psmaster4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα καλό site για java hosting. Κοίταξα AppEngine από την Google και το EC2 από Amazon αλλά θα ήθελα να συγκρίνω και με άλλα. Γνωρίζει κανείς κάποιο ή έχει χρησιμοποιήσει ακόμη καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ!
foutzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 άκυρο.ήθελα να σου προτείνω κάτι αλλά λάθος κατάλαβα αυτό που ζητάς. (δεν έχει διαγραφή μηνύματος το insomnia οπότε το τροποποιώ και το αφήνω έτσι)
psmaster4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 <p>άκυρο.<br><br> ήθελα να σου προτείνω κάτι αλλά λάθος κατάλαβα αυτό που ζητάς. (δεν έχει διαγραφή μηνύματος το insomnia οπότε το τροποποιώ και το αφήνω έτσι)</p> Σωραίος! Sent from my iPhone using Insomnia
theodoros8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 χωρις να εχω δοκιμασεις, νομιζω με amazon θα εισαι μια χαρα. Εαν το Elastic Beanstalk(αυτο που θες δλδ) εχει και free tier για ενα χρονο τοτε ακομα καλυτερα!
psmaster4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Κοίταξα κ σου δίνει όπως κ η Google περιορισμένο δωρεάν. Το θέμα είναι ότι αρχικά θέλω μια εφαρμογή που δεν είναι πολύ απαιτητική άρα ψάχνω τη φθηνότερη λύση! Sent from my iPhone using Insomnia
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Σε βολεύει το Openshift (openshift.com) μπορείς να hostαρεις ότι θες σε όποια γλώσσα θές με οποιαδήποτε db θές. Συν ότι σου δίνει μέχρι 3 small gears free. Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό και είμαι ικανοποιημένος από τα 3 free small gears ειδικά για μην απαιτητικές εφαρμογές. Τέλος η tophost προσφέρει java hosting.
PC_MAGAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις και το heroku. Δεν κακό. Αν και δεν είναι τόσο ξεκάθαρο στο pricing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα