mikelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Σαββάτο πρόσεξα οτι στη είσοδο του καταστήματος στην Λ. Αθηνών είχε ολο καλαθια με προσφορές απο 50 εως 70%.Εκει την είδα είχε καμιά 15αρια κομμάτια. Την πήρα και είναι σούπερ για τα λεφτά της.Πέρνει κάρτα SD για mp3 και photo και εχει 3 διαφορετικά θέματα για Ρολόι.Αναλογικό, ψηφιακό με ημερολόγιο μήνα και μικρο thub Με photo Που γυρίζουν, και Ψηφιακό με ημερομηνία ωρα και μισή οθόνη και photo που γυρίζουν. Και 2 ξυπνητήρια. "320x240 σε 3.5'' TFT LCD οθονη" Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2015 από matrixxx τα κοκκινα. 2
kmarios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το Σαββάτο πρόσεξα οτι στη είσοδο του καταστήματος στην Λ. Αθηνών είχε ολο καλαθια με προσφορές απο 50 εως 70%.Εκει την είδα είχε καμιά 15αρια κομμάτια. Την πήρα και είναι σούπερ για τα λεφτά της.Πέρνει κάρτα SD για mp3 και photo και εχει 3 διαφορετικά θέματα για Ρολόι.Αναλογικό, ψηφιακό με ημερολόγιο μήνα και μικρο thub Με photo Που γυρίζουν, και Ψηφιακό με ημερομηνία ωρα και μισή οθόνη και photo που γυρίζουν. Και 2 ξυπνητήρια. μπορείς να πεις μοντέλο ?
mikelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μπορείς να πεις μοντέλο ? Αν δεις την τελευταια photo δεν γράφει και τίποτα.....συνήθώς τα προιόντα carrefour δεν γράφουν τίποτε αλλο
mikelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έστω ανάλυση; ρε παιδια καντε το κοπο να δειτε τις φωτογραφίες .............320x240 σε 3.5 TFT LCD οθονη 1
manosfp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μπα... καλύτερα να κάνει τον κόπο το Insomnia να φτιάξει το κωλοapp του... Νισάφι πιά... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εβαλα σε #1 και τιτλο την αναλυση και το μέγεθος της οθονης του προιοντος. Πολύ χαμηλη αναλυση κατά τη γνωμη μου και πολύ μικρη οθονη, πιο ακριβα θα ηταν αντιπροσφορά. 1
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν υπήρχε αυτή και παλιότερα σαν προσφορά με ίδια τιμή;
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν υπήρχε αυτή και παλιότερα σαν προσφορά με ίδια τιμή; ναι την εχω παρει ειναι μια χαρα για 9€... προφανώς μια που ειχε βγαλει το e-shop καποτε 7" με 19 € ήταν πιο vfm αλλα αυτη εχει και ραδιοφωνο και ξυπνητηρι οποτε λεει... Αν την εβρισκα θα επαιρνα άλλη μια (οπως και τη σκουπα ρομποτ με 19€)
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 γενικα αυτα τα ηλεκτρονικα ξυπνητηρια εχουν πολυ ακτινοβολια,τα αποφευγω και σας το μεταφερω
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 πως γινεται κατι που δουλευει με 12 βολτ (εχει μετασχηματιστή εξωτερικό) να εχει τοσο πολυ ακρινοβολία; (εκτος αυτού κλεινει δε μενει μονιμα ανοιχτο οπως τα παλια)
mikelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 πως γινεται κατι που δουλευει με 12 βολτ (εχει μετασχηματιστή εξωτερικό) να εχει τοσο πολυ ακρινοβολία; (εκτος αυτού κλεινει δε μενει μονιμα ανοιχτο οπως τα παλια) ισχύει οτι υπάρχει ακτινοβολία οχι τοση μεγάλη βέβαια.Το συγκεκριμένο εχει εσωτερικό μετ/στη.Απλά δεν το έχεις 10 πόντους απο το κεφάλι σου οταν κοιμάσε αλλά στην άκρη του κομοδίνου σου.
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ισχύει οτι υπάρχει ακτινοβολία οχι τοση μεγάλη βέβαια.Το συγκεκριμένο εχει εσωτερικό μετ/στη.Απλά δεν το έχεις 10 πόντους απο το κεφάλι σου οταν κοιμάσε αλλά στην άκρη του κομοδίνου σου. εξωτερικο εχει το δικο μου
mikelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εβαλα σε #1 και τιτλο την αναλυση και το μέγεθος της οθονης του προιοντος. Πολύ χαμηλη αναλυση κατά τη γνωμη μου και πολύ μικρη οθονη, πιο ακριβα θα ηταν αντιπροσφορά. σε αυτό το μέγεθος δεν βλέπεις Pixel στη οθόνη.Αν ηταν 7αρα συμφωνώ θα ηταν χάλια
john_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα αρχαίο tablet 7'' ως photo frame και μου φαίνεται υπερβολικά μικρό. Σε 3,5'' θα πρέπει να βάζει κάποιος και έναν μεγεθυντικό φακό μπροστά από το photo frame. Πεταμένα λεφτά ακόμα και τα 9€. Πόσα πολύμπριζα να βάλει κάποιος στο σπίτι του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα