mitsosG7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αν πάω για 4κ καταλαβαίνω ότι θα πάω σε οικονομικές λύσεις, αλλιώς για 1080 πάω σε μεσαίας κατηγορίας. Αν η επένδυση γίνει μέσα στο επόμενο 2μηνο με τις υπάρχουσες λύσεις της αγοράς τί είναι πιο συμφέρον αν μιλάμε για τηλεόραση 48-50 ίντσες; Και από μάρκα; LG, Samsung, ή Sony? Αρχικά ήμουν ανένδοτος για 4κ, αλλά μετά από ψάξιμο μάλλον με βλέπω για 1080. Αλλά από την άλλη προτιμώ τα IPS πάνελ της LG και το passive 3D. Οποιαδήποτε άποψη για το δίλημμα μου καλοδεχούμενη είτε για το 4κ, είτε για τις μάρκες, είτε για διαγώνιο... Να παραθέσω αυτές που είδα χοντρά - χοντρά... Για 4κ οι LG μοιάζουν μονόδρομος: Site: 49UB830V και Site: 49UB850V Από κει και πέρα: Site: UE48H6800 , Site: UE50H6400 , Site: 49LB870V , Site: KDL-50W829 Σε 55" : Site: UE55H6400 , Site: UE55H6800 αν και δεν ξέρω για το curved... Έχει και κάποιες sony στυλ: Site: KDL-55W829B Τέλος αν δώσω κάτι παραπάνω και πάω Site: εδώ , θα έχει διαφορά στο 4κ; Επειδή εκτιμώ πολύ σαν ποιότητα τις Sony, το λέω... Συγγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά μου φαίνονται πολλές οι επιλογές και θέλω λίγο βοήθεια να τις ξεδιαλύνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5751407/Philips-58PUS6809.html?from=account_favorites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosG7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν το είχα σκεφτεί για Philips από πάντα τη θεωρούσα αρκετά 2η εταιρεία, με αρκετές βλάβες στις συσκευές της. Αυτή την tv την έχεις δει; Έχεις κάποια εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 απο 4κ φλιπς οχι δεν εχω - εχω απο αυτην και οι εντυπωσεις μου ειναι τελειες ! μην σκεφτεσαι υποχερεωτικα την φιλιπς σκεψου να πας σε 4κ γενικοτερα ! και οι αλλες εταιριες εκει γυρω παιζουν ! η διαφορα στην αναλυση εινα μεγαλη και επειδη τηλεορ δεν παιρνουεμ καθε μερα σκεψου το .. ο λογος που πεφτουν τοσο οι μπλουρε'ι (55αρα με κανα 500ρικο) ειναι γιατι ερχονται για τα καλα οι 4κ και επειδη το αρχικο σου ερωτημα ειναι 1080 η 4κ γι αυτο σου λεω σκεψου το καλα πριν αγορασεις ! αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosG7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 αν επαιρνα εγω τωρα θα πηγαινα με κλειστα ματια εδω http://www.e-shop.gr/philips-50pus6809-50-ultra-hd-3d-smart-tv-wifi-p-PER.156987 την εβγαλε προσφορα απο 1000 σε 770 ευρω και 4κ και 3d και σμαρτ και 50'' !! τι αλλο να θελεις με αυτα τα λεφτα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 αν επαιρνα εγω τωρα θα πηγαινα με κλειστα ματια εδω http://www.e-shop.gr/philips-50pus6809-50-ultra-hd-3d-smart-tv-wifi-p-PER.156987 την εβγαλε προσφορα απο 1000 σε 770 ευρω και 4κ και 3d και σμαρτ και 50'' !! τι αλλο να θελεις με αυτα τα λεφτα ?? Ουτε καν... Μακρυά απο Philps (PTVision πλέον). Δεν εχει σχεση με την εταιρία που ξέραμε πριν 3 με 4 χρόνια. Είναι υπό την αιγίδα της Κινεζικής PTV και φοράνε τα δικά τους πάνελ. Απο μηχανή επεξεργασίας έχουν μείνει σε απαρχαιωμένο επίπεδο. Στην ίδια μοίρα και η ποιότητα κατασκευής. Δύσκολα μενού και πολύ αργά, ενω μερικές φόρες κολλάνε κιόλας. Γενικά όσες φόρες εχω ''αναγκαστεί'' να τοποθετήσω philips PTV σε κάποιο έργο ακόμα και ο απλός συντονισμός - ταξινόμηση ήταν σπάσιμο @@@@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλα με 760 ευρω παρε καλυτερη εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλα με 760 ευρω παρε καλυτερη εσυ Εγω....Άνετα Απο οτι παρατηρώ, χωρίς παρεξήγηση και εσυ οπως πολυς κοσμος εντυπωσιάζεσαι απο τα φαντασμαγορικά specs χωρίς να κρίνουμε το ιδιο το προιον για την αντικειμενική του απόδοση.... Υπάρχουν πολυ ανώτερες συσκευές με θεωρητικά κατώτερα specs (στα χαρτια) αλλα ανώτερη απόδοση και ευχρηστία. Πχ μπορεί να μην εχει τα ιδια spec αλλα η HU6900 ειναι μια πολυ πιο ωριμη επιλογη απο την Philips. Τοσο σε εικονα, smart, ποιότητα κατασκευης, μενου, ταχυτητα κτλ.. Απο την αλλη πολύ προτιμότερη μια καλη full HD με τα ιδια η και παραπάνω specs παρά την Philips. Samsung, Sony ακόμα και LG είναι μακράν ανώτερες στους τομείς που θίγω. Και οι Funai, Turbo - X, Arrielly, Telefunken εχουν εντυπωσιακά χαρακτηρίστηκα στα χαρτιά σε χαμηλές τιμες. Αλλα όσοι τις έχουν προτιμήσει κατάλαβαν γιατι κόστιζαν τόσο... Η Philips δυστυχώς παρολο που κάποτε ήμουν και φανατικός οπαδός της κατέληξε στο επίπεδο των προαναφερθέντων ''τρίτων'' εταιριών. Ισως ενα κλικ καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Για εμένα προσωπικά αποτελεί κακή επιλογή. Καλύτερα κάποιος να μαζέψει λίγα λεφτά παραπάνω καθυστερώντας την αγορά η να βαλει περισσότερες δόσεις, ωστε να παρει κατι που: θα εχει αξιοπρεπή απόδοση, καλή ποιότητα κατασκευής - αξιοπιστία, να ειναι εύχρηστη και να μας ψυχαγωγεί ευχάριστα, οχι μας ταλαιπωρεί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 και γω δε θα προτεινα philips σε αυτα τα χρήματα, η H6400 πάντως πιστευω ειναι η πιο vfm επιλογη για fhd, τωρα για το 4K αρκετοι γράφουν για τα επομενα 3 χρονια δε θα δεις και πολλα πραγματα αν το θελεις μονο για τις ταινιες (επισης ουτε στα ελληνικα καναλια), σε περιπτωση gaming απο κονσολα ή σύνδεση για χρήση pc αλλαζει πολυ το πραγμα και επισης θα πρεπει να υποστηριζει 60p αλλιως δεν εχει νοημα, Οι 4K LG που αναφερεις οπου και να ψαξεις δε βρισκεις θετικες κριτικες, το καλο με το 4Κ στη περιπτωση του passive 3d ειναι οτι κερδιζεις στην αναλυση αλλα και παλι σε fhd θα βλέπεις διάβασε και αυτο το άρθρο: Site: 4Κ Oι sony ειναι επίσης καλες τηλεoρασεις οπως και η 870 της LG αλλα πιο πολυ ενδιαφερον υπάρχει για τις samsung (τουλαχιστον αυτο βλεπω στα forum στο ιντερνετ) επειδή και γω το ψάχνω για tv τον τελευταίο καιρό μάλλον θα πάω σε fhd και θα ρίξω το κόστος αγοράς απο το να παω σε πρώιμη 4Κ υλοποιηση με αρκετα μεγαλυτερο κοστος γιαυτο κλείνω προς την H6400 μιας και η Η6800 ειναι πιο ακριβη με χειροτερο μαυρο και το curved στη συγκεκριμενη υλοποίηση δεν προσφερει και πολλά.. και γω σκεφτομουν οτι ισως ειναι λαθος να μην παω σε 4Κ μιας και δεν αγοραζουμε tv συχνα αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι τα πραγματα( εκτος αν μιλαμε για μεγαλα ποσα) αυτα και ελπιζω να βοηθησα λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a_a_a Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Γνώμη μου αυτή την στιγμή η καλύτερη τεχνολογία στην καλύτερη δυνατή τιμή κάτω από 1000ευρώ είναι η LG http://www.e-shop.gr/lg-49ub850-49-ultra-hd-4k-3d-smart-tv-p-PER.170261 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/558014-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%84v-4%CE%BA-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1-hd-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα