wait until doone and then rebbot the device. I tried and it worked

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω αν το λυσατε το θεμα τελικα αλλα ειχα το ιδιο θεμα και γω....ισχυει οτι η λυση ειναι αυτη που εχει ηδη προαναφερθει αρκετες φορες (vol down + power button) .. κοιταξτε μηπως κανετε καποιο λαθος..προσωπικα επι μιση ωρα αντι για το vol down παταγα το vol up  :confused:  :confused:  .... 
παντως το ελυσα το θεμα.. 

• 1 μήνα μετά...

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο ταμπλετ και ψάχνοντας και εγω πληροφορίες για αυτό πέτυχα το δικό σου νήμα. 

Για να μπεις recovery mode κράτα πατημένα τα Volume down + Power button. Κρατα τα πατημένα και τα δυο (περίπου 10 δευτερα σύνολο). Θα ανοίξει θα δεις το estar logo. Συνέχισε να τα κρατας πατημένα και καπάκι θα σου δείξει την εικόνα με το android και θα μπει στο recovery mode list. 

Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά γιατί εγώ πριν λίγο το έκανα και έκανα wipe data/factory reset.

Δυστυχώς αυτό που λες δε δουλεύει ούτε σε μένα. Είναι ο κλασσικός τρόπος αλλά τίποτα...

Έχω ακριβώς αυτό το tablet, estar mid 7188 hd quad. Ότι και αν έχω δοκιμάσει, δε λέει να μπει σε recovery. Δώστε μου μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω....! :mad:

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα σας

Προσφατα αγόρασα αυτό το tablet λειτουργουσε μια χαρα πριν βαλω το google λογαριασμό μου, όταν το συνδεσα ξεκινησε να κατεβάζει μονο του ότι εφαρμογες ειχα σε ενα παλιότερο με αποτελεσμα να κρασαρει τώρα, δοκίμασα να κάνω factory reset με το power + volume key & ενώ ξεκινάει τη διαδικασία και μου ξαναζητάει στρην εκκίνηση να  βάλω τα στοιχεια μου δεν μου έχει καθαρίσει όλες τις εφορμογές έχει κάποιες απο αυτές που κατέβασε, πως μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση μόνο με τις προεγκατεστημένες εφαρμογες?

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Μία από τα ίδια ένα estar  7" με κλειδωμένο το μοτιβό, δεν γίνεται Hard reset με ότι συνδιασμό πλήκτρων και να δοκίμασα.  

Από μερικά sites βρήκα ένα πρόγραμμα το android multitool 1.02b  δοκίμασα να το τρέξω αλλά δεν βρίσκει την συσκευή η συσκευή αναγνωρίστηκε κανονικά στο λειτουργικό σύστημα αλλά σαν φορητές συσκευές δηλαδή τα sd εσωτερικά και εξωτερικά που έχει το μηχάνημα, χωρίς όμως να εμφανίζονται στον υπολογιστή μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα  εχω  ενα  αλ  γουινερ  ανοιγη  και  μενει  κολλημενο  στο  λογοτυπο εκανα  χαρντ  ρεσετ απο  το  ρεκοβερυ  αλλα  τιποτε  καποια  ιδεα?

καλησπερα  εχω  ενα  αλ  γουινερ  ανοιγη  και  μενει  κολλημενο  στο  λογοτυπο εκανα  χαρντ  ρεσετ απο  το  ρεκοβερυ  αλλα  τιποτε  καποια  ιδεα?

Αν θες γραψε ακριβες μοντελο και επεξεργαστη

Αν θες γραψε ακριβες μοντελο και επεξεργαστη

Καλημερα ευχαριστω  προκαταβολικα  για   την  βοηθεια ... eSTAR Beauty HD Quad Core [MID 7188]      S/N:7188143430289

Καλημερα ευχαριστω  προκαταβολικα  για   την  βοηθεια ... eSTAR Beauty HD Quad Core [MID 7188]      S/N:7188143430289

Φιλε μου μπορεις να τσεκαρεις βγαζοντας το πισω πλαστικο,αν η μητρικη γραφει τον κωδικο mb707q5-a33-v1 ;;;. Αν ναι,δεν βρισκω firmware ,δυστυχως...

Δεν  βρηκα  και  γω  το firmware αλλα  και  παλι  δεν  ειναι  ενεργοποιημενος  ο  εντοπισμος  σφαλματων οποτε  παλι  δεν  γινεται  κατι ευχαριστω  παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...