Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, φιλη μου αγορασε πριν λιγο καινουριο το G3 S και της ειπαν απο το καταστημα να το φορτισει 8 ωρες κλειστο...και μου φανηκε λιγο περιεργο,εχει μεσα μπαταρια γυρω στο 50%.Δεν αρκει απλα να φτασει στο 10-15% η μπαταρια και μετα να το φορτισει μεχρι 100%?πρεπει να το χει 8 ωρες κλειστο?
GianniSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, φιλη μου αγορασε πριν λιγο καινουριο το G3 S και της ειπαν απο το καταστημα να το φορτισει 8 ωρες κλειστο...και μου φανηκε λιγο περιεργο,εχει μεσα μπαταρια γυρω στο 50%.Δεν αρκει απλα να φτασει στο 10-15% η μπαταρια και μετα να το φορτισει μεχρι 100%?πρεπει να το χει 8 ωρες κλειστο? Μ@λ@κιες. Το φορτίζει και το χρησιμοποιεί κανονικά. 1
Tragic! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 1800π.Χ φάση. Δηλαδή όπως σου λέει σε κινητό που εν έτη 2015 έχει την ανάλογης τεχνολογίας μπαταρία ετσι και στο ενεργειακό τζάκι χτυπα πέτρες ξερωγώ. Αυτά ίσχυαν στις παλιές μπαταρίες νικελίου καδμίου. Οι μπαταρίες των κινητών εδώ και κάτι αιώνες ειναι Λιθιου ιόντων (σπανιότερα λιθιου πολυμερών) και οι συμβουλές των "επαγγελματιών" του είδους δεν είναι μόνο ανούσιες και χρονοβόρες αλλα και καταστροφικές για τη μπαταρία και τα νεύρα μας. Ο μύθος της πλήρης φορτισης-εκφορτισης και του αρχικού 8ωρου έχει myth-bustedάρει εδώ και χρόνια αναρρωτιεμαι γιατί κάποιοι επιμένουν σε μεσαιωνικές αντιλειψεις. Οποτε: έχε τη στάθμη της μπαταρίας 40%-80% για την υγεία της, κάνε όσες διακοπτόμενες φορτίσεις γουστάρεις και μόλις βγάλεις το κινητό απτό κουτί λιωσε το στο gaming. Καναδυό φορές το μήνα πλήρης φορτιση-εκφορτιση ίσα ίσα για να μη σου βγάζει ο μετρητής του ποσοστού της συσκευής οτιναναι. Εν ολίγοις ότι είπε ο αποπανω. Και μια ροχαλα στον "πωλητή" της παραπληροφόρησης δεν είναι όσο μη αρμόζουσα φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα