iStopper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Γειας σας προσφατα ο υπολογιστης μου καηκε οποτε ειπα να παρω εναν καινουργιο. Σπουδαζω Design και αν και ειμαι μικρος ετος ακομα ασχολουμε με animation και διαφορα αλλα προγραμματα σχεδιασης. Ασχολουμε και με gaming λιγο. Εχω σκοπο να δωσω μεχρι 1000κατι ευρω και εχω μια ιδεα τι θα βαλω μεσα αλλα θελω την γνωμη σας οσον αφορα απο που να αγορασω και τι. Σκεφτομαι για κομματι κομματι και συναρμολογηση μονος μου. Ευχαριστω!
pnick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Θέλεις και οθόνη μέσα; Με ποιό πρόγραμμα θα κάνεις animation? Maya, 3ds max? Καλύτερα να συμπληρώσεις την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ενότητα για να σε βοηθήσουμε όλοι καλύτερα. Έτσι όπως το κόβω, αν θέλεις να κάνεις κάτι που θα σου μείνει και για να μπορέσεις να κάνεις δουλειά, θα χρειαστείς κανά 1200άρι με οθόνη μαζί. Γι' αυτό συμπλήρωσε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
iStopper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Θέλεις και οθόνη μέσα; Με ποιό πρόγραμμα θα κάνεις animation? Maya, 3ds max? Καλύτερα να συμπληρώσεις την σχετική φόρμα που υπάρχει στην ενότητα για να σε βοηθήσουμε όλοι καλύτερα. Έτσι όπως το κόβω, αν θέλεις να κάνεις κάτι που θα σου μείνει και για να μπορέσεις να κάνεις δουλειά, θα χρειαστείς κανά 1200άρι με οθόνη μαζί. Γι' αυτό συμπλήρωσε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ Οχι οθονη εχω μονο για κουτι. χρησιμοποιω 3dsmax, Creo, Photoshop και διαφορα αλλα..
pnick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πολύ ωραία, λοιπόν. Άρα πάμε σε κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου: Η σύνθεση είναι ενδεικτική. Μπορείς να κάνεις μια σχετική έρευνα και να γλυτώσεις κάποια χρήματα με προσφορές από άλλα καταστήματα. 20-30€ χοντρικά. Μπορείς να πας σε 4790 και Η97 και να πέσει το κόστος κατά άλλα 30-40€, αλλά δεν θα το συνιστούσα. Θέλεις ό,τι πιό δυνατό μπορείς να πάρεις με τα λεφτά σου. Άσε τον 4790Κ να τρέχει σε στόκ. Είναι γρήγορος και έτσι. Μνήμη, τίποτα λιγότερα από 16gb. Έβαλα 2400άρες επειδή η τιμή τους είναι ίδια περίπου με τις 1600άρες και με αυτά που κάνεις θα σε ωφελήσει (λίγο) η παραπάνω ταχύτητα. Η 750Ti είναι ιδανική για το budget σου, τόσο από πλευράς viewport experience όσο και από πλευράς acceleration στο Photoshop κ.λπ. Αυτά από μένα. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα