mitsopanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο ταμπλετ και ψάχνοντας και εγω πληροφορίες για αυτό πέτυχα το δικό σου νήμα. Για να μπεις recovery mode κράτα πατημένα τα Volume down + Power button. Κρατα τα πατημένα και τα δυο (περίπου 10 δευτερα σύνολο). Θα ανοίξει θα δεις το estar logo. Συνέχισε να τα κρατας πατημένα και καπάκι θα σου δείξει την εικόνα με το android και θα μπει στο recovery mode list. Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά γιατί εγώ πριν λίγο το έκανα και έκανα wipe data/factory reset.
kanenas3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς αυτό που λες δε δουλεύει ούτε σε μένα. Είναι ο κλασσικός τρόπος αλλά τίποτα...
Evoliasmenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Όχι τπτ δεν πιάνει παιδιά...εγώ το κάνω όλο αυτό που λες...μου βγάζει το logo της estar αλλά ως εκεί...εφόσον τα έχω πατημένα κάνει συνέχεια επανεκκίνηση στο logo του estar... 2
euxoulhs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μηπως δεν κανεις κατι σωστα; :/ εννοω ξερεις,και στα samsung σου αναφερει πως οταν δεις το logo να αφησεις τα κουμπια.. δοκιμασε να τα αφησεις οταν δεις το logo και αν δεν πετυχει ξανακανο κρατωντας τα ακομα και οταν βγει το logo
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω κάνει αυτό που λες και το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση...
Pagios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κρατας Vol Down + Power Button ταυτοχρονα. Οταν βγει το eStar logο συνεχιζεις να πατας τα κουμπια. Θα παρατηρησεις πως μετα απο λιγο θα γινει ενα "refresh" του logo και εκεινη την στιγμη θα αφησεις τα buttons. Κανονικα μετα απο 1-2 seconds θα μπει σε recovery. Ελπιζω να βοηθησα! 1
Evoliasmenos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδιά με έχει σπάσει τα νεύρα...δεν κάνει τπτ...
mafiozoskotsos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατέβασε από εδώ αυτούς τους οδηγούς http://www.mediafire.com/download/ci077f8ep710112/TAB_Android_usb_driver.rar και δές ποιος κάνει για εσένα θα τους κάνεις εγκατάσταση από τη διαχείριση συσκευών... Μετά θα κατεβάσεις αυτό https://spideroak.com/share/KNQW243VNZTUGYLMNRUXG5DP/manta_mid08/home/willing/Android/Builds/Manta/Recovery/CWM_Recovery_Manta_MID08_windows_install.zip και ενώ είναι συνδεδεμένο το ταμπλετ με τον υπολογιστή θα τρέξεις το αρχείο Install_recovery θα φορτωθεί το recovery στο ταμπλετ και μετά θα τρέξεις το Boot_to_recovery θα πρέπει να έχει μπει το ταμπλετ σε recovery mode αν όχι δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση και άλλους οδηγούς, μπορεί να μη πετύχει με τη πρώτη. Εγώ αυτό το έκανα σε ταμπλετ που ενώ έκανε πως πάει να ανοίξει φόρτωνε συνεχεία και δεν άνοιγε δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς και με κανέναν δεν έμπαινε recovery και τελικά κατάφερα και μπήκα με αυτόν τον τρόπο και έκανα reset. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2015 από mafiozoskotsos
MartinLevon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σε ολους... Παιδια Δοκιμασα και εγω ολα οσα γραφεται και τιποτα δεν γινεται... :mad: :mad: :mad:
lexotamilf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλημέρα. Θέλω και εγώ να κάνω reset σε ένα estar grand hd quad core. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει volume up + Volume down buttons. Τί κάνουμε οεο;
mafiozoskotsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Μερικά τάμπλετ έχουν μια τρυπούλα και έχει ένα κουμπί που είναι για reset αν δεν έχει δοκίμασε την διαδικασία που περιγραφώ παραπάνω. 1
lexotamilf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τελικά έκανα δουλειά με το Power button + Home. Ευχαριστώ!
ev.lalos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα 7188 estar Με τα VolumeUp+Power μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία, αλλά παραμένει κλειδωμένο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Με τα software δεν βρήκα άκρη... δεν το βρίσκουν τα Win7 μου. Μόνο σαν usb drives, αλλά και τότε δεν μου δίνει πρόσβαση σε αυτά.
oneiropagida 500 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω εχω το tablet e star το μοντελο του ειναι e star Beauty HD Quad Core MID 7188 to S/N 7188145100078 το προβλημα μου ειναι το εξης παταω το κουμπι power και δεν ανοιγει καν ουτε οταν παταω τα κουμπια power και volume κανει κατι παρακαλω μπορειτε να με βοηθησετε; ο γιος μου ειπε οτι το ανοιξε την τελευταια φορα και του εβγαζε συνεχομενα το logo e star σας ευχαριστω πολυ.....
johnvogias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Για τα tablet BEAUTY HD E-STAR MID7188 Πατάμε συγχρόνως vol down + power on όταν εμφανιστεί το logo e-star τα κρατάμε και τα δυο λίγο ακόμα μέχρι να αναβοσβήσει το logo όταν γίνει αυτό αφήνουμε μόνο το power on κουμπί και μετά θα εμφανιστεί η διαδικασία για να γίνει recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα