Προς το περιεχόμενο

Αγορά modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με modem/router,πάντα χρησιμοποιούσα ότι μου έφερνε η εταιρία.. Ρωτάω λοιπόν το εξής: Αξίζει να αλλάξω το εταιρικό modem/router με κάποιο της αγοράς αλλά φτηνό,όπως για παράδειγμα ένα που έχω βρει με καλές κριτικές είναι το LEVEL ONE FBR-1161A ADSL2+ MODEM/ROUTER PSTN;;

Hellas On line (HOL ZTE)
2 υπολογιστές:1 ενσύρματα,1 ασύρματα και wifi κινητού
Χρήση:Downloading/gaming

Δημοσ.

Τα παντα είναι καλυτερο απο το εταιρικό.. Το θέμα είναι ποσά λεφτά δινεις .. Υπαρχουν πολλά θθεματα για αγορά.. Και εδώ ίδιες απαντήσεις θα δεις.. Πιο άμεση απάντηση θα πάρεις απο κει

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω..Είναι αυτό που γράφω πιο πάνω καλό και αξιόπιστο; Δεν θέλω να χαλάσω πολλά λεφτα γιατί και από το εταιρικό δεν είναι οτι έχω και παράπονο,δεν ξέρω τι παραπάνω μου προσφέρει κάποιο άλλο..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.. Δεν γνώριζα ότι είναι μόνο ενσύρματο,σωστά,κάτι τέτοιο ψάχνω.. Αλλά θα ήθελα πριν δώσω 35 ευρώ να μάθω τι παραπάνω μου προσφέρει απο το εταιρικό..

Δημοσ.

Αυτό το περισσότερο έχει να κάνει με διαμοιρασμό αρχείων; με ασφάλεια; με ταχύτητα; ή με όλα τα παραπάνω.. Διότι εμένα με ενδιαφέρει οι ταχύτητα,το σήμα και οι πιθανές αποσυνδέσεις.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Έχει να κάνει με όλα, οι αποσυνδέσεις και η ταχύτητα για μένα είναι τα βασικά, στον forum υπάρχουν άτομα πολύ "ψαγμένα", κάποιος θα σου προτείνει κάποιο, αν και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι καλή επιλογή, 70 όμως, στις μέρες μας θέλουν σκέψη όπως πολύ σωστά λες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.. Δεν γνώριζα ότι είναι μόνο ενσύρματο,σωστά,κάτι τέτοιο ψάχνω.. Αλλά θα ήθελα πριν δώσω 35 ευρώ να μάθω τι παραπάνω μου προσφέρει απο το εταιρικό..

35 ευρω το μονο που παιρνεις ειναι tp link 8968. Προσωπικα θα πηγαινα στο 50 ευρω και θα επαιρνα κατι σαν το tp link 8970. Θα στο πω με καθε φιλικη διαθεση.

Φροντισε να παρεις κατι καλο απο την αρχη διοτι αν δεν αλλαξεις σε vdsl θα το κρατησεις πολυ πολυ καιρο.Γιατι βλεπω ατομα να δινουν απειρα λεφτα σε κινητα σε pc σε καρτες γραφικων που τα αλλαζουν καθε 5 μηνες και να μην δινουν σε ενα ρουτερ που θα ειναι για χρονια. Στην ουσια εξασφαλιζεις οτι δεν θα σπας τα νευρα σου.Τωρα απο το zte ολα ειναι καλυτερα.μια βολτα στο φορουμ θα δεις οτι εχουν ανοιχτει απειρα θεματα για προβληματα με τα zte.αποσυνδεσεις στο ιντερνετ,αποσυνδεσεις στο wireless,μικρη εμβελεια.

οποτε αν θες πηγαινε στο 8970 και αν σκοπευεις να πας σε vdsl τοτε θα προτεινα το tp link 9980 για ναπαρεις κατι που θα το εχεις για πολλλλλααααα χρονιαααα μια που το vdsl θα μας συντροφευσει για πολλα χρονια.

Σιγουρα και τα 35 ευρω και τα 50 και τα 70 και τα 90 μπορει να ειναι αρκετα λεφτα αλλα καλυτερα να παρεις κατι λιγο πιο ακριβο και μια φορα παρα σαν αλλα ατομα που παιρνουν κατι φτηνο και μετα αφου δεν τους κανει πανε και δινουν και αλλα λεφτα για κατι πιο ακριβο.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. Το είχα αφήσει στην άκρη το θέμα λόγω οικονομικών δυσκολιών.. Αλλά τώρα μου ξαναμπήκε η ιδέα.. Οπότε πάω να ρίξω μια ματιά σε αυτά που προτείνατε..

Δημοσ.

Γεια και απο μένα, λέω να μην ανοίξω άλλο θέμα.

Είχα για χρόνια ένα Fritzbox 7140 Annex A το οποίο έπαιζε τέλεια, μέχρι που πήρα στον ΟΤΕ για fastpath.

Μια χαρά έριξε το ping αρκετά ικανοποιητικά.

πο κει και πέρα είχα κάτι περίεργα σαν να μπούκωνε. Εξηγώ:

Όλα καλά πάω για νάνι, next day γυρνάω ανοίγω το PC μετά τη δουλειά, είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο, δείχνει πως έχω και σύνδεση στο internet, αλλά δεν φορτώνει ούτε kilobyte. Σαν να είμαι αποσυνδεδεμένος αλλά όλα έδειχναν ΟΚ. Ήταν συγχρονισμένο κλπ.

Το αλλάζω με το ΖΤΕ ZXHN H108NS(A) του ΟΤΕ για δοκιμή μήπως είναι καλύτερα.
Λίγο πιο κάτω το ping μου, αλλά πολύ packet loss και στιγμιαία spikes στο άσχετο. που και που.

1) Το fritzbox αργοπέθανε μετά απο τόσα χρόνια? Ή είναι κάτι που διορθώνετε?

2) Το packetloss δεν το είχα με το fritzbox οπότε το ρίχνω στο ότι είναι τούφα το ΖΤΕ.

3) Μήπως να κοιτάξω για κανένα γύρω στο 50άρικο? Θα κάνω την δουλειά μου?
Χρήση: Οικιακή (browsing/gaming)
Που και που 2ο PC σε ethernet.
WLAN απαραίτητο. 

Να πω την αλήθεια μου δεν το κατέχω στο τι μπορεί να κάνει διαφορές σε ποιότητα ενός router.

ΘΑΝΞ  :mrgreen:  :mrgreen:

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...