Προς το περιεχόμενο

CAPTCHA για log in στο site;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εμφανιστηκε να τοποθετησω CAPTCHA για να "αποδειξω οτι ειμαι ανθρωπος" & να κανω log in στο site απο το home pc μου.

Εβαλα ενα 3ψηφιο νουμερο και προχωρησε κανονικα χωρις να ζητησει κατι περαιτερω.

15 χρονια συχνης επισκεψης, δεν μου εχει ξανατυχει.

Εχω πεσει θυμα καποιου malware ή ειναι κατι νεο που  μπηκε στο insomnia;

Σε συνδιασμο με ενα προσφατο μήνυμα που μου βγαζει ενιοτε το google και δεν εξυπηρετει τις αναζητησεις μου επειδη δεχεται πολλα queries απο την ip μου, εχω αρχισει να ανησυχω.

Μπαινω με firefox 35 απο windows 7 pc, μολις που ειχε μπουταρει.

Χρησιμοποιω comodo firewall+antivirus.

Δημοσ.

Έχει οριστεί κάποιος proxy server (πιθανώς από malware) στον Firefox; Μπορείς να το ελέγξεις στο μενού πάνω δεξιά > Options > Για προχωρημένους > Δίκτυο > Ρυθμίσεις...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο όταν πάω να μπω από κινητό (χρήση data - έχω wind)

To cloudflare ζητάει captcha για να έχω πρόσβαση στο site, και το κακό είναι οτι βάζω σωστά τα νούμερα και ΔΕΝ με βάζει.

Προχθες που ξαναέτυχε μπήκε με την πρώτη. Πριν λίγο έβαλα 6-7 φορές σωστό captcha και δεν με εβαζε.

Τσεκαρετε το καπως (όσο ειναι δυνατό) με το cloudflare, γιατι είναι σοβαρό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπαθω απο το πρωι να συνδεθω με το site απο wifi stick της wind. Μου πεταει ολη την ωρα captcha. Το ιδιο και οταν μπαινω με το λαπτοπ παλι απο εκει. Δοκιμασα 3 διαφορετικους browsers και κανει τα ιδια. Και σωστα να τα βαλεις τα νουμερα πάλι δεν σε βαζει. Καμμια ιδεα -συμβουλή; άνοιξα data vodafone στο κινητο και με βαζει κανονικά.

Δημοσ.

Το ιδιο μου κανει κ μενα απο το κινητο απο 3g wind τωρα που δοκιμασα πριν λιγο να μπω.Αποκλειεται να εχουμε κολλησει ιο.Οι υπευθυνοι του ινσομνια το εχουν δει το προβλημα;

Απο wifi σε κινητο και pc μπαινω κανονικα χωρις καπτσα

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη οθόνη εμφανίζεται μόνο όταν γίνεται προσπάθεια σύνδεσης στο site μέσω 2G/3G της Wind. Έχουμε επικοινωνήσει με το κατάλληλο τεχνικό τμήμα και περιμένουμε μια απάντηση σχετικά με το θέμα.

Δημοσ.

Προφανώς δεν θα ειναι θεμα του φορουμ οπως καταλαβαινω εγω, αλλα μπορει καποιος να εξηγησει γιατι το κανει η wind? Απο που κι ως που σε δρομολογεί σε άλλη σελίδα και ζητάει κάτι τέτοιο; Κάποια φουστιά μυρίζομαι πάντως... (αλλά wind χωρίς φουστιά δεν υφίσταται)

Δημοσ.

Μάλλον το Cloudflare (που χρησιμοποιεί εδώ και λίγο καιρό το forum) έχει σε blacklist για κάποιο λόγο το εύρος διευθύνσεων IP που η δίνει η Wind στους χρήστες με 2G/3G, σαν να τους θεωρεί ύποπτους, και ζητάει captcha για επιβεβαίωση. Δεν νομίζω να γίνεται redirect αλλού από την Wind.

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη οθόνη εμφανίζεται μόνο όταν γίνεται προσπάθεια σύνδεσης στο site μέσω 2G/3G της Wind. Έχουμε επικοινωνήσει με το κατάλληλο τεχνικό τμήμα και περιμένουμε μια απάντηση σχετικά με το θέμα.

Αφεντικο υποψιν οτι δεν ειναι μονο μεσω 2g/3g.

Στο πρωτο ποστ που αναφερω οτι ειναι απο το home pc μου, ειναι με κανονικο dsl landline.

Ω ναι ειναι wind dsl.

Παντως δεν εχουν κανει τιποτα ακομα.

Και σημερα απο το κινητο με wind 3g μου τσακισε τα νευρα.

Δεν ειναι το προβλημα το captcha, ειναι που ακομα και οταν το βαζεις το εκλαμβανει ως λαθος και συνεχιζει να ζηταει νεο captcha.

Έχει οριστεί κάποιος proxy server (πιθανώς από malware) στον Firefox; Μπορείς να το ελέγξεις στο μενού πάνω δεξιά > Options > Για προχωρημένους > Δίκτυο > Ρυθμίσεις...

Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση, για καποιο λογο δεν ειχα δει το ποστ σου.

Noμιζω νορμαλ ειναι :

post-40351-0-46418100-1424791833_thumb.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

σήμερα απλά δεν μπορούσα να μπω από το κινητό, έβαζα το captcha και το ξαναζήταγε, απλά δεν σταμάταγε να ζητάει...

Δημοσ.

Με Q που χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα, δεν είχα ποτέ θέμα.

Και με F2G εδώ και λίγο καιρό, (νόμιζα ότι) δεν είχα θέμα. Σήμερα όμως μου το έκανε κι εμένα. Ευτυχώς κλείνοντας τα data και ανοίγοντάς τα πάλι, πήρε μάλλον άλλη IP και ξεκόλλησε...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν το έκανε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...