Προς το περιεχόμενο

lg g3 32gb vs galaxy s5 vs z3 compact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω πλ καλη καμερα, να μην κολλαει τοσο ετσι ωστε να το καταλαβαινω εντονα και να μην υπαρχει εφαρμογη π δεν μπορει να υποστηριξει. Επισης δεν θα το αλλαξω για τουλαχιστον 2 χρονια οποτε θελω να αντεχει σε πτωσεις κλπ

Lg 32gb vs galaxy s5 vs xperia z3 compact Vs galaxy note 3<br><br>

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Απο αυτα που ζητας καταλαβαινω οτι δεν σε ενδιαφερουν οι λειτουργιες του note με το πενακι κτλ.., οπωτε στο αφηνω απ'εξω...

To s5 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αλλα χανει απο τα υπολοιπα σε σχεση ποιοτητας-τιμης....(κατα τη γνωμη μου παντα)

Το z3 ειναι αρκετα πιο μικρο απο τα υπολοιπα (σε οθονη), δεν εχω εμπειρια χρησης καθολου για να σου πω καποια ολκληρωμενη αποψη ομως...

Εγω θα κατεληγα στο g3....Ολα τα κινητα που αναφερεις εχουν αυτα που ζητας...ειναι 4 πολυ δυνατα κινητα, τα κολληματα που θα αντιμετωπισεις θα ειναι ελλαχιστα, πολυ καλες καμερες , προφανως και υποστηριζουν ολες τις εφαρμογες κτλ.... Απλα καταλληγω στο g3 λογω τοθ λιιγο καλυτερου συντελεστη ποιοτητας τιμης.. (στις τελευταιες παρτιδες οι χρηστες λενε οτι δεν υπαρχουν προβληματα που αντιμετωπιστηκαν στην αρχη)

Οποιο και να παρεις ομως θεωρω οτι θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος!!

• Like 1
Δημοσ.

<p>Απο αυτα που ζητας καταλαβαινω οτι δεν σε ενδιαφερουν οι λειτουργιες του note με το πενακι κτλ.., οπωτε στο αφηνω απ'εξω...</p>

<p>To s5 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αλλα χανει απο τα υπολοιπα σε σχεση ποιοτητας-τιμης....(κατα τη γνωμη μου παντα)</p>

<p>Το z3 ειναι αρκετα πιο μικρο απο τα υπολοιπα (σε οθονη), δεν εχω εμπειρια χρησης καθολου για να σου πω καποια ολκληρωμενη αποψη ομως...</p>

<p>Εγω θα κατεληγα στο g3....Ολα τα κινητα που αναφερεις εχουν αυτα που ζητας...ειναι 4 πολυ δυνατα κινητα, τα κολληματα που θα αντιμετωπισεις θα ειναι ελλαχιστα, πολυ καλες καμερες , προφανως και υποστηριζουν ολες τις εφαρμογες κτλ.... Απλα καταλληγω στο g3 λογω τοθ λιιγο καλυτερου συντελεστη ποιοτητας τιμης.. (στις τελευταιες παρτιδες οι χρηστες λενε οτι δεν υπαρχουν προβληματα που αντιμετωπιστηκαν στην αρχη)</p>

<p>Οποιο και να παρεις ομως θεωρω οτι θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος!!</p>

Χμμμμ το fingerprint του galaxy s5 δεν θεωρεις οτι το κανει πιο future proof ? Ή το πενακι δεν υποστηριζει πιο πολλα applications ??

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το fingerprint ειναι κατι που εμενα δεν μου λεει κατι να σου πω την αληθεια...γι αυτο και δεν στο ανεφερα..δεν θα το χρησιμοποιουσα για συναλλαγες κτλ, οπωτε εκτος απο μια ομορφη εφαρμογη δεν ειναι κατι αλλο!!

Το πενακι και οι λειτουργιες του ειναι εκπληκτικα, αρκει να τα χρησιμοποιησεις...Το θεωρω ενα πολυ χρησιμο εργαλειο δουλειας!

Θα σου πω παραδειγμα οτι πριν λιγο καιρο ημουν αναμεσα σε g2 και note 3 neo, και κατεληξα στο πρωτο καθως θεωρησα πως το  πενακι θα το ειχα μονο για ομορφια και δεν θα το αξιοποιουσα!!!

Δημοσ.

Το fingerprint ειναι κατι που εμενα δεν μου λεει κατι να σου πω την αληθεια...γι αυτο και δεν στο ανεφερα..δεν θα το χρησιμοποιουσα για συναλλαγες κτλ, οπωτε εκτος απο μια ομορφη εφαρμογη δεν ειναι κατι αλλο!!

Το πενακι και οι λειτουργιες του ειναι εκπληκτικα, αρκει να τα χρησιμοποιησεις...Το θεωρω ενα πολυ χρησιμο εργαλειο δουλειας!

Θα σου πω παραδειγμα οτι πριν λιγο καιρο ημουν αναμεσα σε g2 και note 3 neo, και κατεληξα στο πρωτο καθως θεωρησα πως το  πενακι θα το ειχα μονο για ομορφια και δεν θα το αξιοποιουσα!!!

Hmmm! Ευχαριστω, τλκ θα περιμενω το να δω τι θα γινει με το galaxy s6 γτ θα ειναι κριμα για 1 μηνα να μην παρω 10 φορες καλυτερο κινητο απο αυτα...

Δημοσ.

τιποταα να σαι καλα!! μακαρι να ειναι αισθητα καλυτερο απο το s5... απλα να υπολογισεις και το αρκετα υψηλοτερο κοστος που θα εχει οταν βγει!!! καλη αγορα σε οτι και αν αποφασισεις ευχομαι!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Hmmm! Ευχαριστω, τλκ θα περιμενω το να δω τι θα γινει με το galaxy s6 γτ θα ειναι κριμα για 1 μηνα να μην παρω 10 φορες καλυτερο κινητο απο αυτα...

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και σίγουρα δεν θα ναι 10 φορές καλύτερο.

Για κάμερα δες

http://www.gsmarena.com/camera_shootout-review-1104p3.php

http://www.gsmarena.com/camera_shootout-review-1104p5.php

Αν ασχολείσαι με το XDA και γενικά με modifications, το G3 τρώει ένα μείον. Για να πας σε μη-stock ρομ πρέπει να κάνεις μεγάλο συμβιβασμό για την κάμερα και η ποικιλία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο του S5.

Δημοσ.

Χμμμμ....Σαν design το s5 μου αρεσει παααααααααααααααρα πλ, με το κουμπι κτλπ. Ασχετα που ειναι γεματο σε features! Το οτι ειναι πλαστικο δεν με ενδιαφερει γτ απλα παιρνω μια θηκη. Επισης στα θεματα δευτερολεπτων lag δεν με ενδιαφερουν επειδη μεχρι τρ τα κινητα αφης που ειχα ειναι το iphone 3gs και το xperia x10 mini pro και τρ εχω το lg l1 ii οποτε καταλαβαινετε :Ρ Επισης σε θεματα οθονης απ'οτι ειδα galaxy s5> lg g3 σε Φωτεινοτητα και sharpness

Δημοσ.

Άμα φύγεις από G3 σε Ζ κοιτάς...

Επειδή χυθηκες ωσάν τον λύκο να τον φας λες και απτό G3 ξέπεσε στο galaxy το pocket και είπα μήπως έχασα επεισόδια..

Δημοσ.

Για Ζ3 εννοουσα φυσικα..αξίζει τι λετε;το μονο μου θεμα στο g3 ειναι η μπαταρια...

Πάρε μια 2η τότε. Τώρα κερνάς μπύρες γιατί μόλις σου γλίτωσα ένα σωρό λεφτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...