NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ο ΜΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Ο σωστος κι ευκολοτερος τροπος) Δεν εναι ο,τι πιο ασφαλες να το ρουταρεις, υπαρχει πιθανοτητα να το χαλασεις. Αλλα να υποθεσω οτι παιρνεις το ρισκο να το κανεις. 1ον και σημαντικοτερο, πρεπει να βρεις τους USB drivers για το ταμπλετ. "ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΡΕΕΕ!" θα μου πεις. Μαλλον για καποιο κινεζικο/ινδικο ταμπλετ μιλαμε, ετσι? Γι' αυτο θα εγκαταστεις στα windows 7 μια ασχετη εφαρμογη, την pdanet. Αυτη διαμυραζει το ιντερνετ απο το κινητο/ταμπλετ στον υπολογιστη. Δεν μας χρειαζεται, θα μου πεις. ΑΛΛΑ η pdanet εγκαθιστα και generic drivers για τα noname ταμπλετ που κυκλοφορουν. VOILAaaaa! - Παμε παλι. Με το ταμπλετ ΜΗ συνδεδεμενο. Βρισκεις, κατεβαζεις την pdanet εφαρμογη. Την εγκαθιστας στα Windows 7. Συνδεεις το ταμπλετ στη USB θυρα (αφου εχεις αναψει το ταμπλετ). Περιμενεις να αναγνωρισουν τα windows και να εγκαταστησουν τους drivers για τη συσκευη. Οταν τελειωσουν, εχεις την εφαρμογη ανοιγμενη στο taskbar των windows. Δεξι κλικ και την κλεινεις γιατι δε μας χρειαζεται. Και στο ταμπλετ ομως εχεις τωρα εγκατεστημενη την εφαρμογη pdanet. Την απεγκαθιστας κι αυτην. Αχρηστη ειναι για τη δουλεια μας. Ως εδω εγκαταστησαμε μονο τους drivers στον υπολογιστη. Εδω δεν ρισκαραμε καθολου, αφου δεν εγινε καμια επεμβαση στο ιδιο το ταμπλετ. Απο εδω αρχιζει το ρισκο. 2ον Πρεπει να βρεις ΤΙ επεξεργαστη φοραει το ταμπλετακι. Πηγαινεις στις ρυθμισεις του ταμπλετ. Μετα επιλεγεις "Σχετικα με το ταμπλετ". Μετα "Processor Type". Θα σημειωσεις στο κεφαλι σου τι επεξεργαστη φοραει. Μπαινεις ιντερνετ και ψαχνεις να βρεις την μαρκα του επεξεργαστη. π.χ. Το δικο μου ελεγε "Processor type: A23". Μπηκα ιντερνετ. Ειδα οτι τελικα oτι ειναι "AllWinner A23". TurboX του πλαισιου ειναι. Το βρηκες? Μπραβο. Ο καθε επεξεργαστης θελει το δικο του προγραμματακι για να ρουταριστει. Τωρα συνεχιζεις να ψαχνεις για τον αντιστοιχο επεξεργαστη, τι προγραμματακι χρησιμοποιησαν αλλοι χρηστες για να το root-αρουν. Εγω που εχω Allwinner A23 επρεπε να το ρουταρω με το RootGenius. Πατησα ενα κουμπακι και εγιναν ολα μονα τους. Αν δε βρεις το αντιστοιχο προγραμματακι για το δικο σου επεξεργαστη, ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Το πιθανοτερο ειναι να το καψεις (πολυ-λιγο). Οταν καταφερεις να το ρουταρεις ΠΑΡΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ BACK-UP ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ROM, πριν αρχισουν τα προβληματα. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΦΟΒΑ. ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ. 1
giorgosbretos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Η άπλα root genius 10 λεπτά δουλειά.
madbeezboy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα φίλε, θα ήθελα λίγη βοήθεια. Έχω ένα tablet Serioux και σκεφτόμουν να το rootαρω. Έκανα ότι γράφεις παραπάνω αλλά έχω κολλήσει στο λογισμικό. Από το root genius μου βγάζει μια λίστα στα κινέζικα κατέβασα τέλος πάντων ένα σε zip αρχείο και τώρα το περνάω στην κάρτα μνήμης;
NEFTIS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα φίλε, θα ήθελα λίγη βοήθεια. Έχω ένα tablet Serioux και σκεφτόμουν να το rootαρω. Έκανα ότι γράφεις παραπάνω αλλά έχω κολλήσει στο λογισμικό. Από το root genius μου βγάζει μια λίστα στα κινέζικα κατέβασα τέλος πάντων ένα σε zip αρχείο και τώρα το περνάω στην κάρτα μνήμης; Στοπ, μαστορα. Τι κατεβασες? Στοοοπ! Μην τρεξεις τιποτα. 1ον εγκατεστησες τους drivers του ταμπλετ? Το εκανες? Αν οχι, δε θα μπορεσεις να κανεις root. Αν ναι τοτε... 2ον Βρηκες τι επεξεργαστη φορας? Εισαι σιγουρος οτι με το RootGenius θα το root-αρεις? Αν δεν εχεις συμβατο επεξεργαστη θα γινει ζημια. Αν εχεις συμβατο επεξεργαστη, συνδεεις το ταμπλετ στο PC. Τρεχεις το RootGenius απο το PC. Πατας το πληκτρο που λεει "ROOT". Δεν κατεβαζεις τιποτα αλλο.
giorgosbretos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου μην τρομάζεις τον κόσμο σε περίπτωση που δεν γίνεται root ΔΕΝ παθαίνει κάτι άπλα δεν rootαρεται anyway.... @madbeezboy δοκίμασες το towelroot?
DimitrisGt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 kingo root. rootαρα 2 no name tablets και μια χαρα πανε. επισης μπορεις να κανεις και unroot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα