giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω δύο Dell U2311H. Προχθές παρατήρησα στη μία, μία μαύρη κουκίδα την οποία δεν είχα παρατηρήσει ξανά. Την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, παρατήρησα το ίδιο πράγμα και στην άλλη μου οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο πέρα από καμένα Pixels; Μου έκανε εντύπωση που την ίδια μέρα είδα συνολικά 5+ τέτοια και στις δύο. Να έχει πέσει κάτι πάνω; Έχω ένα σπρέϋ για καθάρισμα οθονών, αλλά δε φαίνεται να κάνει κάτι. Αν είναι κάποια βρωμιά, υπάρχει κάποια άλλη λύση πέραν του υγρού καθαρισμού μήπως καθαρίσει; Σας παραθέτω και δύο φωτογραφίες, μία με ελάχιστον ζουμ και άλλη μία από μακρυά, μήπως βγάλετε κάποια άκρη. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε όταν είναι κλειστές (μαύρο πανελ) να ρίξεις φως με έναν φακό πάνω τους. Αν δεν φαίνεται το παραμικρό απο κοντά τότε είναι πιξελ. Απλά το σχήμα τους είναι λίγο περίεργο για καμμένα πιξελ, και στις δυο οθόνες σε τόσο καλή μάρκα είναι υπερβολικά "κουλό". Πιστεύω με τον φακό θα φανεί ότι είναι βρωμιά/γραντζουνιά. Μήπως το γραντζούνισες όταν το καθάριζες με βέρα/δαχτυλίδι, ή η γυναίκα/φίλη/αδερφή κτλ μπορεί να το έκανε. Αν παρόλα αυτά φανεί για θέμα πίξελ, δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή http://udpix.free.fr/ και βάλε το παραθυράκι που αλλάζει χρώματα πάνω στο νεκρό πίξελ. Οι γρήγορες εναλλαγές χρώματος μπορεί να το "ξεκολήσουν" Δεν υπόσχομαι πολλά, αλλά δεν χάνεις κάτι με την δοκιμή Καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον TS εδώ. Όντως, σκόνη φαίνεται να είναι εσωτερικά. Τώρα τι κάνω; Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον TS εδώ. Όντως, σκόνη φαίνεται να είναι εσωτερικά. Τώρα τι κάνω; Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί αυτό; αν υπάρχει εγγύηση,μίλησε απευθείας με dell μην το σκέφτεσαι κάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς, οι οθόνες, αν θυμάμαι καλά, είχαν αγοραστεί το 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς, οι οθόνες, αν θυμάμαι καλά, είχαν αγοραστεί το 2011. προσωπικά θα επικοινωνούσα,μπάς ΚΑΙ δεν της "πειράζεις" και συνεχίζεις με αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα