Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκευτομαι να αλλαξω keyboard μιας το κ350 σιγα σιγα τα φτυνει (4χρονια καλα ηταν  :-D ).

Ειμαι μεταξυ:

Gigabyte Aivia Osmium

Roccat Ryos Mk

Roccat Isku

Θα επερνα με κλειστα ματια το G910 αλλα δεν δινω τοσα. 

Βασικα γυρω στο 100ρι ψαχνω. Δεν ξερω αν με νοιαζει να παω σε μηχανικο.

Αυτο που με κανει να βαλω αυτα τα 3 στις επιλογες μου ειναι h θεση των Macro που με βολευουν ειτε πανω απ τα F ειτε κατω απ το space. Επισης το wrist rest το θεωρω απαραιτητο (βεβαια δεν ξερω μηπως ειναι λογο συνηθειας απ το k350)

Ποια ειναι η γνωμη σας και αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε ειναι ευπροσδεκτο.

Δημοσ.

Εγω παντως σαν κατοχος του G710 αλλα και προηγουμενως του Trigger δεν με βολεψαν ποτε τα κουμπια των Macros.Ακομα και το Corsair K95 να ειχα που εχει απειρα ή το Logitech G19s που και αυτο εχει απειρα παλι δεν με βολευανε,και φαντασου οτι επαιζα πιο παλια και πολυ Warcraft και Rift. Με βαση αυτο που κοιτας,δηλαδη τα Macros πανω απο τα πληκτρα F βλεπω να υπαρχει μονο το Gigabyte.Ολα τα αλλα που κοιταξα ακομα και τα παραπανω Roccat εχουν τα macros στο πλαι.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα L2 παιζω αυτον τον καιρο (ναι ναι, παλι  B)

Γι αυτο λεω για τα μακρο πανω απ τα F η κατω απ το space. Αν και πιστευω πως γενικοτερα σε ολα τα παιχνιδια δεν ειναι βολικα τα μακρο διπλα και καθετα.

Δημοσ.

Εγω να σου πω την αληθεια γενικα δεν πιστευω οτι χρειαζονται τα Macros σε Keyboard ειδικα απο την στιγμη που πλεον και τα ποντικια εχουν πανω τους πολλα extra πληκτρα για macros.Δηλαδη ενταξυ ποσα πια macros να φτιαξεις.

Δημοσ.

Καλα κοιτα να δεις εγω να πω βεβαια οτι σιγα μην εδινα ενα καρο χρηματα για πληκτρολογιο για να παιξω την μουφα το L2,χωιρς παρεξηγηση.

Δημοσ.

Προσωπικά θα έπαιρνα το Illuminated, γιατί έχω το Razer Lycosa και μοιάζουν αρκετά. Το καλό με τα macro είναι οι συντομεύσεις, π.χ έχω βάλει το chrome να ανοίγει και σ' ένα άλλο έβαλα το Backspace γιατί μου έσπασε μετά από 4 χρόνια χρήσης :( Φυσικά γράφω σα κουλός και κάνω άπειρα λάθη με αυτόν τον τρόπο αλλά μέχρι να πάρω καινούριο βολεύομαι. Εκτός αυτού το συγκεκριμένο Roccat το έχει πάρει ένα φιλαράκι, το έχει ένα χρόνο τώρα και δεν έχει παράπονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...