Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Σαββάτο πρόσεξα οτι στη είσοδο του καταστήματος στην Λ. Αθηνών είχε ολο καλαθια με προσφορές

απο 50 εως 70%.Εκει την είδα είχε καμιά 15αρια κομμάτια.

Την πήρα και είναι σούπερ για τα λεφτά της.Πέρνει κάρτα SD για mp3 και photo και εχει 3 διαφορετικά θέματα για Ρολόι.Αναλογικό, ψηφιακό με ημερολόγιο μήνα και μικρο thub Με photo Που γυρίζουν, και

Ψηφιακό με ημερομηνία ωρα και μισή οθόνη και photo που γυρίζουν.

Και 2 ξυπνητήρια.

"320x240 σε 3.5'' TFT LCD οθονη"

post-143398-0-01635200-1421597246_thumb.jpg

post-143398-0-75251500-1421597255_thumb.jpg

post-143398-0-64341400-1421597261_thumb.jpg

post-143398-0-96614200-1421597266_thumb.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
τα κοκκινα.
  • Like 2
Δημοσ.

Το Σαββάτο πρόσεξα οτι στη είσοδο του καταστήματος στην Λ. Αθηνών είχε ολο καλαθια με προσφορές

απο 50 εως 70%.Εκει την είδα είχε καμιά 15αρια κομμάτια.

Την πήρα και είναι σούπερ για τα λεφτά της.Πέρνει κάρτα SD για mp3 και photo και εχει 3 διαφορετικά θέματα για Ρολόι.Αναλογικό, ψηφιακό με ημερολόγιο μήνα και μικρο thub Με photo Που γυρίζουν, και

Ψηφιακό με ημερομηνία ωρα και μισή οθόνη και photo που γυρίζουν.

Και 2 ξυπνητήρια.

μπορείς να πεις μοντέλο ?

Δημοσ.

μπορείς να πεις μοντέλο ?

Αν δεις την τελευταια photo δεν γράφει και τίποτα.....συνήθώς τα προιόντα carrefour δεν γράφουν τίποτε αλλο

Δημοσ.

Έστω ανάλυση;

ρε παιδια καντε το κοπο να δειτε τις φωτογραφίες :) .............320x240 σε 3.5 TFT LCD οθονη

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εβαλα σε #1 και τιτλο την αναλυση και το μέγεθος της οθονης του προιοντος.

Πολύ χαμηλη αναλυση κατά τη γνωμη μου και πολύ μικρη οθονη, πιο ακριβα θα ηταν αντιπροσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπήρχε αυτή και παλιότερα σαν προσφορά με ίδια τιμή;

ναι την εχω παρει ειναι μια χαρα για 9€... προφανώς μια που ειχε βγαλει το e-shop καποτε 7" με 19 € ήταν πιο vfm αλλα αυτη εχει και ραδιοφωνο και ξυπνητηρι οποτε λεει...

Αν την εβρισκα θα επαιρνα άλλη μια (οπως και τη σκουπα ρομποτ με 19€)

Δημοσ.

πως γινεται κατι που δουλευει με 12 βολτ (εχει μετασχηματιστή εξωτερικό) να εχει τοσο πολυ ακρινοβολία; (εκτος αυτού κλεινει δε μενει μονιμα ανοιχτο οπως τα παλια)

Δημοσ.

πως γινεται κατι που δουλευει με 12 βολτ (εχει μετασχηματιστή εξωτερικό) να εχει τοσο πολυ ακρινοβολία; (εκτος αυτού κλεινει δε μενει μονιμα ανοιχτο οπως τα παλια)

ισχύει οτι υπάρχει ακτινοβολία οχι τοση μεγάλη βέβαια.Το συγκεκριμένο εχει εσωτερικό μετ/στη.Απλά δεν το έχεις 10 πόντους απο το κεφάλι σου οταν κοιμάσε αλλά στην άκρη του κομοδίνου σου.

Δημοσ.

ισχύει οτι υπάρχει ακτινοβολία οχι τοση μεγάλη βέβαια.Το συγκεκριμένο εχει εσωτερικό μετ/στη.Απλά δεν το έχεις 10 πόντους απο το κεφάλι σου οταν κοιμάσε αλλά στην άκρη του κομοδίνου σου.

εξωτερικο εχει το δικο μου

Δημοσ.

Εβαλα σε #1 και τιτλο την αναλυση και το μέγεθος της οθονης του προιοντος.

Πολύ χαμηλη αναλυση κατά τη γνωμη μου και πολύ μικρη οθονη, πιο ακριβα θα ηταν αντιπροσφορά.

σε  αυτό το μέγεθος δεν βλέπεις Pixel στη οθόνη.Αν ηταν 7αρα συμφωνώ θα ηταν χάλια

Δημοσ.

Έχω ένα αρχαίο tablet 7'' ως photo frame και μου φαίνεται υπερβολικά μικρό. Σε 3,5'' θα πρέπει να βάζει κάποιος και έναν μεγεθυντικό φακό μπροστά από το photo frame. Πεταμένα λεφτά ακόμα και τα 9€. Πόσα πολύμπριζα να βάλει κάποιος στο σπίτι του?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...