frozex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να αγοράσω έναν ssd και είμαι ανάμεσα στον 850 evo και στον HyperX SH103S3 (240gb). Ποιον από τους δύο προτείνετε; Πιο πάνω είδα ποστ με 840evo bug, υπάρχει το ίδιο και στον 850; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazy_gamer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω. Είναι και οι δύο καλές και αξιόπιστες μάρκες. Διάλεξε αυτόν στην σωστή τιμή και χωρητικότητα και θα είσαι ντάξει Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Samsung από μένα.Είναι top αυτήν την στιγμή στους ssd.Βέβαια να ξέρεις ότι όποιον ssd και να τοποθετήσεις στο pc σε real time δεν θα δεις διαφορά παρά μόνο στα benches.To bug αφορά τον 840 evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Οκ θενκς, και εγώ προς τη Samsung έκλεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν τιθεται καν θεμα σύγκρισης, ο samsung 850 evo ειναι απο τους πιο γρηγορους που υπαρχουν kai o kingston hyperx φοραει 4 ετων sandforce controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Επίσης ο evo έχει 5 χρόνια εγγύηση, ενώ ο kingston 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα