iceman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Είχα καιρό να σχοληθώ με iphone και κάτι έχω χάσει. Μου συμβαίνει το εξής και δεν ξέρω τι είναι. Εχουμε σπιτι 2 iphone (1 6αρι δικό μου και ένα 5c για τη σύζυγο).Αμφότερα είναι με το δικό μου itunes account για να χρησιμοποιούμε και οι 2 κάποιες εφαρμογές που έχω εγώ αγοράσει. Οταν ειμαστε συνδεδεμένοι στο οικιακό ασύρματο δίκτυο και με καλούν, ταυτόχρονα χτυπά και το κινητό της γυναικας με τη σημειωση κάτω από τον αριθμό "from your iphone" ή κάτι τέτοιο. Το ίδιο γίνεται και όταν καλούν τη σύζυγο στη δική μου συσκευή.Τι feature είναι αυτό και πως απενεργοπείται;
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Είναι το Facetime, θα το βρεις στις ρυθμίσεις Κλείσε τον διακόπτη
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι το facetime, ειναι το handoff. Δυο περιπτώσεις υπάρχουν: α) κανεις ενα νεο λογαριασμό icloud για το 2ο τηλεφωνο β) απενεργοποιείς το handoff (ρυθμισεις, γενικά, handoff)
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι το facetime, ειναι το handoff. Σίγουρα? Γιατί όταν είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα (με έπαιρναν τηλ και χτύπαγε και στο iPad) έφταιγε το Facetime
paylidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα? Γιατί όταν είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα (με έπαιρναν τηλ και χτύπαγε και στο iPad) έφταιγε το Facetime ετσι οπως το λεει ο ΤΣ 100%... Στην προκειμένη το facetime ειναι τελειως ασχετο... http://support.apple.com/el-gr/HT6337 1
georgeadams Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε σπιτι 2 iphone (1 6αρι δικό μου και ένα 5c για τη σύζυγο). Αμφότερα είναι με το δικό μου itunes account για να χρησιμοποιούμε και οι 2 κάποιες εφαρμογές που έχω εγώ αγοράσει. Όπως σου είπαν, το πρόβλημα σας λύνεται με την απενεργοποίηση του HandOff. Μια καλύτερη λύση όμως είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικά iTunes Account για τις αγορές και διαφορετικά για το iCloud. Έτσι το έχω κάνει για εμένα και τη γυναίκα μου: Στο Ρυθμίσεις -> iCloud έχει ο καθένας μας διαφορετικό AppleID για να έχει ο καθένας μας ξεχωριστές επαφές, ημερολόγια, σημειώσεις, facetime κλπ. Στο Ρυθμίσεις -> iTunes και App Store έχουμε και οι δύο το ίδιο AppleID για να χρησιμοποιούμε και οι δύο τις εφαρμογές που κατεβάζω/αγοράζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα