NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητοι συμφορουμιτες, Πως γινεται να βρω τους gamepad keycodes για ενα χειριστηριο? Θελω να φτιαξω drivers για το Android. Αν δεν εγινα κατανοητος Πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να βλεπω τους αξονες και τα κουμπια? Π.χ. το αναλογικο Νουμερο1 ειναι το 0x02. Και οταν το κουναω να μου λεει τι τιμες δινει. Να σημειωσω οτι δεν αναγνωριζεται το χειριστηριο απο το Αndroid. Γι' αυτο θελω να φτιαξω drivers.
MT60RS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 μηπως αυτο λεγεται raw input? σε linux mint βαζεις ενα προγραμμα jstest-gtk και σε thrustmaster run n drive το αριστερο μοχλακι (axis 0 και 1) δειχνει: -32767 σε +32767, με το 0 κεντραρισμενο αν πατησω calibration-raw events δειχνει 0 σε 255, με 128 κεντραρισμενο περιμενενα bootaro win με το xpadder να σου πω τι δειχνει το xpadder δειχνει 0 σε 65535, με 32767 κεντρο 1
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο, αυτο ζηταω. Σε linux μονο ε? Αυτο ειναι προβλημα. Θα δω τι μπορω να κανω. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε windows? Να δω τα raw data των αξονων/κουμπιων και τις διευθυνσεις τους, θελω μονο. Για να δω κι εγω τι λεει το Xpadder. Και το JoyToKey. Kι εγω δε ξερω τι αλλο θα δοκιμασω. Για περιμενε. Αλλες τιμες δινουν τα Windows? Χμμμμ... Μαλλον τις τιμες των Linux θα χρειαστω μιας και το Android ειναι port του Linux. Για να το ψαξω. Anyway, σε ευχαριστω πολυ.
MT60RS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα θα υπαρχει αν ψαξεις με keywords σαν joystick gamepad analog axis hid input raw data raw input κτλ απο περιεργεια, θα το ψαξω, αν βρω θα σου στειλω πμ τι gamepad θελεις; ετοιμο αγορασμενο, δικια σου κατασκευη με ετοιμο controller, ή 100% δικια σου κατασκευη 1
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Απο που ν' αρχισω? Κοντευω να βαλω τα κλαματα. Μπηκα σε μεγαλη περιπετεια. Εχω 5 διαφορετικα gamepad! Αλλα για καποιο λογο το 1 ταμπλετ (απο τα 2 που εχω), αναγνωριζει μονο το 1 gamepad. Mονο το Logitech για PS3. To oποιο ειναι το χειροτερο που εχω, γιατι εχει πολυ σκληρα κουμπια. Γι' αυτο πηγα και πηρα ενα αλλο (20ευρω) για PS3. To Speedlink Strike FX με καλωδιο. Αλλα αυτο το πραγμα που πηρα ειναι ΚΑΙ για PC. Τωρα δε ξερω ακομα αν ειναι Χinput ή Direct-Input. Ουτε αυτο αναγνωριζει! Ειναι για το φτηνο ταμπλετ (100 ευρω πριν 5-6 μηνες το πηρα). Για να μην το πεταξω στα σκουπιδια, ειπα να το εχω για emulators. Aλλα με την επιμονη μου να το κανω να δουλεψει, - Ανακαλυψα τροπο να root-αρεις καθε κινεζικο ταμπλετ. Εφτιαξα και σχετικο οδηγο στο insomnia. - θα μαθω να φτιαχνω drivers για καθε κινεζικο gamepad. Θα ετοιμασω και σχετικο οδηγο. Ελπιζω τουλαχιστον. Μη λεω μεγαλα λογια. - Και μη χειροτερα. Το μισω αυτο το ταμπλετ. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Σε ευχαριστω πολυ που ενδιαφερεσαι.
NEFTIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Στο "/system/usr/keylayout/" του Android υπαρχει το αρχειο "Vendor_054c_Product_0268.kl" που ειναι keylayout για το PS3 gamepad. To gamepad μου ομως δεν το καλει. Για καποιο λογο. Μαλλον το ονομα του αρχειου δεν συμφωνει με το ονομα του δικου μου χειριστηριου. Για να δοκιμασω να το αντιγραψω και να του αλλαξω ονομα... Τι θα γινει? Updated: Δεν εγινε τιποτα. Χαχα... Εχω δρομο ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα