Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,

σκεφτομαι να αποκτησω το παρακατω:

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-trendyoo-1-5/54198563?p=1&nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_16&a=1656&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=e3730e28-a49b-43bc-a502-e54326e3f7a9&division=special-deal&uh=418c16d7-1dc8-4cec-bfca-d732d134918d&date=20151601&sender=rm&s=body&c=deal_button&d=deal-page&utm_campaign=gg-trendyoo-1-5-54198563

ομως επειδη τα χρηματα δεν ειναι κ λιγα και δεν περισσευουν σε κανεναν, ηθελα να ρωτησω κατα ποσο

θα εμπιστευοσασταν ενα τετοιο καταστημα -το eshop που αναγραφεται στον συνδεσμο- που απο οσο εψαξα δεν βρηκα ουτε κριτικες ουτε μεγαλη δραστηριοτητα.

Το γνωριζει κανεις? Να εμπιστευτω? Εσεις τι θα κανατε?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πέρα από το κατάστημα δεν είναι και καμιά φοβερή τιμή για refurbished iPhone 5...

θα συμφωνήσω

η τιμή δεν είναι και τρελή ειδικά για refurbished 

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι η καλυτερη τιμη που εχω συναντησει.

Εχετε βρει σε γνωστο καταστημα ιδια τιμη?

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

καλυτερα απο αγγελια φιλε... με 260 τα δινουν τα 5αρια.

με 350 εχει και 5σ

Δεν εχω αντιρρηση φιλε μου παρα μονο μια, δεν μπορω να εμπιστευτω τη χρηση που εκανε επι ενα-εναμισο χρονο

καποιος αγνωστος.

Προτιμω λοιπον να δωσω λιγα ευρω παραπανω για καινουργιο.

Δημοσ.

και γιατι iphone 5 :mellow:? του χρονου θα κολαει και αυτο οπως το 4s και το 4 καλανε φετος ... 

για εμενα δεν αξιζει ... αν  ψωνιζεις και απο εξωτερικο ψαξε και κανενα oneplus one αν βρεις βεβαια ... η τοτε για κανενα αλλο κινεζικο που εχουν παρει τα πανω τους τελευτεα και πατανε ακομα και ναυβαρχηδες σε τετοια λεφτα ... 

αλλα αν θες τοσο πολυ iphone παρε iphone  :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

και γιατι iphone 5 :mellow:? του χρονου θα κολαει και αυτο οπως το 4s και το 4 καλανε φετος ... 

για εμενα δεν αξιζει ... αν  ψωνιζεις και απο εξωτερικο ψαξε και κανενα oneplus one αν βρεις βεβαια ... η τοτε για κανενα αλλο κινεζικο που εχουν παρει τα πανω τους τελευτεα και πατανε ακομα και ναυβαρχηδες σε τετοια λεφτα ... 

αλλα αν θες τοσο πολυ iphone παρε iphone  :wacko:

Εχω android phones απο το 2010 και δεν θελω να συνεχισω με αυτο το λειτουργικο φιλε μου.

Επισης θελω μικρο μεγεθος οθονης -4 ιντσων ειναι ιδανικο για μενα- και γενικα στο μεγεθος συμμαζεμενο.

Σ'ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή παιδιά, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, πριν χρόνια ειχαν παίξει απατες με μια τυπισσα που πηρε φραγκα και δεν εστειλε τηλεοράσεις, κινητα κλπ που υποσχόταν η εταιρεία deal...

(η κυρα μαιρη-το θυμηθηκα...)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...